De leukste zomerkampen voor jongeren 7 tot 23 jaar

De leukste zomerkampen in Frankrijk, Kroatië en Slovenië, voor jongeren 15 tot 23 jaar vind je hier

SNP wandelvakanties banner

Als je een leuk zomerkamp voor je vakantie 2017 of 2018 binnen Europa zoekt, bijvoorbeeld in Frankrijk, Slovenië of Kroatië, heb je deze nu gevonden.  Simi Reizen, de specialist in jongerenreizen, organiseert ontzettend leuke en actieve zomerkampen met bestemmingen zoals Frankrijk, Kroatië of Slovenië.  Zomerkampen voor jongeren in de leeftijdsgroep 16, 17 of 18 jaar of 18 tot en met 22 jaar.  Daarnaast is het mogelijk om bij voldoende deelname je in te schrijven voor een zomerkamp in Frankrijk, Slovenië of Kroatië voor jongeren van 23 jaar en ouder.

Als je deelneemt aan een zomerkamp van Simi Reizen weet je één ding zeker.  Je gaat je niet vervelen. Behalve dat een zomerkamp van Simi Reizen ontzettend gezellig is, worden er leuke en spannende outdoor en andere buiten activiteiten georganiseerd. Met als afsluiting een survival tocht.

Zomerkampen van Vinea, voor jongeren vanaf 7 jaar!

vipio dagaanbieding banner

De zomerkampen van Venea, met meer dan 65 jaar ervaring in zomerkampen en jongeren reizen, zijn uniek en zéér gevarieerd. Of je nu een zeil- en surf zomerkamp zoekt, een outdoor zomerkamp, een zomerkamp in bijvoorbeeld Engeland, Spanje, Italië of Giekenland waar je tijdens je verblijf een taal kunt leren of een survival zomerkamp in de Ardennen, het aanbod zomerkampen voor jongeren vanaf 13 jaar is ongeëvenaard. En, ook als je een goedkoop zomerkamp zoekt is Vinea een uitstekende keuzen, een zomerkamp kampeer vakantie boek je al voor rond de 300 euro. 

Ook zomerkampen die in het teken van watersport zoals een zeilvakantie of  kitesurfen zijn bij Vinea zomerkampen te boeken net zoals een beach life zomer kamp of mountainbike vakantie.

Ook een zomerkamp paard- en pony vakantie is bij Vinea te boeken, als je van dieren , paarden en gezelligheid houdt. Kijk nu welke zomerkamp groepsreis bij jouw ambities en budget past!

Lees verder op deze pagina welke opwindende buiten activiteiten dat zijn. Alle Simi Reizen zijn voor ondernemende jongeren, de jongerenreizen, jeugdkampen en zomerkampen zijn zo georganiseerd dat er veel leuke activiteiten worden georganiseerd maar dat je ook voldoende tijd voorjezelf en je vrienden hebt.  Ieder maakt tenslotte plezier op zijn eigen manier. De reisleiding van Simi Reizen weer wat jongeren leuk vinden maar ook hoe je de orde tijdens een zomerkamp moet bewaren.  Zonder je ouders op reis gaan betekent immers niet dat het tijdens een schoolkamp of zomerkamp een puinhoop mag worden.

Hieronder lees je welke leuke activiteiten zoals bergbeklimmen en kanoën er in een schoolkamp Frankrijk, Slovenië of Kroatië door Simi Reizen georganiseerd worden, hoe het programma van de zomerkampen er uit zien en voor wie deze actieve groepsjongerenreizen geschikt zijn. Veel plezier tijdens jouw zomerkamp 2017 of 2018!

Zomerkamp Frankrijk

Zomerkamp Frankrijk voor jongeren van 15 tot en met 17 jaar

De topper onder de zomerkampen Frankrijk.  Voor jongeren van 15 tot en met 17 jaar die van kamperen, leuke activiteiten, outdoorsporten en gezellig samen zijn, houden. Deze 10-daagse zomerkamp in Frankrijk biedt alles wat je van een groeps jongerenvakantie mag verwachten. Een gezellige camping met zwembad, vervoer per luxe touringcarbus, een volleybal tournooi, rafren op een rivier, een heerlijke bergwandeltocht met veel klimwerk, ( goede bergwandelschoenen belangrijk ), canyoning in een rivierkloof en een survival tocht.  Naast alle georganiseerde activiteiten heb je volop tijd om zelf wat te ondernemen. Kortom, veel gezelligheid, leuke activiteiten en andere jongeren ontmoeten!

Deze super aantrekkelijke zomerkamp Frankrijk van Simi Reizen wordt georganiseerd van juni tot en met augustus en de prijs is ongeveer 600 euro all in.

Op de website van Simi Reizen vind je de exacte vertrekdatat en aankomstdata, de prijzen en voorwaarden van dit unieke zomerkamp in Frankrijk.

Zomerkamp Kroatië voor jongeren 15 tot 23 jaar

Informatie zomerkampen in Kroatië voor jongeren 15 tot 23 jaar.

