Een leuke wandelvakantie boeken

Vind hier je wandelvakantie. Met specifieke wandelvakantie voor singles. Zoals wandelvakanties binnen Europa met bagagevervoer en inclusief overnachting. Individuele wandelreizen en single groepswandelvakanties. Soms kan een wandelvakantie gecombineerd worden met een fietsvakantie.

SNP wandelvakanties banner

Individuele wandelvakantie of groepswandelvakantie?

Wandelen tijdens je vakantie? Ideaal. Een wandelvakantie binnen Europa boeken? Bijvoorbeeld een wandelvakantie Ierland, Schotland of wandelvakantie Frankrijk? Hier vind je uitgebreide informatie. Ook over wandelreizen in Azië of Zuid-Amerika. Boek een georganiseerde wandelvakantie van SNP Natuurreizen, Aktivatours, Top of the World Reizen of Djoser? Of boek eens een van de Bhutan reizen in het Himalaya gebergte bij Top of the World Reizen. Holi en Thomas organiseren authentieke groepsreizen naar Nepal, Tibet, Bhutan en India. Beleef het verborgen koninkrijk Bhutan en verblijf in luxe hotels, bezoek het fortklooster Tigernest en de pracht van Punakha.

vipio dagaanbieding banner


wandeling in het bos

Alle soorten wandelvakanties, ook voor beginners

Hier vind je de mooiste individuele wandelvakanties en groepswandel vakanties. Ook voor een bergsport wandelvakantie. Kijk eens binnen het aanbod actieve wandelvakanties van SNP of Djoser. Of voor een bergsport wandelvakantie naar het aanbod van bergsportreizen.nl. Ook voor de komende zomervakantie zijn er fantastische wandelreizen.


Veel en duidelijke informatie

Op deze pagina vind je duidelijke informatie over wandelvakanties en organisaties waar je een wandelvakantie of wandelreis kunt boeken. Bijvoorbeeld een wandelreis of vakantie van SNP natuurreizen in Portugal, Griekenland, Ierland of Italië. Ook als je deel wilt nemen aan een single wandelweekend. Ook voor georganiseerde wandelvakanties en groepsvakanties waarbij wandelen een belangrijk onderdeel kan zijn. Een wandelvakantie is goed voor geest en lichaam. Hier vind je de mooiste wandelvakanties.


SNP wandelvakanties banner

Veel keuze bij SNP natuurreizen of Djoser.

Ook voor een goedkoper wandelweekend. Het aanbod wandelvakanties ( ook voor groepen ) van deze organisaties is uniek. Dat geldt ook voor de andere organisaties op deze pagina. Kijk nu binnen het aanbod wandelweekenden en wandelvakanties van SNP, Djoser en anderen, ook voor groepen. Onze tip: Boek eens een wandelvakantie Toscane, dat is puur genieten. Je kunt iedere wandelvakantie op deze website online boeken.


Djoser, wandel- en fietsvakanties

Djoser heeft een groot aanbod wandel- en fietsvakanties. Voor een groepswandelvakantie. Wandel met gelijkgestemden door de mooiste wandelgebieden van de wereld of boek een gecombineerde wandel- en fietsvakantie. Avontuurlijk, met gelijkgestemden, kleine groepen en altijd uniek. Dat is Djoser.

Wandelvakantie Schotland

Een wandelvakantie Schotland boeken? Schotland is een van de meest populaire wandelbestemmingen van Europa. De Highlands van Schotland zijn onovertroffen en staan voor een onvergetelijke wandelvakantie. Als je een wandelvakantie Schotland wilt boeken en een overzicht wilt hebben van de aanbieders groepswandelreizen Schotland, moet je naar de website wandelvakantie-overzicht.nl toe. Daar vind je ook single wandelgroepsreizen Schotland en individuele wandelvakanties. Wandelen in Schotland is één groot avontuur. Ook voor een korte wandelvakantie Schotland of lang wandelweekend.


Bergwandelen in je vakantie

Actieve berg wandelvakantie? Bergwandelen is een fantastische ervaring. Genieten van een onbetaalbaar uitzicht, de wolken bijna kunnen plukken en je hoofd helemaal leeg maken. Als je van wandelen houdt en een echt unieke ervaring wilt opdoen, boek dan een berg wandelvakantie. Ga wandelen in de mooiste bergen van Europa, Azië, Amerika en waar je maar naar toe wilt. Voor iedere wandelniveau. Ook voor geoefende bergwandelaars.

