Een vakantiehuisje met afgesloten tuin huren

Op zoek naar een rustig gelegen vakantiehuisje met een goed afgesloten tuin? Bijvoorbeeld een vakantiehuis met afgesloten tuin Nederland, Frankrijk, België of Ardennen? Een vakantiehuisje 2 tot 10 personen met vrij uitzicht over bos, vallei of meer? Hier vind je het grootste aanbod huisje met goed afgesloten tuin.

SNP wandelvakanties banner

Vakantie met hond en/of kinderen?

Wie een vakantiehuisje zoekt voor een vakantie met hond of kleine kinderen, doet er goed aan een vakantiehuisje met afgesloten tuin te huren. Tot 3 honden toegestaan en optimale privacy. Wij hebben de mooiste huisjes, bungalows en chalets met afgesloten tuin hier geselecteerd. Ook in de Ardennen, Frankrijk, Duitsland, Nederland en België.

vipio dagaanbieding banner

Voor welke omheining kies jij?

Bij de keuze van een vakantiehuisje met afgesloten tuin, is het materiaal waarmee de tuin omheind is, belangrijk. De afscheiding kan een natuurlijke afscheiding zijn, bijvoorbeeld een haag van coniferen maar ook een echte omheining zijn, bijvoorbeeld een hek met gaas van 180 cm hoog. Een vakantiehuis met omheinde tuin moet echter wel goed afgesloten zijn. Vooral anders omdat kleine honden anders uit de tuin kunnen ontsnappen.

labradoodle in een omheinde tuin

Ideaal bij honden vakanties.

Voor een vakantie met kinderen is een natuurlijke afscheiding meestal voldoende, voor een honden vakantie is een hek of afscheiding b waar een hond niet door kan ( ook niet onderdoor ) en welke minimaal 150 cm tot 180 cm hoog is. Bij ons is het mogelijk een vakantiehuis je in het bos, aan een meer of zee of op een andere rustige plek te huren met een afgesloten tuin. Veel huisjes hebben prachtig uitzicht. Je kunt een natuur vakantiehuisje net afgesloten tuin huren voor 2, 4 of 6 personen maar ook een omheind vakantiehuis voor 8 of 10 personen boeken.

Vakantiehuisjes met afgesloten tuin in de Ardennen

De ultieme natuurvakantie vier je in de Ardennen. Voor een optimale natuurbeleving, ook voor een vakantie met hond, huur je een vakantiehuisje of chalet met afgesloten tuin in de Ardennen. Perfect voor een vakantie in pure natuur. Hier vind je vakantiehuisjes Ardennen met afgesloten tuin. Of je nu een 4 persoons vakantiehuisje in de Ardennen zoekt of een vakantiehuis Ardennen voor 6, 8 of 10 personen, in iedere regio van de Ardennen zijn huisjes met omheinde en afgesloten tuin te huur.

Ardennen met sauna, open haard

Ook vakantiehuisjes te huur in de Ardennen met afgesloten tuin, privé sauna, open haard, wifi internet en afwasmachine. En als je op zoek bent naar een vakantiehuisje Ardennen met afgesloten tuin voor een vakantie met kinderen. Het is ook mogelijk een kindvriendelijk huisje in de Ardennen te huren met kinderbed en kinderstoel. Ook in het bos, aan het water of tussen de velden. Voor een goedkoop vakantiehuisje Ardennen met omheinde tuin of een luxe vakantiewoning in het bos. De meeste vakantiehuisjes in de Ardennen zijn geheel vrijstaand, sommige liggen in the midle of nowhere. Ook als je een vakantiehuisje in het groen zoekt met veel privacy is een accommodatie in de Ardennen perfect. Je kunt ook een Eco vakantiehuisje in de Ardennen boeken. Of een huisje Ardennen met omheinde tuin op een vakantiepark.

hond in het zonnetje in een omheinde tuin

Vakantiehuisje met omheinde en afgesloten tuin in Frankrijk boeken

600 vakantiehuisjes Frankrijk met omheinde tuin te huur. Op zoek naar een vrijstaand en rustig gelegen vakantiehuisje in Frankrijk maar dan wel in de vrije natuur en met een afgesloten en omheinde tuin? Via vakantiehuis omheinde tuin, kan je een vakantiehuisje met afgesloten tuin huren. Bijvoorbeeld een 8 persoons, geheel vrijstaand vakantiehuisje in de Auvergne, met afgesloten tuin, zeven hectare bos, ligging aan een rivier en vrij uitzicht. Ideaal voor een vakantie met honden in Frankrijk.

