Met de trein naar Londen, informatie en mogelijkheden

SNP wandelvakanties banner

Wie met de trein naar Londen wil reizen, kan de tickets op diverse manieren boeken. U kunt alleen de treintickets online kopen en zelf een hotel in Londen regelen maar er ook voor kiezen uw citytrip naar Londen met trein volledig te laten verzorgen door een touroperator, bijvoorbeeld De Jong Intra of Tui. Hoe dan ook, een stedentrip met de trein is genieten. En dat geldt ook voor een stedentrip met de trein Londen.


Overstappen.

Als u met de trein vanuit Nederland of België naar Londen reis, maakt u altijd een overstap op intercity treinstation Brussel Midi. Vanuit Nederland kunt u 6 x per dag met de trein via Brussel Midi naar Londen reizen. U kunt ervoor kiezen om vanuit Amsterdam Centraal, NS Staion Schiphol of Rotterdam de treinreis met de Thalys of Intercitytrein te maken. Eventueel een treinreis naar Londen met wifi. Het is al mogelijk om vanaf ongeveer 60 euro met de trein vanuit Rotterdam of NS treinstation Schiphol naar het internationale treinstation Londen St. Pancras International te reizen. De reistijd per trein met 1 overstap in Brussel is vanaf Rotterdam ongeveer 4.00 uur, vanaf Amsterdam Centraal 4.39 uur en vanaf Schiphol 4.24 uur. Als u kiest voor een korte reistijd kunt u dus het beste met de trein naar Londen via NS Station Rotterdam Centraal reizen. U kunt uw treintickets van de genoemde treinstations in Nederland, Rotterdam Centraal, Amsterdam Centraal of Schiphol naar Londen online boeken via de website van NS International.

vipio dagaanbieding banner

Indien u online via de website van NS International boekt, betaalt u géén reserveringskosten, hoeft u niet in een rij te staan voor een NS loket en kunt u gebruik maken van alle kortingen en aanbiedingen. Ook voor wat betreft het boeken van een goedkoop hotel in Londen via NS International. U kunt er ook voor kiezen om 1e klas te reizen, u heeft dan extra comfortabele stoelen, gratis wifi en catering. En voor diegenen, die de hele reis naar Londen met de trein willen doen, u kunt ook een treinticket naar Londen vanuit Nederland boeken en opstappen op het dichtbijzijndste station bij uw woonplaats. Ook als u een retour treinticket wilt kopen als u met de trein naar Londen gaat. Ga nu naar de website van NS International en boek vandaag nog uw ticket voor uw luxe trein met wifi en catering naar Londen. U kunt eventueel ook direct een hotel in Londen via deze site boeken.

Trein naar Londen boeken via NS International ( vertrek vanaf Rotterdam NS centraal station)

 

Tips met trein naar Londen
Als u met de trein naar Londen gaat, hebben wij de volgende tips voor u:

Indien u redelijk wat bagage hebt, kunt u beter met de luxere Thalys gaan, daar is veel meer ruimte voor bagage op te slaan

De luxe Thalys heeft meer voordelen, u stopt onder weg veel minder en de trein is, normaalgesproken,  veel minder vol. Daar staat tegenover dat u wel meer betaalt voor uw treinreis naar Londen.

Door langer van tevoren uw trein naar Londen te reserveren, kunt u mogelijk profiteren van "vroegboekkortingen".

Zelf uw hotel in Londen zoeken en boeken


Indien u de trein naar Londen via NS International boekt en zelf uw hotel in Londen via Trivago boekt, kunt u goedkoper uit zijn en heeft u meer mogelijkheden wat betreft hotels in Londen. Trivago is de grootste zoekmachine als het om hotels in Londen en andere steden gaat. U kunt bij Trivago zelfs kiezen uit 2800 hotels in Londen, van goedkope hotels tot 4 of 5 sterren hotels, van designhotels tot luxe hotels met zwembad, sauna en wellness. En, het is niet alleen de lage prijs, wat het boeken van een hotel via Trivago in Londen aantrekkelijk maakt. De zeer uitgebreide zoekfunctie biedt zéér veel mogelijkheden. Je kunt bijvoorbeeld eenvoudig hotels zoeken die in het stadscentrum of juist buitenwijk van Londen liggen, hotels Londen met gratis wifi, hotels dicht bij een metrostation ( handig als je met de trein komt ), een hotelkamer Londen boeken die rolstoelvriendelijk is, een hotel met 24 uurs service, enzovoort. En voor diegenen die ervoor kiezen om met de trein naar Londen te gaan vanwege het milieu en de duurzaamheid van het reizen per openbaar vervoer, er zijn in Londen via Trivago ook duurzame hotels te boeken. Onder de knop ( extra filters zoekfunctie ) kan je selecteren op onder andere eco vriendelijke hotels. Je ziet dan dat 15 hotels in Londen zich presenteren als eco vriendelijk. Ga nu naar de website van Trivago en boek, snel en goedkoop, uw ideale hotel in Londen. 

Trein naar Londen + hotel boeken via De Jong Intra


Wie een citytrip naar Londen wilt maken en graag een georganiseerde reis Londen boekt, kan via de Jong Intra, een reisorganisatie die ook maatwerk verleent, een trein naar Londen + hote boeken. Daarnaast biedt De Jong Intra Vakanties u ook de mogelijkheid één of meerdere excursies of andere tickets bij te boeken. U reist vanaf Brussel Zuid per Eurostar trein naar Londen en kunt al een treinreis plannen vanaf ieder treinstation in Nederland. U verblijft in een 3 of 4 sterren hotel welke zorgvuldig door de Jong Intra Reizen is geselecteerd. Ook als u met kinderen een citytrip Londen wilt maken en met de trein wilt reizen. De Jong Intra is gespecialiseerd in citytrips naar Londen, ook voor senioren, zakenmensen en groepsreizen. U kunt via de Jong Intra met de trein naar Londen maar er bestaan ook ruime mogelijkheden om met de ferry ( boot ) naar Londen te gaan. De Jong Intra reizen staat bekend om haar goede service en grote deskundigheid.

Als u met de trein of ferry naar Londen wilt en een stedentrip wilt boeken, is uw reis bij de Jong Intra Reizen zeker in goede handen, ook voor een last minute stedentrip

Stedentrip Londen per trein, ferry of vliegtuig De Jong Intra

TUI Fair Travel banner