yoga weekend

Yoga weekend
Yoga weekend?

Wie op zoek is naar een yoga weekend kan deze nu vinden op de webite yoga weekend.com.

Daar vind je niet alleen yoga weekenden in Nederland, een yoga agenda  met yoga en aanverwante activiteiten maar ook yoga- en ayurveda retreats, wellness, informatie detox weekenden en veel meer.
Ook als je een yoga weekend, vakantie of yoga retreat in Spanje, Italië, Duitsland, Griekenland, India of Sri Lanka wilt boeken, zijn er veel mogelijkheden.

En, een yoga weekend, introductie hoeft niet duur te zijn. Al voor 230,00 euro boek je een compleet verzorgd yogaweekend in bijvoorbeeld Domburg aan zee. Met vegan delight maaltijden, ook goed in het kader van een gezondheids- of afvalprogramma.

Alle informatie yoga weekend zoeken en boeken vind je hier.

Yoga en activiteiten kalender Nederland
Yoga agenda, workshops en meer...

Er zijn een aantal grote reisorganisaties die yoga weekenden en yoga retreats organiseren maar ook vele yoga scholen. De laatste, yogascholen, houden regelmatig voorlichtingsbijeenkomsten over yoga en geven proeflessen.

Daarnaast verzorgen deze yoga scholen ook regelmatig workshops.

Yoga weekend.com wil graag iedereen kennis laten maken met yoga en daarom vind je op de website een
yoga agenda en yoga- en aanverwante activiteiten. Deze yoga kalender is nog in ontwikkeling maar het is het doel dat je hier een overzicht gaat vinden van alle in Nederland georganiseerde yoga weekenden, retreats, workshops en kennismakingslessen met yoga.

Yogascholen en anderen kunnen hun geplande yoga weekend, retreat, workshop of yoga lessen in Nederland, gratis laten plaatsen op deze yoga- en activiteiten kalender. De enige voorwaarde is dat het yoga weekend of activiteit binnen 6 maanden moet plaatsvinden.

Yoga weekend Domburg aan Zee
Puur en Kuur organiseert het hele jaar door in Nederland. Onder andere yoga weekenden in Domburg aan Zee, Zeeland. De locatie hierbij is Badhotel Domburg aan zee. Een wellness hotel met zwembad en sauna's op slechts 250 meter van zee. De Yoga weekenden van Puur en Kuur in Nederland, ( ook Limburg, Groningen, Overijssel, Gelderland ) kunnen worden gekenmerkt als professioneel, veel tijd voor ontspanning en ademhalingsoefeningen, kleine groepen, veel persoonlijke aandacht en een lage prijs. Je boekt bij Puur en Kuur al een yoga weekend in Zeeland ( badhotel Domburg ) vanaf 230,000 euro inclusief maaltijden, yoga lessen en kamer met eigen douche en toilet. Puur en Kuur heeft ook een groot aanbod yoga vakanties en retreats buiten Europa.

Het yoga weekend van Puur en Kuur in Domburg aan Zee wordt gehouden op een zeer mooie locatie.Badhotel Domburg beschikt over mooie yoga zalen en is zeer sfeervol. Domburg aan Zee is een mooie plaats. Je kunt vanuit dit hotel wandelen langs de schone, Zeeuwse stranden. Heerlijk uitwaaien aan de Zeeuwse Kust. Je vindt hier alles over de yoga weekenden in Badhotel Domburg, Zeeland.

Detox weekend Domburg aan Zee

Yoga weekend in badhotel Domburg.

In hetzelfde hotel, badhotel Domburg, kun je ook een yoga weekend met veel aandacht voor detox ( detox voeding en kuur ) boeken. Veel mensen die willen ontgiften gaan voor een detox kuur maar je kunt ook kiezen voor een detox weekend of detox vakantie. Door te detoxen ontslak je je lichaam en word je fitter en energieker.

De combinatie yoga weekend en detox weekend is ideaal. Tijdens het yoga detox weekend in Badhotel Domburg in Zeeland eet je veganistisch en drink je groenten- en fruit sappen. De manier om op een verantwoorde en duurzame manier aan je gezondheid te werken. Zowel je geestelijke als fysieke gezondheid.

Yoga weekends, retreats Spa Dreams


Een andere grote reisorganisatie die over de hele wereld yoga vakanties, weekenden en retreats organiseert is Spa Dreams. Spa Dreams is ook specialist in wellness, ayurveda en gezondheidsvakanties. Met de mooiste yoga- en ayurveda retreats in onder meer Spanje, Italië, India en Sri Lanka kan je hier een onvergetelijke wellness vakantie boeken waarbij auyveda en yoga vaak een belangrijke plaats innemen.

Voor een yoga weekend in Nederland kan je niet bij Spa Dreams terect, wel voor een yoga- wellness of detox vakantie in bijvoorbeeld Duitsland, Italië of Frankrijk.

Yoga retreat

Bezinning en rust tijden een yoga retreat.

Een yoga retreat is de manier om tot jezelf te komen, rust en de juiste balans in het leven te vinden. Duurzaam toerisme.com heeft veel kennis van yoga retreats en wil dit graag met u delen. Met name SpaDreams en Puur en Kuur organiseren fantastisch mooie en waardevolle yoga retreats, zowel binnen als buiten Europa.

Hier vind je meer informatie over yoga retreats.

 

Yoga vakantie

Plezier tijdens je yoga vakantie.

Een yoga vakantie is een vakantie waarbij yoga onderdeel is van de vakantie. Bij een yoga vakantie staat plezier maken voorop. Dit in tegenstelling tot een yoga retreat waarbij vooral rust en bezinning centraal staan. Yoga vakanties zijn ook geschikt voor mensen die tijdens hun vakantie kennis willen maken met yoga en een manier om te heerlijk te kunnen ontspannen.

Yoga vakanties worden ook wel ontspannings vakanties genoemd.