Vakantie in Nederland in vakantiehuis met omheinde tuin en 3 honden welkom

Op zoek naar een vakantiehuis met omheinde tuin in Nederland waar 3 honden toegestaan zijn? Er zijn ongeveer 40 vakantiehuizen, villa’s en vakantiebungalows in Nederland die een omheinde en afgesloten tuin hebben en waar 3 honden welkom zijn. Je vindt deze unieke en vrijstaande vakantiehuizen met wifi en omheinde tuin of terrein via de link hieronder.

Vind je vakantiehuis Nederland, omheinde tuin en 3 honden toegestaan hier.

Hier vind je natuurhuisjes omheinde tuin honden welkom.

Deze vakantiehuizen met omheinde tuin liggen op de mooiste plekjes in Holland en ze zijn ideaal voor een vakantie met 2 of 3 honden. Huur bijvoorbeeld een vakantiehuis 3 honden welkom en afgesloten en omheinde tuin op de Veluwe, aan zee, in Zeeland, Drenthe, Zuid-Limburg of Overijssel.  Deze hondvriendelijke vakantiehuizen zijn bijna altijd vrijstaand en liggen midden in de natuur of aan zee.

Als je een vakantiehuis in Nederland met omheinde tuin wilt huren waar 3 huisdieren welkom zijn wilt huren, moet je er wel snel bij zijn. Het aanbod is beperkt, de vraag naar deze meestal vrijstaande vakantiewoningen is groot. Of je nu een 4, 6 of 8 persoons vakantiehuis in Nederland met omheinde tuin zoekt of een hondvriendelijk vakantiehuis of villa voor 10, 12 of 20 personen. Er is enige keuze, ook voor grote groepen.

Vakantiehuis 4 personen Nederland met omheinde tuin huren4 persoons vakantiehuis in Nederland huren waar 3 honden welkom zijn?

Zoek hier uw 4 tot 8 persoons vakantiehuis met omheinde tuin in Nederland.

Indien je op zoek bent naar een 4 persoons vakantiewoning in Nederland met omheinde tuin en waar 3 honden in de woning welkom zijn, is er een keuze van ongeveer 20 vakantieverblijven.

Boek bijvoorbeeld een vakantiehuisje voor 4 personen aan de kust van Zeeland of Zuid-Holland een een vrijstaande vakantiewoning in de bossen van Drenthe of de Veluwe.

De meeste vakantiewoningen in Nederland waar 3 honden toegelaten hebben, hebben wifi dus je bent niet van de buitenwereld afgesloten. Het is ook mogelijk een 4 persoons huisje met privé sauna en omheinde tuin in Nederland te boeken. Uw 2 of 3 huisdieren zijn hier van harte welkom.

Ook als je een 6 persoons vakantiehuis in Nederland met omheinde tuin zoekt, kan je deze link gebruiken.

8 persoons vakantiehuis huren Nederland, omheinde tuin

8 persoons vakantiehuis huren Nederland, omheinde tuin, 3 honden welkom.

Op zoek naar een vakantiewoning voor 8 personen in Nederland waar 3 honden toegelaten worden?  Ook als je een groot vakantiehuis in Nederland zoekt met omheinde en afgesloten tuin zijn er een aantal mogelijkheden,. Zo is er in Noord-Brabant een 8 persoons vakantiehuis met omheinde tuin te huur van maar liefst 5000 vierkante meter. En er zijn in dit 8 persoons vakantiehuis in Brabant 3 honden welkom. De tuin is een bostuin, ideaal voor een vakantie met 3 honden. Ze kunnen hier heerlijk loslopen en ravotten.  Dit vrijstaande vakantiehuis voor 8 personen met grote, omheinde tuin heeft 3 slaapkamers, wifi en is ook kindvriendelijk. Zo is er een kinderbed en kinderstoel. Eén van de vele voorbeelden indien u een luxe en vrijstaand vakantiehuis in Nederland zoekt met omheinde tuin en 3 honden welkom.

Zoek hier uw 8 persoons vakantiehuis met omheinde tuin in Nederland en 3 honden toegestaan.

