Vakantie jongeren, overzicht beste mogelijkheden
Vakantie met andere jongeren?

SNP wandelvakanties banner

Hier vind je een uitgebreid overzicht goedkope jongerenvakanties. Wie een leuke en goedkope vakantie jongeren zoekt. Ook voor een last minute vakantie jongeren of een zomerkamp. Boek bijvoorbeeld een goedkope jongerenvakantie in Spanje, Italië, Kroatië, Amerika of Australië. Super goedkope en leuke vakanties voor jongeren vanaf 15 of 17 jaar. Vervoer is meestal met de bus. Met een uitgebreid scala aan vakantiemogelijkheden.

Wat dacht je van een surfvakantie in Kroatië of Griekenland, een outdoor vakantie in Kroatië, een skivakantie in Oostenrijk of een strandvakantie met feestgarantie in Spanje, Griekenland of elders in Europa.  Je boekt al voor rond de 250 euro een jongeren busvakantie.  Een jongerenvakantie kan dus super goedkoop. Ontmoet veel vrienden en kijk nu naar het overzicht voor vakanties jongeren, te beginnen met SimiReizen waar je als jongere een vakantie kunt boeken vanaf 15 tot ongeveer 35 jaar. Ook voor een zomerkamp, bergwandelvakantie, outdoor vakantie, kinderkamp of ander type jeugdvakantie. Jongerentravel is meer dan plezier maken. Het is nieuwe vrienden maken, ontmoeten en veel lachen. Welke vakantie jongeren organisatie kies jij uit voor jouw ideale vakantie??

vipio dagaanbieding banner

Simi Reizen, als je een goedkope en super leuke vakantie met jongeren zoekt

Jongerenvakanties voor jongeren van 15 tot 35 jaar

Simi Reizen is gespecialiseerd in schoolreizen, schoolkampen, zomerkampen en jongerenvakanties.  Als je 15 tot 35 jaar bent, ben je voor een leuke jongeren vakantie van harte welkom bij Simi Reizen. Als je bijvoorbeeld een jongere bent van 20, 22, 25, 30 of 32 ben je ook van harte welkom. De jongerenvakanties van Simi Reizen zijn gemiddeld 8 tot 12 dagen.

Er zijn jongerenvakanties naar o.a. Frankrijk, Kroatië, Ierland, Zweden, Griekenland, Slovenië en Noorwegen.  In het algemeen kan je stellen dat de jongerenvakanties van Simi Reizen avontuurlijk en actief zijn. Denk aan surfen, bergbeklimmen, kanoën, raften en andere leuke activiteiten. Omdat Simi Reizen uit ervaring heeft geleerd dat iedere leeftijdsgroep een ander soort vakantie voor jongeren voorstaat, heeft Simi Reizen voor haar jongerenvakanties, zomerkampen en andere jeugdvakanties leeftijdsgroepen gemaakt. Dit zijn de jongeren vakantie groepen in de leeftijden van 15 tot 17 jaar, 18 tot 22 en 23 tot 35 jaar.  Als je éénmaal een jongeren reis of zomerkamp bij Simi Reizen hebt meegemaakt, wil je nooit anders meer.  Je krijgt er ieder jaar veel nieuwe vrienden bij!

Je boekt een actieve jongeren groepsvakantie bij Simi Reizen vanaf ongeveer 550 euro en betaalt voor bijvoorbeeld een 15 daagse jongeren rondreis Noorwegen een ruime 1300 euro.  Maar dan krijg je ook wel waar voor je geld!  Simi Reizen heeft regelmatig last minute jongerenvakanties, dit zijn reizen die bijvoorbeeld door annulering zijn vrijgekomen.  Als je een goedkopere vakantie jongeren zoekt, is zo een last minute ideaal!

