Mooiste wellness vakanties wereldwijd

Wij hebben op deze pagina de mooiste wellness vakanties wereldwijd geselecteerd. Ook voor een detox vakantie. Met spa hotels, kuuroorden, luxe hotels met binnenzwembaden en sauna’s. Mogelijkheden tot fitness, beauty en kuren. Hotels, spa’s en kuuroorden die op de mooiste plekjes liggen. Wellness is het antwoord op de stress die veel mensen anno nu ervaren.Geniet en ontspan. Kijk nu naar de vele honderden mogelijkheden die er zijn om op wellness reis te gaan, ook met de kinderen of een groep.

Boek een vakantiehuis met sauna aan zee of in de bossen.

SNP wandelvakanties banner

Indonesië, Sri Lanka en andere landen

Wie een verre reis wil boeken, kijk eens naar de prachtige wellness resorts in bijvoorbeeld Indonesië, Sri Lanka, Madagaskar en India. Deze plekken zijn zo bijzonder dat een verblijf je energie en levenslust kunnen geven. Maar ook een vakantiehuis met jacuzzi in eigen land  biedt veel ontspanning.


vipio dagaanbieding banner

Wellness reizen, een streling voor lichaam en geest

Wellness reizen worden ook wel relax reizen genoemd. Wellness reizen, ook wel gezondheidsreizen of relax reizen genoemd, zijn wellness vakanties waarbij wellness, relaxen, ontspanning en gezondheid voorop staat.

Relax Reizen

Een wellness reis of ontspanningsvakantie wordt ook wel een relax vakantie genoemd. Bij een wellness vakantie of reis verblijf je in een wellness hotel, kuuroord, spa resort of andere wellness accommodatie. Een wellnes hotel heeft vaak faciliteiten als een zwembad, sauna, kruidenbaden, fitness- en sportmogelijkheden. Allemaal ten behoeve van een optimale ontspanning. Wellness reizen vallen onder de categorie duurzaam toerisme, zeker als de maaltijden vegetarisch, veganistisch en verantwoord zijn


Wellness en Yoga

Wellness reizen zijn prima te combineren met een yoga vakantie, detox kuur of ayurveda vakantie. Op deze pagina veel informatie over wellness vakanties en de mogelijkheden deze online te boeken. Ook voor het boeken van een luxe wellness hotel met privé sauna.

Wellness is genieten op de manier zoals jij dat wilt. Wellness is een Lifestyle.


Voordeeluitjes, wellness arrangementen met spa

Voordelig een wellness arrangement boeken via Voordeeluitjes.nl Op Voordeeluitjes.nl vind je de beste spa wellness aanbiedingen, ook hotel en spa arrangementen voor 2.

Voor wellness reizen binnen Nederland, Beneluxe of elders in Europa.

Wellness voordeel met korting tot 40 %. Ook voor een wellness weekendje of langer verblijf.

Wellness en ayurveda reizen

Ayurveda is een oude Oosterse geneeswijze. Wordt veel toegepast bij wellness. Onder andere warme baden, ontspannende lichaamsmassages.  Je kunt kiezen uit fantastische wellness en ayurveda vakanties.

Of je nu een wellness weekend of wellness vakantie wilt boeken, wellness is uitstekend te combineren met ayureda. Ayurveda staat voor traditionele gezondheid, zoals wellness met kruidenbaden, massages, gezond eten. Wellness en ayurveda reizen vind je met name in India en Sri Lanka maar je kunt ook binnen Europa een wellness en ayurveda weekend of vakantie boeken. Ayurveda reizen zijn echte relax vakanties. Je kunt onder andere bij Puur en Kuur fantastische ayurveda en wellness reizen boeken. Ontspannings- en relax reizen waar je meer energie van krijgt.

Spa Hotel

Spa Hotels en wellness resortszijn zeer gewild. Voor een korte wellness break, weekend of vakantie. Spa en wellness resorts worden ook vaak geboekt voor een kuurreis. Kortom, voor een zeer ontspannende vakantie of break geniet je nog meer als je van spa én wellness kunt genieten. Als je een zelfstandige vakantie wilt boeken met meerdere mensen, kan je ook kiezen voor het huren van een wellness villa. Boek hier je wellness villa Nederland of vind hier een wellness villa België.

Goedkoop een wellness hotel boeken

Wellness reizen kunnen georganiseerde relax vakanties zijn of individuele reizen. Als je een individuele relax vakantie wilt boeken, waarbij je je eigen programma samenstelt, is het wellicht het prettigst om zelf een goedkoop wellness hotel te boeken, bijvoorbeeld via de zoekmachine Trivago. Bij Trivago heb je via het filter "uitgebreid zoeken"de mogelijkheid op goedkope wellness hotels te zoeken, ook met spa, binnen zwembad, jacuzzi’s, kruidenbaden, sauna’s, enzovoort.


