Huisjes Nederland tuin omheind, 3 honden welkom

Op zoek naar een vakantiehuis met omheinde tuin in Nederland waar 3 honden toegestaan zijn? Er zijn ongeveer 40 vakantiehuizen, villa’s en vakantiebungalows in Nederland die een omheinde en afgesloten tuin hebben en waar 3 honden welkom zijn. Je vindt deze unieke en vrijstaande vakantiehuizen met wifi en omheinde tuin of terrein hieronder. Of vind een villa of bungalow Nederland en omheinde tuin waar 3 honden toegestaan hier. Ook Natuurhuisjes met omheinde tuin en hond.

SNP wandelvakanties banner

Mooiste plekjes van Nederland

Deze vakantiehuizen met omheinde tuin liggen op de mooiste plekjes in Holland en ze zijn ideaal voor een vakantie met 2 of 3 honden. Huur bijvoorbeeld een vakantiehuis 3 honden welkom en afgesloten en omheinde tuin op de Veluwe, aan zee, in Zeeland, Drenthe, Zuid-Limburg of Overijssel. Deze hondvriendelijke vakantiehuizen zijn bijna altijd vrijstaand en liggen midden in de natuur of aan zee.

vipio dagaanbieding banner


Veel vraag naar vakantiehuizen met omheinde tuin Nederland

Als je een vakantiehuis in Nederland met omheinde tuin wilt huren waar 3 huisdieren welkom zijn wilt huren, moet je er wel snel bij zijn. Het aanbod is beperkt, de vraag naar deze meestal vrijstaande vakantiewoningen is groot. Of je nu een 4, 6 of 8 persoons vakantiehuis in Nederland met omheinde tuin zoekt of een hond vriendelijk vakantiehuis of villa voor 10, 12 of 20 personen. Er is enige keuze, ook voor grote groepen.

omheinde tuin met veel groen

2 persoons huisje Nederland met 3 honden huren

In deze twee persoons vakantiehuisjes met omheinde tuin in Nederland zijn ook 3 honden toegestaan. Je kunt zo een 2 persoons vakantiehuis Nederland en afgesloten tuin natuurlijk ook als alleenstaande boeken. Dan heb je lekker het hele vakantiehuis voor jezelf en je 1, 2 of 3 honden.


Vakantiehuis 4 personen Nederland met omheinde tuin huren

4 persoons vakantiehuis in Nederland huren waar 3 honden welkom zijn? Zoek hier uw 4 tot 8 persoons vakantiehuis met omheinde tuin in Nederland. Indien je op zoek bent naar een 4 persoons vakantiewoning in Nederland met omheinde tuin en waar 3 honden in de woning welkom zijn, is er een keuze van ongeveer 20 vakantieverblijven. Boek bijvoorbeeld een vakantiehuisje voor 4 personen aan de kust van Zeeland of Zuid-Holland een een vrijstaande vakantiewoning in de bossen van Drenthe of de Veluwe.


Vakantiehuizen Nederland met hond en WIFI

De meeste vakantiewoningen in Nederland waar 3 honden toegelaten hebben, hebben wifi dus je bent niet van de buitenwereld afgesloten. Het is ook mogelijk een 4 persoons huisje met privé sauna en omheinde tuin in Nederland te boeken. Uw 2 of 3 huisdieren zijn hier van harte welkom. Ook als je een 6 persoons vakantiehuis in Nederland met omheinde tuin zoekt, kan je ons aanbod gebruiken.

vier honden in de tuin

Vakantiehuis 6 personen Nederland met hond

Er zijn diverse 6 persoons vakantiehuizen in Nederland met hond beschikbaar waar 3 honden toegelaten worden. Deze vakantiehuizen met omheinde tuin Nederland, kunnen ook gehuurd worden door groepen van bijvoorbeeld 4 of 5 personen. Deze huisjes met hond liggen ook aan de Nederlandse kust.


8 persoons vakantiehuis huren Nederland, omheinde tuin

8 persoons vakantiehuis huren Nederland, omheinde tuin, 3 honden welkom.