wandelweekend wandelvakantie

SNP Wandelvakanties in de natuur

De mooiste wandelvakanties bij SNP Natuurreizen. SNP Natuurreizen, van de ANWB, heeft wellicht het grootste aanbod wandelvakanties. Voor een individuele wandelvakantie in de natuur of een groepswandelvakantie. U kunt bij SNP allerhande wandel vakanties boeken. Denk hierbij ook aan wandeltrektochten, stadswandelingen, wandelrondreizen en groepsreizen. Veel wandelingen van SNP Natuurreizen zijn echte natuurwandelreizen. En als een van de weinige wandelreisorganisaties biedt SNP Natuurreizen ook wijnwandelreizen en wandelvakanties met hond aan. Veel mensen hebben tenslotte een hond en een wandelvakantie waarbij de hond ook welkom is, is zeer in trek. U kunt bij SNP een wandelvakantie dicht bij huis boeken, bijvoorbeeld op de Veluwe of in Limburg. Maar ook als u een individuele wandelvakantie wilt boeken in bijvoorbeeld Azië, Zuid-Amerika, Oceanië, Afrika of het Midden-Oosten biedt SNP fantastische reizen aan. Je kunt een SNP wandelreis van 3, 4 of 5 dagen boeken maar ook 2 weken of langer met SNP op wandelreis gaan.


TUI Wandelvakanties

TUI heeft een aantrekkelijk aanbod wandelvakanties Nederland. Maar ook de fietsvakanties Nederland zijn aantrekkelijk en aangenaam geprijsd. Met name korte wandel- en fietsvakanties in Nederland en binnen Europa. Ook voor een last minute vakantie. Zowel voor groepen die samen willen wandelen als individuele wandelvakanties. En gezelligheid en sportiviteit staan voorop. . Met name de single wandelvakanties in Nederland zijn zeer populair. Er zijn single wandelvakanties met een een natuurgids”, zoals “Loonse en Drunense Duinen. De wandel- en fietsreizen van TUI zijn zeer gunstig geprijsd.


wandelvakantie selfie

Shoestring wandelvakanties met verre bestemmingen

Shoestring, wandelen tijdens de mooiste, verre reizen Avontuurlijke of culturele wandelvakantie boeken? Shoestring biedt een breed scala aan avontuurlijke en duurzame reizen aan, hieronder fietsvakanties en groeps wandelvakanties. Verder biedt Shoestring meerdere types single reizen. Shoestring presenteert zich als wandelreis specialist en dat is niet voor niets. Zo biedt Shoestring trekking wandeltochten aan in onder andere Nepal, Tibet, Marokko en Peru. Hier vind je een ongekende natuurschoon.


Soms alleen voor wandelaars die getraind zijn

Deze wandelreizen/trekking tochten zijn vooral geschikt voor geoefende wandelaars. Maar er wordt, omdat ieder een eigen looptempo heeft, wel regelmatig een pauze gehouden. Met name de groepswandelreizen naar Nepal/India zijn zeer populair bij mensen die een avontuurlijke wandelvakantie willen beleven. Hetzelfde geldt voor de wandelvakantie Nepal en Tibet. Per wandelreis staat er vermeld wat de moeilijkheidsgraad is. De genoemde wandel groepsreizen bij Shoestring hebben een duur die varieert van 16 tot 29 dagen. Je kunt echter ook een avontuurlijke en actieve wandelvakantie bij Shoestring boeken van bijvoorbeeld 19 of 23 dagen.


Djoser wandelvakantie

Verre reis maken en combineren met een wandelvakantie? Djoser biedt ruim 20 unieke wandelvakanties aan. Een fantastische manier om een nieuwe wereld te ontdekken. Djoser organiseert alleen wandelvakanties naar de mooiste plekjes op aarde. Wat denk je van een wandelvakantie in Zuid-Afrika, Nepal, Turkije, Marokko of Jordanië? Djoser biedt ook gecombineerde fiets- en wandelvakanties aan. Je kunt bij het kiezen van je wandelvakantie kiezen uit verschillende niveaus. Ook leuk voor singles. Voor beginnende wandelaars en geoefende wandelaars.


Op verrassende plekken overnachten

Bij Djoser overnacht je tijdens je wandelvakantie op verrassende plekken. Soms overnacht je bovenop een berg in een gite of blokhut, dan weer in een tent en dan weer in een hotel. Djoser houdt met haar reizen altijd rekening met de kwetsbaarheid van de natuur en het belang van de regionale economie van een bepaald land. Duurzaamheid, natuur en milieu zijn voor Djoser en de meeste deelnemers van haar avontuurlijke reizen belangrijk. Veel plezier bij het doornemen van jouw mooie wandel- of fietsvakantie!

wandel vakantie voor singles

Wandelvakantie in Ardennen

Wie een echt groene wandelvakantie of weekend wil boeken en niet te ver wil reizen, moet zeker eens kijken bij de fantastische wandelmogelijkheden in de Ardennen. Hier kan je nog ongestoord wandelen in een oase van groen en genieten van stilte, rust, prachtige vergezichten en goede en avontuurlijke wandelpaden. De beste manier om de Ardennen te leren kennen is het huren van een vakantiehuisje of chalet. Een chalet Ardennen huren is vaak de meest natuurlijke en goedkoopste manier.