Trivago

Omdat Trivago middels haar geavanceerde zoekmachine het wellness aanbod van alle bekende wellness accommodaties doorzoekt, ook van de wellness retreats, boek je bij Trivago gegarandeerd een goekoop wellness hotel. Hierbij is het ook mogelijk een aangepaste hotel kamer voor mindervaliden te boeken. Een wellness hotel is ideaal voor een wellness weekend, binnen of buiten Nederland.

Op de website wellness hotel aanbiedingen.nl vind je altijd de beste wellness aanbiedingen, ook m.b.t. spa en wellness hotels en resorst.

Sauna aanbiedingen

Een wellness weekend kan natuurlijk ook een sauna weekend zijn.

Hier vind je de beste sauna aanbiedingen van Nederland, ook in combinatie met diners en overnachtingen. Wat dacht je van een spa | sauna | wellness weekend in de Zwaluwhoeve of andere wellness centrum in Nederland. Je kunt dit combineren met bijvoorbeeld theater, uit eten, een festival of wat dan ook. Je boekt al een wellness spa | sauna weekend voor minder dan 100 euro per persoon. Het is ook mogelijk een spa | sauna arrangement met overnachting te boeken.

Je kunt ook een last minute vakantiehuis met sauna boeken, ook daar krijg je een korting.

vakantiehuis met zwembad en sauna

Wellness en yoga reizen

Een wellness weekend of reis is prima te combineren mat yoga oefeningen. Yoga ontspant de geest en wellness het lichaam. Ook ideaal voor een wellness | yoga weekend, bijvoorbeeldyoga | welllness in Domburg aan Zeein Zeeland. Met name Puur en Kuur organiseer de leukste wellness en yoga reizen,  waaronder relax weekend met yoga en wellness in Nederland. Als single kun je een wellness vakantie voor singles boeken. Dit zijn speciale wellness vakanties voor alleenstaanden. PS. Wil,je een last minute wellness reis  boeken?? Ga dan naar de website last minute vakantie deals.


Afvallen tijdens je wellness vakantie

Als je mede een wellness vakantie of weekend wilt boeken om af te vallen, is een detox | wellness vakantie een ideale combinatie. Je geniet dan van de wellness faciliteiten waaronder sauna en massages en kunt tegelijkertijd een detox kuur of sapkuur volgen waardoor het lichaam gereinigd wordt van opgehoopte afvalstoffen. Op onze website detox vakantie vind je alle informatie over het afvallen tijdens je wellness of andere relax vakantie. Behalve afval vakanties heb je nog vele andere soorten kuur vakanties. Ook als je wilt stoppen met roken.  Je boekt hier een afval vakantie

Kuurreizen

Wellness reizen vallen in de categorie kuurreizen als er een combinatie is van wellness en kuren.

gezond eten bij het zwembad

Rond de dode zee

Bekende wellness kuurcentra liggen bijvoorbeeld rond de Dode Zee in Egypte waar veel psoriasis patiënten een welness reis boeken om van hun huidproblemen af te komen. Je vindt dan ook veel all inclusive resorts in Egypte. Wellness reizen worden ook vaak geboekt door mensen met reuma en huidklachten. Het warme water in de spa en de aanwezige mineralen, kunnen samen met wellness behandelingen zorgen voor verlichting van de reuma klachten.

Hier vind je alles over Spa en Wellness hotels en retreats

Vakantiehuis met jacuzzi

Vakantiehuizen met jacuzzi zijn het toppunt van wellness vakantiehuizen. Of je nu wilt genieten van een weekendje aan zee, een wellness vakantie op de Veluwe of een uitstapje met je geliefde, een vakantiehuis met jacuzzi is een aparte relax beleving.  Of je nu een vakantiehuis met jacuzzi in de tuin huurt of een luxe vakantiehuis met bubbelbad, stoomdouche of binnen jacuzzi, wellness is het hele jaar door een manier om te relaxen.

vakantiehuis met inpandig zwembad

Vakantievilla met binnenzwembad

Een villa of vakantiehuis met binnenzwembad huren, pure wellnes. Wie zelf zijn wellness vakantie wil regelen en met een groter gezelschap op pad gaat, zou eens kunnen kijken naar de beschikbare vakantiehuizen en vakantievilla’s met privé binnenzwembad. De meeste vakantie accommodaties met binnenzwembad beschikken over meerdere wellness faciliteiten en vaak is er in dergelijke accommodaties een sauna, jacuzzi, bubbelbad, stoomdouche, Turks Stoombad of andere wellness faciliteit aanwezig.

Hieronder vind je per land luxe vakantiehuizen met binnenzwembad.

TUI Fair Travel banner