Als je deel neemt aan een zomerkamp in Kroatië verblijf je op een 4 sterren camping nabij een grote stad ( Split ) waar van alles te doen is. Bij deze zomerkamp krijg je veel mogelijke activiteiten aangeboden, denk aan raften, abseilen, klimmen, snorkelen, zeekajakken of paintballen.

Je kunt aan één van de zomerkampen Kroatië deelnemen als je tussen de 15 en 23 jaar bent. Voor oudere jongeren ( jongvolwassenen ) organiseert Simi Reizen andere groepsreizen in Kroatië. Je verblijft tijdens dit zomerkamp aan de kust van Kroatië op een gezellige en mooie camping welke op slechts een half uur afstand van de bergen ligt. Deze zéér veelzijdige zomerkampen Kroatië bieden voor ieder wat wils, de camping ligt op 30 meter van het strand zodat je tevens een strandvakantie in Kroatië kunt vieren met je nieuwe vrienden.

Zomerkamp Slovenië

Informatie zomerkamp Slovenië voor jongeren 15 tot 23 jaar.

Een zomerkamp Slovenië biedt net zoals de zomerkampen in Frankrijk en Kroatië veel mogelijkheden om je te vermaken. De prijzen van de outdoor activiteiten zoals hydrospeed, canyoning, paintball, bergwandelen, klimmen, raften en andere outdoor activiteien zijn goedkoper dan in Frankrijk en Kroatië.  Als je op zoek bent naar een goedkoop zomerkamp binnen Europa is Slovenië een prima optie ook al omdat je behalve een kampeervakantie er ook voor kunt kiezen in een groepstent of hotel te slapen. Slovenië heeft ruige bergen, rotsklimmen is in Slovenië bij jongeren en jongvolwassenen erg populair.

Vandaar ook dat een zomerkamp Slovenië erg aantrekkelijk is voor jongeren die willen rotsklimmen, canyoning of andere bergsport activiteiten.  Een zomerkamp in Slovenië is ook ideaal voor alleenreizenden

Deze zomerkampen in Frankrijk, Kroatië en Slovenië zijn niet voor "watjes".

Jongeren die lekker willen luieren en van "zuipen" en een strandvakantie met veel feesten houden, wordt aangeraden zich niet in te schrijven voor een zomerkamp. Actieve zomerkampen met vele outdooractiviteien zijn er niet voor "watjes" maar voor jongeren die het fijn vinden om actief bezig te zijn en de sportieve uitdagingen op te zoeken.  Maar wie weet vind jij dit ook een uitdaging??

Zomerkamp Simi Reizen of Vinea boeken?

Als je deel wilt nemen aan een georganiseerde zomerkamp en je ziet een zomerkamp van Simi Reizen én Vinea wel zitten, is het goed om met je ouders goed te overleggen welke reis het beste bij jouw leeftijd, interesse en voorkeur van je ouders past. Zeker als je nog jong bent, bijvoorbeeld 7, 8, 9 of 10 jaar, zullen je ouders zeker willen weten dat het tijdens je kamp het veilig voor je is en je goed begeleidt wordt.

In die zin is het goed om te weten dat zowel bij de zomerkampen van Simi Reizen en Vinea er een uitstekende begeleiding is, er ontzettend leuke programma’s en activiteiten zijn en je wordt ingedeeld bij een leeftijdsgroep ( jongens en meisjes ) die bij jouw leeftijd past. Wel is het zo dat de zomerkampen van Vinea ook toegangelijk zijn voor jongeren onder de 10 jaar en als je 7, 8, 9, 10, 11 of 12 er veel meer aanbod is dan bij Simi Reizen.

Of je nu kiest voor een surfkamp, zeilkamp, paardrijvakantie, outdoorvakantie of zomerkamp met taallessen, zowel Simi Reizen als Vinea beiden zomerkampen met gegarandeerd vertrek en optimale zekerheid.

Alleen op zomerkamp?

Als je als jongere niet alleen op vakantie wilt, is een zomerkamp ideaal.  Zomerkampen zijn groepsreizen voor jongeren waarbij je de gezelligheid van een groep zult kunnen ervaren en tegelijkertijd de tijd en ruime voor jezelf hebt . Voor jongeren die houden van een actieve groepsvakantie.

Met je vrienden een zomerkamp boeken?

Met je vrienden op vakantie? Natuurlijk is het ook mogelijk om je met je vrienden in te schrijven voor een zomerkamp. Geef bij de inschrijving bij de reisorganisatie, in dit geval Simi Jongeren Reizen, wel even aan dat je je als vriendengroep inschrijft en in dezelfde groep ingedeeld wilt worden.  En als je in één tent of caravan wilt slapen is het ook handig om dit aan te geven voor je je zomerkamp Frankrijk, Slovenië, Kroatië.

Liever een surfvakantie of surfcamp boeken?


Flowtrack Summer

Als je van surfen en watersport houdt, is het misschien een minder goed idee om je in te schrijven voor een zomerkamp. Een surfkamp is dan ideaal. Kijk eens op de website van FlowTrack voor de vele mogelijkheden een surfvakantie te boeken.

TUI Fair Travel banner