Mooist gelegen vakantiehuisjes in natuur

Vakantiehuisje in natuur?

SNP wandelvakanties banner

Wie een vakantiehuisje in de natuur zoekt, bijvoorbeeld een 2, 4 of 6 persoons vakantiehuisje op een stille plek in de bossen, vindt deze hier. Vaak verscholen, altijd uniek.

Ook voor alles wat met ecotoerisme te maken heeft

Wij hebben de mooiste natuur vakantiehuisjes voor je geselecteerd, onder andere vakantiehuisjes in de natuur op de Veluwe, in Drenthe, in Zuid-Limburg, in de Ardennen en in Frankrijk. vakantiehuisjes verscholen in het groen en met optimale privacy.  Genieten van de stilte!

vipio dagaanbieding banner

Vind hier een huisje midden in de natuur ArdennenJe vindt in deze websites georganiseerde natuurvakanties en natuurreizen, bijvoorbeeld vogelreizen maar kunt ook zelf een vakantiehuis in natuur huren.  De natuur heeft ons veel te bieden en groene natuurvakanties zijn onderdeel van duurzaam toerisme. Natuurvakanties in combinatie met fiets of wandelvakanties halen het beste in ons naar boven. Verder op deze pagina ook aandacht voor wandelvakanties en fietsvakanties.

In welke landen kan je een vakantiehuisje in natuur boeken?

Via deze website kan je een vakantiehuisje midden in de natuur huren in vele landen met natuurschoon. Ga bijvoorbeeld genieten van een huisje in de natuur in Italië, Frankrijk, Duitsland, België of Nederland.

Maar ook als je een groen vakantiehuisje in Hongarije, Noorwegen, Zweden, Finland, IJsland of Ierland wilt huren, zit je hier goed.

Je vindt deze natuurlijke en groene vakantiehuizen in heel Europa, ook voor een groene vakantie in bijvoorbeeld de Ardennen, de Dordogne of Eifel. Veel vakantiehuisjes liggen aan de rand van Nationale Parken, in de bossen, langs een meertje, berg of rivier. Ook kun je een groen vakantiehuisje aan zee of aan de kust huren.

Hier vind je de mooist gelegen huisjes van Nederland.

Wij hebben alleen die huisjes in de natuur Nederland geselecteerd die vrijstaand zijn en een gunstige ligging hebben.
Deze huisjes in de natuur Nederland vind je hier.

Vakantiehuis in natuur huren met de hond

Als je een groen vakantiehuisje wilt huren voor een vakantie met de hond, zijn er ook tal van mogelijkheden. In honderden vakantiehuisjes in de natuur zijn honden toegestaan. Huur, voor een vakantie met hond, bij voorkeur eenvakantiehuis omheinde tuin. De hond kan dan niet weglopen en de privacy is optimaal.

In het ene vakantiehuisje in het bos zijn 1 of 2 honden welkom terwijl in het andere natuur vakantiehuisje wel 3 honden toegestaan zijn. Als je een vakantie met honden wilt boeken en je houdt van wandelen en de natuur, raden we je aan je goed te oriënteren op de omgeving en een huisje in het bos, kust of zee te boeken waar losloopgebieden voor honden zijn. Want wat is er nu fijner als de hond al loslopend ook van een groene vakantie kan genieten?

Er zijn 2-persoons, 4-persoons en 6 persoons vakantiehuisjes in de bossen te huur waar honden welkom zijn. Als je een honden vakantie in Nederland wilt boeken in een groene omgeving met veel bossen raden we je met name een vakantie met hond in de Achterhoek, op de Veluwe, in Noord-Brabant, Overijssel, Drenthe of Friesland aan.  Maar net over de grens, bijvoorbeeld in Vlaanderen of de Ardennen, kan je ook een hondvriendelijk vakantiehuis in het bos of aan de kust huren.>Groene vakantiehuizen Nederland, honden toegestaan

Vakantiehuisjes midden in het bos

Droom je van een groene vakantie midden in het bos? Je dromen kunnen nu bewaarheid worden want via deze website kan je een groen vakantiehuisje midden in het bos huren of aan de rand van de bos.

De kans is groot dat je tijdens je vakantie in het bos herten, wilde zwijnen, eekhoorns, reeën of andere prachtige dieren ontdekt. En met een beetje geluk kan je vanuit je verscholen vakantiehuisje in het bos een ree, boommarter of eekhoorn spotten. Een weekend in een natuurhuisje verblijven is ook heel leuk. Ook voor een weekendje weg met kinderen.

Als je in de herfstvakantie een huisje in het bos kunt huren, kun je genieten van de vele soorten paddenstoelen, noten zoeken en de kleuren in de natuur zien veranderen. Huur een 2 persoons vakantiehuisje in het bos met houtkachel of een groen vakantiehuisje voor 4 personen met gratis gebruik van fietsen.

Je kunt ook een vakantiehuis in bos met jacuzzi huren.

Een natuurvakantie in het bos is meer dan een vakantie, het is een natuurbelevenis.  Kijk ook eens naar de georganiseerde SNP natuurreizen. Onder aan deze pagina.

Hier vind je vakantiehuisjes midden in het bos

SNP Natuurreizen, georganiseerde natuur vakanties

Heb je zin in een groene vakantie maar geef je de voorkeur aan een georganiseerde natuurreis? Kijk dan eens bij het aanbod van SNP Natuurreizen. Ideaal voor mensen die op zoek zijn naar een groene wandelvakantie, fietsvakantie, vogelspot reizen en andere bijzondere natuur vakanties.

Deze natuurvakanties zijn ideaal voor alleenstaanden en alleenreizenden maar ook met je partner, gezin, vrienden of familie kan je genieten van een georganiseerde natuur groepsreis van SNP Natuurreizen. Ook voor een weekendje weg in een groene omgeving, cultuurvakantie of outdoor vakantie kan je bij SNP Natuur Reizen terecht. Ook voor een korte wandelvakantie of fietsvakantie in de natuur!

SNP wandelvakanties banner

Wandelvakantie in de natuur?

Een wandelvakantie in de natuur kan je op eigen initiatief houden maar je kunt je natuurlijk ook aansluiten bij een groepswandel vakantie. Wandelen kan je het hele jaar door doen en wandelvakanties worden dan ook het hele jaar door georganiseerd. De meeste wandelroutes zijn natuur routes.

Populaire wandelvakanties zijn onder andere die naar Ierland, Schotland, Wales, de Ardennen, Frankrijk. Maar ook in ons eigen land Nederland kan je een fantastische natuur wandelvakantie boeken.

Hier vind je informatie over wandel vakanties.

Familieweekend accommodatie in natuur

Als je met een klein gezelschap bent en iedereen is nog goed ter been, kun je overwegen een familie weekend accommodatie, midden in de natuur te boeken. Bijv. een accommodatie voor je familieweekend in de bossen of aan de kust. De groene kleur van de bomen geven rust en zorgen voor een zachte sfeer.

TUI Fair Travel banner