Vakantiepark De Roek, duurzaam en gezinsvriendelijk vakantieparkOp zoek naar een echt duurzaam vakantiepark?

SNP wandelvakanties banner

Vakantiepark De Roek op de Veluwe is één van de duurzaamste vakantieparken van Nederland. Dit kleinschalige vakantiepark is tevens kindvriendelijk en hondvriendelijk. Je kunt er ook een vakantiehuis met hond huren,

Dit rustig gelegen vakantiepark met kinderboerderij heeft 16 Finse bungalows en 2 boshuisjes. Daarnaast heeft het een eigen natuurvoedingswinkel. Een kleinschalig, kindvriendelijk en duurzaam vakantiepark op de Veluwe. Uniek voor Nederland. Het gezinsvriendelijk park is zéér rustig gelegen op de Veluwe, het grootste aaneengesloten bosgebied van Nederland. Hier leven wilde zwijnen en edelherten.

Er zijn op vakantiepark De Roek 16 geheel vrijstaande Finse vakantiehuizen te huur welke geschikt zijn voor 4, 5, 6 of 7 personen. Een aantal van deze Finse vakantiehuizen zijn geheel omheind. Deze ruime, duurzame vakantiehuizen zijn compleet ingericht en van alle gemakken voorzien. Daarnaast zijn er 2 boshuisjes te huur die extra vrij gelegen zijn. Er zijn, afhankelijk van het vakantiehuis, 1 of 2 kleine honden welkom. Als je een huisdier mee wilt nemen, vraag dan naar de mogelijkheden. Vakantiepark De Roek is behalve duurzaam dus ook hondvriendelijk en kindvriendelijk. In de directe omgeving kan je heerlijk wandelen met de honden. Ook voor een weekendje met de hond kan je dus prima op duurzaam vakantiepark De Roek terecht.

vipio dagaanbieding banner

Vakantiepark De Roek is een geweldig voor gezinnen met kinderen en één ouder gezinnen

Door de ideale ligging op de Veluwe, de aanwezigheid van een kinderboerderij en de betaalbare prijzen, is vakantiepark de Roek in Otterlo, een ideale vakantiebestemming voor een vakantie met kinderen.  Omdat de meeste mensen die dit duurzame vakantiepark boeken kinderen meenemen, zijn nieuwe vriendjes en vriendinnetjes snel gevonden.  En ook parent ouders zijn van harte welkom.

Op zoek naar een duurzaam vakantiepark aan het water?? Zie Landal GreenParks Reeuwijk

Kleine natuurvoedingswinkel en zonnepanelen

Het duurzame karakter van vakantiepark De Roek wordt ook bevestigd door de aanwezigheid van een kleine natuurvoedingswinkel. Hier kan je je biologische en duurzame boodschappen kopen. Denk daarbij vooral aan basisbehoeften en droogwaren.  Daarnaast kan dit duurzaamste vakantiepark van Nederland in haar eigen energiebehoefte voorzien door haar zonnepanelen. In de zomermaanden wordt er zelfs duurzame zonne-energie geproduceerd voor de omgeving. Mensen die een duurzame vakantie bij De Roek willen boeken, kunnen dit online doen. Het beschikbaarheidoverzicht staat op de website.

Met 3 honden op vakantie

Helaas zijn op de meeste parken slechts 1 of 2 honden per huisje toegestaan.

In de meeste hotels met hond is slechts 1 hond per kamer welkom.

Zie hier informatie voor een vakantie met 3 honden

TUI Fair Travel banner