De mooiste wellness reizen boek je via via duurzaam toerisme.com

Kies een bestemming

Populaire bestemmingen: Duitsland, Italië, Portugal, Hongarije, Polen, Tsjechië, Israël, India, Sri Lanka en Thailand

SNP wandelvakanties banner

Welness reis boeken?

vipio dagaanbieding banner

Wie op zoek is naar een fantastische wellness reis, vindt deze hier.  Je vindt hier een groot aanbod wellness reizen, o.a. met yoga en ayurveda naar Spanje, Italië, Portugal, Griekenland en Thailand. Ook wellness en beautyreizen, ayurveda reizen en relax reizen met yoga.

Of je nu een wellness reis of vakantie wilt boeken met een duur van 4, 5, 6, 7 of 8 dagen of 2 dagen wilt relaxen en ontspannen, via deze website is veel mogelijk, ook voor een wellness reis op Ibiza aan het strand of aan zee in Sri Lanka of Thailand.  Wellness is meer dan lief zijn voor jezelf, door wellness en yoga kom je tot rust en gaat je lichaam stralen.  Door traditionele wellness met ayuveda te combineren, één van de oudste Oosterse geneeswijzen en levenswijze, voel je je beterd dan ooit en wordt inspanning pure ontspanning.  Aan jou om te bepalen welke wellness reizen, innerlijke reizen of spirituele vakanties jouw voorkeur hebben.  Je boekt via Spa Dreams of Puur en Kuur in iedere geval een onvergetelijke wellness reis of kuur vakantie.  Er is veel mogelijk, ook wellness of yoga reizen voor alleenstaanden.

Wellness reizen kunnen groepsreizen of individuele vakanties zijn

Als je een wellness reis wilt gaan boeken, heb je vele mogelijkheden en de keuze uit vele landen. Een belangrijke vraag hierbij of je in wilt schrijven op een wellness groepsvakantie, groepsreis of zelfstandig op vakantie wilt gaan en bijvoorbeeld een wellness hotel in Duitsland, Griekenland of Spanje boekt met verzorgd arrangement.  Alleenstaanden die het prettig vinden om tijdens de vakantie of reis niet alleen te reizen, boeken een wellness groepsreis.  Bij een wellness groepsreis vier je vakantie met een groep gelijksgestemden, bijvoorbeeld een wellness en yoga vakantie of een wellness afval of detox vakantie. Veel groepsreizen zijn specifiek bedoeld voor alleenstaanden of singles.

Als je daarentegen met vrienden, je partner of familie op reis gaat, heb je wellicht helemaal geen behoefte aan een groep en groepsproces.  Voor die personen zijn er individuele wellness reizen,rondreizenen groepsreizen.

Wellness rondreizen zijn vaak verre reizen met bijvoorbeeld ayurveda, thalasso en fitness.  Deze reizen zijn met name geschikt voor jongvolwassen en volwassenen die van luxe, comfort en wellness houden.

Je kunt dergelijke wellness reizen bij Spa Dreams boeken, zie zoekbox boven, maar ook bij Puur en Kuur, zie zoekbox onder.

Kies een bestemming

Populaire bestemmingen: Nederland, Spanje, Ibiza, Thailand en Sri Lanka

Wellness hotels en spa resorts

Als je op individuele basis een wellness reis wilt boeken en deze zelf wilt samenstellen, is het misschien een idee om zelf je hotel te boeken en zelf voor vervoer te zorgen, bijvoorbeeld vliegtickets en huurauto’s.

Wat dan prettig is dat je in hotels overnacht met een hoog gehalte wellness.  De zogenaamde wellness hotels. Naast wellness hotels heb je ook nog eens spa resort, bijvoorbeeld spa resorts aan zee en het strand in Sri Lanka of Spanje.  Deze luxe relax hotels bieden de moderne reiziger al het denkbare comfort.  Denk hierbij aan een hotel met privé verwarmd binnen zwembad, sauna’s, beautysalons, fitness ruimtes of zwavelkuur.

In de zogenaamde wellness resorts vind je behalve wellness en gezondheidsprogramma’s veelal specialisten die goed thuis zijn in kuren zoals detox kuren, thalasso kuren, thermale kuren en vitaliteitskuren.

Spa Resofst beschikken soms over eigen warmwaterbronnen die een heilzame werking hebben op lichaam en geest en ook geschikt zijn als middeld tegen spierpijn, stress en astma en dergelijke.

Je vindt de mooiste wellness hotels en spa resorts op de website welness weekenden

Deze wellness en spa accommodaties zijn namelijk uitermate geschikt voor een korte wellness reis, break of vakantie. Op de website wellness vakantie vind je het meest uitgebreide overzicht en aanbod wellness reizen en vakanties, hotels en resorts.

Wellness vakantiehuis huren?

Een wellness vakantiehuis huren biedt veel voordelen.

Steeds meer mensen kiezen voor hun wellness weekend of vakantie een wellness huisje. Een wellness vakantiehuis heeft vaak een privé sauna in het huis maar er is ook een grote groep wellness vakantiehuizen die de beschikking hebben over een buiten jacuzzi of hottub.

Je kunt een wellness vakantiehuisje voor 2, 4 of 6 personen huren maar er zijn ook wellness bungalows en villa’s te huur die bedoeld zijn vopr grote groepen tot wel 30 personen.

Populaire bestemmingen voor het huren van een vakantiehuisje met sauna of jacuzzi zijn Spanje, Frankrijk en Duitsland.

Hier vind je wellness vakantiehuizen met jacuzzi in Spanje

Vind hier een vakantiehuis met jacuzzi in Duitsland

Vind hier je wellness vakantiehuis met jacuzzi in Frankrijk

Hoe kies je de voor jou meest ideale wellness reis

Wellness reizen kunnen zeker in combinatie met een kuurvakantie en verblijf in een luxe welness spa resort of hotel best wel prijzig zijn.  De keuze van jouw wellness reis of vakantie heeft dus ook te doen met je beschikbaar budget, oftewel een dunne of dikke portemonnee.

Zaken die bepalend zijn voor het type wellness reis zijn onder andere.

Wil je een wellness en kuurvakantie, wellness en yoga reis, wellness en fitness vakantie of pure wellness relax vakantie boeken. Wil je deel uitmaken van een groep of juist liever alleen op reis gaan??

Wil je lang van tevoren je wellness reis boeken of gebruik maken van een goedkopere last minute wellness reis??  Ben je een beetje bang ten aanzien van al het geweld in de wereld en terroristische aanslagen en je keuze over je vakantie kort van tevoren maken, zodat de kans op onverhoopte calamiteiten het laagst is.  Zoveel mensen zoveel redenen om wel of geen vakantie te boeken.

En voor diegenen die niet per defitie een verre rondreis of groepsreis hoeven te maken, wellness vakanties en reizen in Nederland kunnen ook heel aantrekkelijk zijn.  Veel wellness hotels en spa’s in Nederland liggen aan de kust en bieden je een fantastische relax vakantie.  Wellness reizen in Nederland, elder in Europa of Azië, aan jou de keuze.

TUI Fair Travel banner