Vakantiehuis Nederland, omheinde tuin, aan zee, 3 huisdieren welkom

Op zoek naar een villa of vakantiehuis aan zee in Nederland?

Een vakantieverblijf aan zee met omheinde tuin en waarbij er 3 honden toegestaan zijn?

Vind hier uw accommodatie aan zee in Nederland, 3 huisdieren welkom, omheinde tuin.

Indien u een villa of vakantiehuis aan zee in Nederland zoekt die ook nog eens een omheinde tuin heeft en waar 2 of 3 honden welkom zijn, is de keuze beperkt. Slechts een 6 luxe vakantiehuizen aan zee in Nederland voldoen aan deze criteria.

Zo kunt u een een 4 persoons vakantiehuis aan zee in Groet, Noord-Holland huren waar 3 huisdieren welkom zijn. Dit vakantiehuis met omheinde tuin voor 4 personen heeft 2 slaapkamers en de reacties van de gasten zijn zéér positief. U kunt ook een vakantiehuis met omheinde tuin voor 4 personen aan de Zeeuwse Kust huren. Ook hier zijn 3 honden welkom. U vindt dit huisje tussen Veere en Vrouwenpolder. De brede stranden daar zijn ideaal voor een vakantie met honden.

Indien u een 10 persoons vakantiehuis in Nederland aan zee zoekt dan is het 10 persoons vakantiehuis aan de kust van Rockanje ( Zuid-Holland ) een ideale locatie om te boeken. Dit vakantiehuis aan zee is geschikt voor groepen van 8 tot 10 personen en heeft maar liefst 5 slaapkamers. Omdat hier ook 3 honden welkom zijn, is het een ideaal huis voor bijvoorbeeld een familieweekend met honden aan zee.

Groot vakantiehuis huren Nederland, omheinde tuin, 3 honden toegestaan.

Op zoek naar een groot vakantiehuis in Nederland met omheinde tuin en 3 honden toegestaan?

Je kunt een 10 tot 16 persoons vakantiehuis met omheinde tuin in Zuid-Holland  huren. Ideaal voor een familieweekend met 3 honden aan zee. Het 16 persoons vakantieverblijf heeft maar liefst 10 slaapkamers en ligt aan de kust en is verscholen in de bossen. In dit grote vakantiehuis aan zee zijn ook 3 honden welkom, in overleg mogelijk meer. Roken is hier niet toegestaan.

Dit vakantiehuis voor grote groepen aan zee ligt ook aan de Duinen.  Er is een speelveld voor de kinderen en in combinatie met de nabijheid van het strand en de afgesloten tuin is het een ideale groepsaccommodatie voor een weekend met vrienden of familie. Ideaal voor hondenliefhebbers en grote gezinnen en families met kinderen.

Conclusie, aanbod hondvriendelijke vakantiehuizen in Nederland is beperkt.

Met nog geen 40 vrijstaande vakantiehuizen met omheinde tuin waar 3 honden toegelaten worden, is het aanbod best beperkt.

Indien u een vrijstaand vakantiehuis in Nederland zoekt met omheinde tuin, terrein of terras, is de keuze beperkt. Ons advies is dan ook uw hond vriendelijk vakantieverblijf minimaal 6 maanden voor de geplande vakantie periode te boeken. Alleen dan heeft u keuze uit meerdere vakantiewoningen met omheinde tuin waar 3 of meer honden welkom zijn.

Hotel met hond huren

Als je een luxe vakantie met de hond wilt boeken, is het een overweging een hotelkamer te reserveren waar een hond op de kamer is toegestaan. Dat is meestal niet mogelijk met 2 of 3 honden maar 1 huisdier is bij de meeste hotelketens wel welkom. Wel is het per honden hotel verschillend wat de mogelijkheden zijn en ook of er speciale voorzieningen voor honden op bezoek zijn.

Deze hotelketens hebben hotels met hond.

Bilderberg hotels met hond

Carlton hotels

Van de Valk huisdiervriendelijke hotels

Golden Tulip hotels honden toegestaan

City hotels

Fletcher hotels waar honden welkom zijn