De goedkoopste jongerenreizen boek je bij GoGo


Super goedkope jongerenvakanties bij GoGo

Als je een echt goedkope jongerenvakantie zoekt en je houdt van strandvakanties, feesten, discoteken en veel gezelligheid, is GoGo jongerenreizen wellicht de reisorganisatie die jou het meeste te bieden heeft. Met bestemmingen zoals Spanje, Griekenland, Kroatië en Bulgarije, echte feest bestemmingen.  Je boekt al een jongeren strandvakantie in Spanje, Bulgarije of Turkije vanaf ongevee 250 euro.  Met fantastische zomerfeesten, verblijf in appartementen of vakantieparken direct aan het strand en altijd verrassende aanbiedingen. Voor een echt goedkope en leuke vakantie jongeren surf je nu naar de website van GoGo. Met laagste prijs- en plezier garantie.

GoFun, uitgebreid aanbod jongerenvakanties


Die andere reisorganisatie met een groot aanbod goedkope jongerenvakanties is GoFun,

GoFun.nl biedt goedkope jongerenvakanties aan naar Kreta, Bulgarije, Alanya, Marmaris, Rimini, Terschelling, Blanes en Lloret de Mar. Als je een vakantie met jongeren in Nederland wilt vieren, is een jongerenvakantie op Terschelling dus mogelijk. GoFun is onderdeel van Corendon vliegvakanties. Hierdoor zijn de meeste jongerenvakanties met een gegarandeerd vertrek en worden ze tegen bodemprijzen aangeboden. Net zoals bij GoGo zijn deze vakanties voor jongeren en jongvolwassenen vooral strandvakanties en feestvakanties. Gezelligheid en veel plezier maken staat dus voorop.  Als je een goedkope strandvakantie voor jongeren zoekt, een last minute of andere goedkope reis, GoFun weet als geen ander wat vakantieplezier voor jongeren is.

Surfvakanties jongeren FlowTrack


Flowtrack Summer

Surfvakanties en andere zomervakanties jongeren, Flowtrack

Wie als jongere een surfvakantie wilt boeken, komt uit bij FlowTrack. FlowTrack organiseert met name surfvakanties voor jongeren in de leeftijdsgroepen van 13 tot en met 16 jaar, 16 tot 18 jaar en ouder dan 18

Surfen met andere jongeren is de ultieme zomer(surf)vakantie! Flowtrack is een jongeren en ouderen reisorganisatie die zich gespecialiseerd heeft in actieve zomervakanties voor jong en oud. Als het maar iets met golfsurfen, surfen, relaxen, levensgenieten en een gezellig feestje te maken heeft, dan zit men bij Flowtrack.nl goed! Flowtrack Summer biedt verschillende accommodaties, van tenten tot luxe strandchalets, voor ieder wat wils, voor zowel kleine als grote groepen.  Ook voor een luxe jongerenvakantie met watersport zit je dus bij FlowTrack goed.

De zomer surfcamps zijn helemaal beachstyle ingericht om het optimale surfgevoel te geven. Een bamboebar, hangmatten, chill-out tenten met Fatboys, gameconsoles, surfvideo’s en surfmuziek op de achtergrond. Kortom: álles is aanwezig om jou en je vrienden een fantastische surf zomervakantie te laten beleven

Vakantie jongeren, meer mogelijkheden

Als je van een leuke vakantie met andere jongeren wilt genieten zijn er nog meer mogelijkheden, met name voor de groep jongeren in de leeftijdscategorie van 20 tot 35 jaar. Zo organiseert Mambo Reizen actieve groepsreizen voor jongeren tot 35 jaar, Cirkel Reizen , SnowMania en Husk, wintersport jongeren vakanties en Sawadee avontuurlijke reizen voor jongeren.

Kortom of je nu een goedkope strandvakantie met jongeren wilt boeken, een wandelvakantie, outdoorvakantie, skivkatie of avontuurlijke vakantie, er zijn volop mogelijkheden en kansen.

Ook als je een jongere bent en mee wilt doen aan een single vakantie voor jongeren

Hier vind je meer vakantiemogelijkheden voor jongeren

TUI Fair Travel banner