Tekstschrijver website, professioneel en goedkoop

Zoekt u een tekstschrijver voor een nieuwe website?  Of een tekstschrijver die de teksten van uw bestaande website aanpast? De website tekstschrijver, ook schrijver van deze website duurzaam-toerisme.com is een professionele, ervaren en creatieve free lance tekstsschrijver.

Hij schrijft teksten voor nieuwe websites en past teksten aan voor bestaande websites. En omdat deze website tekstschrijver van veel markten thuis is, kan hij voor bijna alle branches een pakkende webtektst schrijven. Met als specialisatie de branches recreatie ( vakantiehuizen en groepsaccommodaties ), financieel ( verzekeringen, bankzaken ), energie, duurzaamheid, huisdieren, startpagina’s en veel meer. Lees hieronder wat het tarief van de website tekstschrijver is.

SNP wandelvakanties banner

Tarief tekstschrijver websites

Voor het schrijven van professionele teksten voor bestaande en nieuwe websites, is het tarief 30 euro per uur, exclusief de BTW. Ook voor het schrijven van SEO teksten is het tarief slechts 30 euro per uur. Dat tarief is zéér concurrerend en je kunt dan ook gerust stellen dat de website tekstschrijver een goedkope tekstschrijver is. Daarnaast biedt de website tekstschrijver veel kwaliteit voor dit lage tarief. Een tekstschrijver voor uw website hoeft dus niet duur te zijn. En omdat het om free lance opdrachten gaat, kunt u heel flexibel teksten voor uw website laten schrijven.

En wat kosten de teksten voor een hele website?

Wat het schrijven van teksten voor een hele website betreft, hangt af van vele factoren. Op de eerste plaats het aantal pagina’s van de website. Het schrijven van teksten voor een website van 6 of 7 pagina’s is natuurlijk veel goedkoper dan het schrijven van de webteksten van een website van 20 of 30 pagina’s. Daarnaast is ook niet onbelangrijk de input die de opdrachtgever geeft. Weet de opdrachtgever welke zoekwoorden ( keywords ) er in de teksten verwerkt moeten worden. Wordt er een concrete opdracht aangeleverd of moet de website tekstschrijver zelf veel uitzoeken??  Met andere woorden, iedere opdracht is maatwerk. Overleg en het aanvragen van een offerte is daarom altijd noodzakelijk.

vipio dagaanbieding banner

Offerte aanvragen?

Offerte aanvragen voor tekstschrijver website?

De snelste manier om er achter te komen wat het schrijven van de teksten van uw website kost, is het aanvragen van een offerte. U kunt ons om een offerte vragen via het contactformulier van de website tekschrijver maar ook vragen u te bellen. Op de home pagina van de website tekstschrijver vindt u een knop "bel me terug". Als u daar uw naam en telefoonnummer invult, bellen wij u terug en nemen we met u door wat uw wensen zijn ten aanzien van de teksten van uw website. In principe kan de tekstschrijver al binnen een week aan de teksten voor uw website beginnen.

TUI Fair Travel banner