Ik zoek een luxe vakantiehuis met sauna en jacuzzi aan de kust

Op zoek naar een villa of vakantiehuis met jacuzzi, wifi en privé sauna aan de kust?

SNP wandelvakanties banner

Wie een wellness vakantiehuisje of vakantievilla met privé sauna en jacuzzi aan de kust zoekt, vindt deze hier. Voor bijvoorbeeld een vakantiewoning met internet, jacuzzi, hottub of bubbelbad in Duitsland, Spanje, Nederland, Italië, Frankrijk of Griekenland. Ook voor een wellness accommodatie aan zee

Of een luxe villa met huttob, privé zwembad en sauna in de Ardennen, Belgische of Zeeuwse Kust.

Een wellness vakantie of weekend zorgt voor ontspanning en wordt daarom ook wel een relax vakantie genoemd.  We hebben ook wellness villa’s met privé sauna en hottub of jacuzzi in de tuin voor grote groepen.

vipio dagaanbieding banner

Vind hier je vakantiehuis met jacuzzi

Zoek hier je villa of vakantiehuis met sauna en jacuzzi

Vakantiehuizen en villa’s met sauna en jacuzzi aan de kust

Vakantiehuis voor groep met sauna, jacuzzi en wifi huren

Op zoek naar een luxe vakantiehuis met sauna, jacuzzi en zwembad voor een groep?

Of je nu een vakantievilla voor 18, 20 of 30 personen zoekt met sauna, Turks Stoombad, jacuzzi of hottub of een 10 persoons vakantiehuis met bubbelbad, privé zwembad en sauna aan de Zeeuwse of Belgische Kust, wellness vakantiehuizen voor groepen zijn een garantie voor een fantastisch familieweekend, vriendinnenweekend of jongvolwassenen reis. Ook voor een groot vakantiehuis met internet, privé sauna en houtgestookte jacuzzi of bubbelbad in de tuin.

Vind hier een groot vakantiehuis aan de kust in Zeeland.

Vind hier een particulier vakantiehuis of villa

Vakantiehuis met sauna en jacuzzi in Duitsland huren

Genieten van wellness in Duitsland.

Duitsland is één van de grootste wellness vakantielanden van Europa. In dit land wordt veel gedaan voor de gezondheid van mensen en dat vind je terug in de vele gezondheidscentra, Spa’s, sauna’s en vakantiehuizen met sauna, hottub of jacuzzi.

Met meer dan 5.000 wellness vakantiehuizen, hotels en villa’s is het niet moeilijk een welless accommodatie in Duitsland te vinden. Ook voor een 2 persoons huisje in Duitsland met wifi, sauna en jacuzzi in de tuin.

Zoek hier je vakantiehuis met jacuzzi en privé sauna in Duitsland.

Villa met privé sauna en jacuzzi aan de Spaanse Kust huren

Voor de ultieme wellness ervaring Spanje.

De Spaanse Costa’s zijn een geliefd vakantieobject voor zonaanbidders. Menige Nederlander of Belg heeft al eens een vakantie aan de Costa de Sol, Torremolinos of elders in Spanje doorgebracht.

Wat een vakantie aan de Spaanse Kust nog aantrekkelijker maakt, is een verblijf in een villa Spanje met privé zwembad. En als je het kunt betalen. Een vakantievilla aan de Spaanse Kust met wifi, sauna, jacuzzi en eigen zwembad is een onvergetelijke ervaring.

Ook als je een luxe wellness villa aan de Kust van Spanje zoekt waar huisdieren zoals honden welkom zijn.

Zoek hier je wellness villa aan de Kust in Spanje

Vakantiehuis met wellness aan Italiaans Meren huren

Een wellness vakantiehuis aan één van de Italiaanse Meren huren?

Op zoek naar een vakantiehuis of villa met jacuzzi en sauna aan de Gardameer, Meer van Lugano, Comomeer of één van de andere Italiaanse Meren?

Een vakantiehuis aan de Italiaanse Meren is iets wat je altijd bij zal blijven. Zeker als je in een vakantiehuis of wellness villa met uitzicht op het meer mag verblijven.

En wie een vakantiehuis met privé zwembad en sauna aan het Gardameer, Comomeer, Meer van Lugano of Lago Maggiore weet te huren,  zal helemaal ongelooflijk kunnen genieten. Ook als je een villa met privé zwembad voor een grote groep in Italië kunt huren.

Vind hier je wellness vakantiehuis in Italië

TUI Fair Travel banner