Een vriendenweekend bijzonder invullen

Leuk idee voor je vriendenweekend nodig?


Wie op zoek is naar ideeën voor een duurzame invulling van een vriendenweekend, doet hier wellicht iets interessants op. Het is namelijk ook mogelijk een duurzaam ingevuld vriendenweekend te organiseren.

We hebben het dan bijvoorbeeld over een vriendenweekend in Nederland of in de Ardennen,  daar zijn de mogelijkheden voor het plannen en realiseren van een leuk vriendenweekend het grootst.

SNP wandelvakanties banner


Jullie onderlinge band verder verstevigen.


Vriendenweekend verdiepen de band. Kijk daarom eens naar de onderstaande tips om een bijzonder  vriendenweekend te organiseren. Overnacht met je vrienden in een vakantiehuis met binnenzwembad en sauna en herinner je een onvergetelijk weekend met je beste vrienden nog vele jaren.

Boek bij je weekend in eigen land een vakantiehuis vriendengroep Nederland en geniet van al het moois in eigen land.

Vakantiehuis met binnenzwembad voor je vriendenweekend huren

Vakantiehuis met binnenzwembad huren, voor leukste vriendenweekend ooit.

vipio dagaanbieding banner

Als je met je vrienden wat te besteden hebt en het leukste vriendenweekend ooit wilt boeken, kan je gaan skydiven, bergbeklimmen, wielrennen of een leuk outdoor weekend in de Ardennen boeken.

Het ultieme uitje voor een vriendenweekend is een verblijf in een vakantiehuis met binnenzwembad.  Dan kan je nog steeds al die leuke dingen met je vrienden blijven doen maar een luxe vakantiehuis met overdekt zwembad en wellicht een sauna of jacuzzi geeft zoveel extra dat zelfs bij regenachtig weer je vriendenweekend niet kan mislukken. Weer of geen weer.   In een vakantiewoning met binnenzwembad vermaak je je altijd.

Je kunt een vakantiehuis met binnenzwembad aan zee huren, bijvoorbeeld in Frankrijk, Italië of Spanje of je verblijf in een luxe vakantiehuis met indoorzwembad in de Ardennen combineren met outdoor activiteiten zoals mountainbiken of rotsklimmen.

En als je een vrijstaand vakantiehuis met binnenzwembad huurt, kun je met je vrienden muziek draaien tot in de late uurtjes.  Kortom, een vakantiehuis met verwarmd en overdekt privé zwembad is misschien wel het beste idee voor jouw weekend met je beste vrienden.

Voor een vakantiehuis met overdekt privé zwembad in Duitsland.

Zoek je vakantiehuis met binnenzwembad in Nederland

Vind hier een vakantiehuis met binnenzwembad in de Ardennen

Zoek je vakantiehuis met binnenzwembad Frankrijk

Kamperen tijdens je vriendenweekend

Heb je niet zo veel te besteden en ben je op zoek naar een goedkoper vriendenweekend?

Eén van de tips die we hebben om je vriendenweekend eens anders in te vullen, is met je vrienden te gaan kamperen. Bijvoorbeeld op een natuurkampeerterrein van Staatsbosbeheer. Op een natuurkampeerterrrein een weekendje verblijven is volop plezier maken.Samen de tent opzetten, met zijn alle koken, samen muziek maken,. Op een natuurvrienden terrein ontmoet je bovendien leuke vrienden die duurzaamheid ook belangrijk vinden. Bijvoorbeeld voor een natuurvriendenweekend op Texel, Ameland, De Veluwe of De Ardennen. Kijk eens op de website van de Nivon welke natuurvrienden vakanties er in het kader van de vriendenweekend allemaal zijn.

Kamperen is goedkoop en avontuurlijk, voor een super gezellig vriendenweekend.

Een vakantiehuis huren voor 12 personen

Als je in het kader van je vriendenweekend een vakantiehuis voor 12 personen zoekt.

Wie met 12 vrienden een weekendje erop uit gaat en een leuk vakantiehuis zoekt, kan het beste een vrijstaand vakantiehuis huren, niet te ver van het centrum van een stad. Waarschijnlijk wil je met je vrienden tot in de late uurtjes feesten, wat muziek draaien en een filmpje kijken en dat maakt dat niet alle grote vakantiehuizen geschikt zijn voor zo een weekend. Geluidsoverlast voor de buurt ligt op de loer.

Hier kan je een vakantiehuis 12 personen boeken zonder overlast voor de buren.  

Vraag wel even bij de huiseigenaar na hoe hij staat voor wat betreft verhuur aan een vriendengroep.

Weekend fietsen met je vrienden

Ool leuk als activiteit voor je vriendenweekend. Een weekend met je vrienden fietsen. Bijvoorbeeld op mountainbikes op de Veluwe of in de Ardennen. Fietsen is leuk, goed voor je conditie en milievriendelijk. Je kunt met je vrienden gaan fietsen op je eigen fietsen maar natuurlijk ook een goede, sportieve fiets huren.

Als je een fiets wilt huren en een fiets vriendenweekend wilt houden, is het wel verstandig de fietsen van tevoren te reserveren.

Ook als je met de trein gaat reizen en een NS fiets gaat huren.

Een weekendje zeilen met je vrienden

Zeilen tijdens je vriendenweekend is natuurlijk ook heel leuk en duurzaam. je bent actief bezig en tijdens een zeilweekend ontmoet je zeker ook andere leuke vrienden en vriendinnen. Je vindt zeilvakanties en zeilweekenden op onze paginaactieve reizen van singlereizen-online. Hier vind je nog meet ideeën voor het organiseren van een duurzaam, leuk en actief vriendenweekend.

De website single reizen kan je overigens nog meer ideeën geven voor het organiseren van een super leuk vriendenweekend.

Wil je weten of er vakantieparken in Nederland zijn waar je een boot of sloep kunt huren?

De website vakantie-villa.com  biedt uitkomst.

Hier vind je een vakantiepark met bootverhuur.

TUI Fair Travel banner