Huisje Ardennen midden in de natuur

Veel vakantiehuisjes die in de Ardennen liggen, liggen midden in de natuur. Het zijn dan ook echte natuur vakantiehuisjes.< Als je een vakantiehuisje in de Ardennen wilt huren, kijk dan eens op natuur vakantiehuisjes Ardennen . Daar vindt je absoluut de mooiste vakantiehuisjes, ook als je een vakantiehuis Ardennen voor een groep zoekt.

wandelen in de natuur

Natuurhuisje huren voor wandelweekend Ardennen

Een natuurhuisjes huren voor wandel weekend Ardennen.

Een natuurhuisje Ardennen is ideaal voor een wandel weekend in de Ardennen. Als je met de hond op vakantie gaat in de Ardennen, is het noodzakelijk dat je een huisje Ardennen huurt waar honden welkom zijn. Want in lang niet alle chalets, huisjes en villa’s in de Ardennen worden honden toegelaten. Boek hier een vakantie met hond in de Ardennen

Wandelvakantie met hond boeken

Ben je de trotse bezitter van een hond en wil je een groeps wandelvakantie met de hond boeken of individudeel met je hond op reis? Er zijn diverse reisorganisaties waar je een groepsreis met hond kunt boeken. Daarnaast bestaan er ruime mogelijkheden om een hondvriendelijke accommodatie tijdens je wandelvakantie te boeken. Denk aan een honden camping, hondvriendelijke vakantiepark, honden hotel of bed and breakfast. Je vindt een ruim overzicht hondvriendelijke accommodaties op de startpagina honden vakantie. Hier zijn honden tijdens je wandelvakantie of ander soort reis toegestaan. Een last minute honden vakantiehuis vind je hier.


Meer wandelvakanties

Hieronder vind je meer wandelvakanties. O.a. met bestemmingen Macedonië en de Balkan. De lijst bijzondere wandel reizen wordt de komende periode nog verder uitgebreid.


wandelen in het bos

Wandelvakantie 10 tot 12 personen

Wil je zelf een wandelvakantie organiseren? Onze tips. Als je voor de eerste keer een wandelvakantie organiseert, maak de groep dan niet groter dan 10 a 12 personen. Je kunt de groep dan beter aansturen en persoonlijk contact maken. Daar komt bij dat je ergens gaat overnachten, bijvoorbeeld in een hotel, pension of 12 persoons vakantiehuis, je veel meer mogelijkheden hebt dan een wandelvakantie met een groep van bijvoorbeeld 20 of 30 personen. Als je commercieel wandelvakanties gaat organiseren, zorg overigens altijd voor een goede aansprakelijkheidsverzekering. Een ongeluk zit immers in een klein hoekje. Tip: Een vakantiehuis 12 personen in de Ardennen huren? Boek dan een huisje Ardennen met minimaal 6 slaapkamers. Een privé sauna in het grote vakantiehuis heeft ook zo zijn voordelen.


Wandelen in Luxemburg

Groothertogdom Luxemburg is met zijn vele bossen, valleien en heuvels de ideale plek om te wandelen. Indien je op zoek bent naar een vakantiehuis Luxemburg, boek dan een huisje in de buurt van een bestaande wandelroute. Het is misschien ook een goed idee om een natuurhuisje Luxemburg te huren.

Wandelvakantie in Zuid-Limburg boeken.

Vind je het leuk om te wandelen in een heuvelachtig landschap en zoek je een wandelweekend of wandelvakantie in Nederland? Dan is een wandelweekend of wandelvakantie Zuid-Limburg iets voor jou. Je kunt op individuele basis gaan wandelen in Zuid-Limburg, deelnemen aan een groepswandeling of een single wandelweekend Zuid-Limburg boeken. Mogelijkheden te over dus. Als je een groepsreis wandeling of single wandelweekend boekt, is dat inclusief overnachting. Er wordt tijdens deze wandelreizen goed voor je gezorgd! wandelen in Zuid-Limburg is top! Op de website wandelvakantie-overzicht.nl vind je alles over wandelweekenden in Nederland en wandelvakanties in heel Europa. Ook voor een 3 of 4 daagse single wandelreis in Limburg.

fietsvakantie

Liever een fietsvakantie boeken?

Als je van fietsen houdt en wat langere afstanden wilt afleggen, is een fietsvakantie boeken, wellicht een beter idee dan een wandelvakantie. Op de fiets kan je al snel een 50 tot 100 kilometer per dag afleggen en op een goede racefiets wellicht nog meer. Op onze pagina fietsvakanties vind je alles om met de fiets op vakantie te gaan. Ook voor een fietsvakantie Duitsland, Frankrijk of Luxemburg.


TUI Fair Travel banner