Op zoek naar een vakantiewoning voor 8 personen in Nederland waar 3 honden toegelaten worden? Ook als je een groot vakantiehuis in Nederland zoekt met omheinde en afgesloten tuin zijn er een aantal mogelijkheden. Zo is er in Noord-Brabant een 8 persoons vakantiehuis met omheinde tuin te huur van maar liefst 5000 vierkante meter. En er zijn in dit 8 persoons vakantiehuis in Brabant 3 honden welkom. De tuin is een bostuin, ideaal voor een vakantie met 3 honden. Ze kunnen hier heerlijk loslopen en ravotten. Dit vrijstaande vakantiehuis voor 8 personen met grote, omheinde tuin heeft 3 slaapkamers, wifi en is ook kindvriendelijk. Zo is er een kinderbed en kinderstoel. Eén van de vele voorbeelden indien u een luxe en vrijstaand vakantiehuis in Nederland zoekt met omheinde tuin en 3 honden welkom. Zoek hier uw 8 persoons vakantiehuis met omheinde tuin in Nederland en 3 honden toegestaan.


labradoodle in een omheinde tuin

Vakantiehuis Nederland, omheinde tuin, aan zee, 3 huisdieren welkom

Op zoek naar een villa of vakantiehuis aan zee in Nederland?

Een vakantieverblijf aan zee met omheinde tuin en waarbij er 3 honden toegestaan zijn? Vind hier uw accommodatie aan zee in Nederland, 3 huisdieren welkom, omheinde tuin. Indien u een villa of vakantiehuis aan zee in Nederland zoekt die ook nog eens een omheinde tuin heeft en waar 2 of 3 honden welkom zijn, is de keuze beperkt. Slechts een 6 luxe vakantiehuizen aan zee in Nederland voldoen aan deze criteria.


Groot vakantiehuis huren Nederland, omheinde tuin, 3 honden toegestaan.

Op zoek naar een groot vakantiehuis in Nederland met omheinde tuin en 3 honden toegestaan? Je kunt een 10 tot 16 persoons vakantiehuis Nederland met mooie tuin in bijvoorbeeld Zuid-Holland of Noord-Holland huren. Ideaal voor een familieweekend of vriendenweekend met 3 honden aan zee. Zo een 16 persoons vakantiehuis kan wel tot 8 slaapkamers hebben.

Enkele voorbeelden van huisjes Nederland met hond, omheinde tuin.

Zo kunt u een een 4 persoons vakantiehuis aan zee in Noord-Holland huren waar 3 huisdieren welkom zijn. U kunt ook een vakantiehuis met omheinde tuin voor 4 personen aan de Zeeuwse Kust huren. Ook hier zijn 3 honden welkom. U vindt deze huisje op diverse plekken in Zeeland. De brede stranden daar zijn ideaal voor een vakantie met 3 honden.

hond in het zonnetje in een omheinde tuin

Conclusie, aanbod hondvriendelijke vakantiehuizen in Nederland is beperkt.

Met nog geen 40 vrijstaande vakantiehuizen met omheinde tuin waar 3 honden toegelaten worden, is het aanbod best beperkt. Indien u een vrijstaand vakantiehuis in Nederland zoekt met omheinde tuin, terrein of terras, is de keuze beperkt. Ons advies is dan ook uw hond vriendelijk vakantieverblijf met omheinde tuin en 3 honden minimaal 6 maanden voor de geplande vakantie periode te boeken. Alleen dan heeft u keuze uit meerdere vakantiewoningen met omheinde tuin waar 3 of meer honden welkom zijn.


Hotel met hond huren

Als je een luxe vakantie met de hond wilt boeken, is het een overweging een hotelkamer te reserveren waar een hond op de kamer is toegestaan. Dat is meestal niet mogelijk met 2 of 3 honden maar 1 huisdier is bij de meeste hotelketens wel welkom. Wel is het per honden hotel verschillend wat de mogelijkheden zijn en ook of er speciale voorzieningen voor honden op bezoek zijn.

Deze hotelketens hebben hotels met hond.

TUI Fair Travel banner