vriendenweekend

Een vriendenweekend duurzaam invullen

Wie op zoek is naar ideeën voor een duurzame invulling van een vriendenweekend, doet hier wellicht iets interessants op. Het is namelijk ook mogelijk een duurzaam ingevuld vriendenweekend te organiseren.
We hebben het dan bijvoorbeeld over een vriendenweekend in Nederland of in de Ardennen,  daar zijn de mogelijkheden voor het plannen en realiseren van een leuk vriendenweekend het grootst.
Vriendenweekend verdiepen de band. Kijk daarom eens naar de onderstaande tips om een duurzaam vriendenweekend te organiseren.

Kamperen tijdens je vriendenweekend

Eén van de tips die we hebben om je vriendenweekend eens anders in te vullen, is met je vrienden te gaan kamperen. Bijvoorbeeld op een natuurkampeerterrein van Staatsbosbeheer. Op een natuurkampeerterrrein een weekendje verblijven is volop plezier maken.Samen de tent opzetten, met zijn alle koken, samen muziek maken,. Op een natuurvrienden terrein ontmoet je bovendien leuke vrienden die duurzaamheid ook belangrijk vinden. Bijvoorbeeld voor een natuurvriendenweekend op Texel, Ameland, De Veluwe of De Ardennen. Kijk eens op de website van de Nivon welke natuurvrienden vakanties er in het kader van de vriendenweekend allemaal zijn.

Weekend fietsen met je vrienden

Ool leuk als activiteit voor je vriendenweekend. Een weekend met je vrienden fietsen. Bijvoorbeeld op mountainbikes op de Veluwe of in de Ardennen. Fietsen is leuk, goed voor je conditie en milievriendelijk. Je kunt met je vrienden gaan fietsen op je eigen fietsen maar natuurlijk ook een goede, sportieve fiets huren.
Als je een fiets wilt huren en een fiets vriendenweekend wilt houden, is het wel verstandig de fietsen vantevoren te reserveren. Ook als je met de trein gaat reizen en een NS fiets gaat huren.
Zie de pagina fietsvakantie op deze website.

Een weekendje zeilen met je vrienden

Zeilen tijdens je vriendenweekend is natuurlijk ook heel leuk en duurzaam. je bent actief bezig en tijdens een zeilweekend ontmoet je zeker ook andere leuke vrienden en vriendinnen. Je vindt zeilvakanties en zeilweekenden op onze pagina actieve reizen van singlereizen-online. Hier vind je nog meet ideeën voor het organiseren van een duurzaam, leuk en actief vriendenweekend.
De website single reizen kan je overigens nog meer ideeën geven voor het organiseren van een super leuk vriendenweekend.