Wellness resort in Nederland met voordeel boeken

Kies een bestemming

Populaire bestemmingen: Duitsland, Italië, Portugal, Hongarije, Polen, Tsjechië, Israël, India, Sri Lanka en Thailand

SNP wandelvakanties bannerOp zoek naar een wellness resort, spa of hotel in Nederland of elders in de Benelux?  Op voordeeluitjes vind je altijd de beste wellness aanbiedingen, ook voor een wellness, spa of wellness resort aanbieding in Duitsland of elders in de Benelux.  Geniet van een relax weekend, wellness en spa verwendag of andere wellness resort aanbieding.

Welness resorts voor dagje of weekendje weg


vipio dagaanbieding banner

Wellness resort?

Gezondheisreizen en wellness reizen vormen omgeveer 10 % van de vakantiemarkt. Het bezoek aan een wellness resort draagt bij aan het welzijn en is ideaal voor een dagje of weekendje weg. Een wellness resort anno 2017 is een verzamelplaats van alles wat met wellness, gezondheid en beauty te maken heeft. Het tegenwoordige wellness resort beschikt over een spa, buitenzwembad, binnenzwembad, sauna’s, kruidenbaden, beautysalon en schoonheidssalon.

Vaak zijn er masseurs, artsen en schoonheidsspecialisten aan een wellness resort verbonden, zeker als het wellness resort over natuurlijke bronnen beschikt en tevens een kuuroord is.

Om een dagje of weekendje wellness resort of spa wellness resort te boeken, hoef je niet per definitie naar Duitsland, Slovenië of Hongarije te gaan.  Ook in Nederland kan je prima een weekendje wellness boeken. Bekende namen als het om wellness resorts in Nederland gaat zijn bijvoorbeeld wellness en spa resort Fontana Bad in Nieuwe Schans, de Veluwse Bron en Thermae 2000.  Maar er zijn in zowel Nederland als België nog vele andere wellnes en spa resorts, ook met kuuroord. Voor een weekendje of dagje spa en wellness in Nederland.

Ayurvedisch wellness resort


Veel wellness resorts en wellness en spa resorts en hotels en kuuroorden zijn op ayurvedische basis ingericht. Hier maakt men nog gebruik van de oudste ayurvedische ( oosterse ) geneeswijzen en technieken. Ook maakt met bij ayurveda veel gebruik van ontspannende en helende massages, kruiden en gezonde maaltijden zonder vlees.  Als je een ayurvedisch wellness resort zoekt, vind je deze al dicht bij huis. Bijvoorbeeld in Duitsland.

De basis van ayurveda ligt echter in India en Sri Lanka en nergens anders in de wereld kun je zo weer tot kracht komen en puur genieten als in deze " heilige landen". Met heerlijke, vegetarische en regionale en biologische maaltijden. Kuren in een ayurvedisch kuuroord is op een traditionele manier kuren. Kijk maar eens naar het programma van de wellness- en kuurreizen in India en Sri Lanka. Omdat India en Sri Lanka niet naast de deur liggen en naast kuren en wellness genieten ook belangrijk is, raden wij iedereen aan tenminste 2 weken een dergelijke ayurveda reis te boeken.

Alleen een weekendje van wellness genieten


Ben je single of alleenreizend en wilt je toch lekker van wellness in een wellness resort genieten?  Puur en Kuur, de grootste in compleet verzorgde wellness, kuur en gezondheisreizen, heeft een apart programma wellness voor singles en alleengaanden.  Je ontmoet de leukste mensen, verblijft in fantastische resorts, kuuroorden of wellness hotels en krijgt een eenpersoonskamer met ( meestal ) eigen toilet en douche of bad. Kijk maar eens naar het welllness programma voor singles om er eens een dagje, weekendje of langer tussenuit te gaan.  Ook in combinatie met yoga, fitness of afslankprogramma.

Voor singles en alleenreizenden van alle leeftijden, mannen en vrouwen, met een aantrekkelijk programma voor groepen.

TUI Fair Travel banner