Meer mogelijkheden in Frankrijk

Of huur een goedkope authentiek vakantiehuisje voor 4 personen in de Bourgogne, het ligt op een kleinschalig vakantieparkje. Voor de liefhebbers van vakantiehuisjes in het bos, er zijn ook vrijstaande vakantiehuisjes met afgesloten tuin in het bos te huur. Bijvoorbeeld een 5,6 of 7 persoons eco vakantiehuis in Aquitaine, Limousin, Normandië, Bretagne, Lotharingen of Languedoc-Rousillon. Hier vind je alle vakantiehuisjes in Frankrijk met omheinde tuin.

Natuur vakantiehuisjes met afgesloten tuin in Duitsland

Vakantiehuisje in Duitsland met omheinde tuin huren? Ideaal voor een vakantie met hond Duitsland. In Duitsland zijn meer dan 100 vakantiehuisjes en eco accommodaties met afgesloten of omheinde tuin te huur. Ideaal voor een honden vakantie in Duitsland of een vakantie met kinderen. Boek bijvoorbeeld een 8, 9 of 10 persoons vakantiehuisje met afgesloten tuin in Noordrijn-Westfalen, Nedersaksen, Beieren, Sauerland, Hessen, Saksen-Anhalt of Hessen en ontdek dat er veel, geheel vrijstaande vakantiehuisjes in Duitsland te huur zijn. Ook vakantiehuisjes die geschikt zijn voor huisdieren en groepen. Of voor een landelijk of romantisch vakantiehuisje met houtkachel, sauna en tuin vol met geheime plekjes en terrasjes.

Voor iedereen een leuk vakantiehuisje Duitsland

Of je nu een luxe vakantiehuisje in Duitsland met omheinde tuin zoekt of juist een goedkoop of last minute vakantiehuisje met afgesloten tuin. Er zijn ruim 100 vakantiehuisjes, vakantieboerderijen, appartementen, chalets en groepsverblijven in Duitsland met omheinde tuin, afgesloten terrein of omheind terras te huur. Hier vind je de mooiste vakantiehuisjes in Duitsland met een tuin die afgesloten is.

omheinde tuin met veel groen

Vakantiehuisje met afgesloten tuin in Italië huren

180 vrijstaande vakantiehuisjes in Italië met tuin te huur. Ook in Italië is het mogelijk een vakantiehuisje te huren waarvan de tuin geheel of gedeeltelijk omheind en afgesloten is. De meeste vakantiehuisjes in Italië liggen in een natuurgebied, soms aan een meer of in het bos. Je kunt bijvoorbeeld een rustig gelegen en vrijstaand vakantiehuisje in Italië met afgesloten tuin in Lombardije, Apulië, Umbrië, Abruzzen, Toscane of Piëmont huren. Ook voor een eco vakantiehuisje in Italië in een wijngaard, boomgaard of weiland. Voor de liefhebbers, er is ook een vrijstaand eco vakantiehuisje met afgesloten tuin aan het Comomeer te huur. Het Comomeer ligt in de regio Lombardije. Hier vind je alle vakantiehuisjes met afgesloten tuin in Italië.

In Spanje een vakantiehuisje met afgesloten tuin huren

120 vakantiehuisjes met afgesloten tuin in Spanje. >Een droomhuisje huren in Andalusië, Valencia, Extremadura, Catalonië of elders in Spanje? Of een vakantiehuisje of vakantievilla met afgesloten tuin en privé zwembad op de Canarische Eilanden of een van de Costa’s huren? Je kunt hier een 2, 4, 6, 8 of 10 persoons vakantiehuisje of appartement in Spanje met omheinde tuin of terras huren. Ook een vrijstaand vakantiehuis op een landgoed of privé domein. Kijk hier naar het aanbod vakantiehuisjes Spanje met afgesloten tuin.

vier honden in de tuin

Vakantiehuisje met afgesloten tuin voor vakantie met hond

Voor een vakantie met de hond is een afgesloten tuin ideaal. Let wel op dat het hek helemaal afgesloten is en voldoende hoog. Voor grote honden wordt een omheining van 180 cm aanbevolen.

Een vakantiehuisje voor een vakantie met kleine kinderen huren

Ideaal voor een gezinsvakantie met kinderen. Een huisje huren met afgesloten tuin is ideaal. Bij de meeste kindvriendelijke vakantiehuisjes is niet alleen de tuin afsluitbaar maar is eer ook kindermeubilair aanwezig zoals kinderstoel en kinderbedje aanwezig. Je vindt hier vakantiehuisjes met afgesloten tuin en kinderbedjes.

TUI Fair Travel banner