Spirituele reizen en groepsreizen.

Spirituele reis boeken naar India, Tibet, Nepal of Sri Lanka? Op deze pagina vind je de gegevens van organisaties die Spirituele reizen en mindfulness groepsreizen organiseren. Een spirituele reis kan een reis zijn naar een nieuwe wereld, naar anderen of een reis naar jezelf. Een spirituele reis is ontdekken, voelen, tot rust komen. Er zijn vele soorten spirituele reizen, bijvoorbeeld spirituele reizen met yoga, meditatie of ayurveda.

Spirituele vakanties, een spiritueel avontuur dat je nog jaren bij zult blijven. Ook voor een vegetarische vakantie met spirituele thema’s.

SNP wandelvakanties banner

Boek hier je spirituele vakantie en maak de reis van je leven!

Je kunt spirituele reizen ver weg boeken, bijvoorbeeld in Thailand, India, Nepal of Sri Lanka maar ook een spirituele reis dichter bij huis boeken, bijvoorbeeld in Italië, Portugal of Ibiza. Je kunt luxe spirituele reizen boeken en verblijven in bijvoorbeeld een wellness resort, ayurveda resort of retreat, een wellness hotel aan zee maar ook kiezen voor een low budget spirituele reis en verblijven in een tent of hostel. Veel plezier naar het zoeken en boeken van een jouw spirituele reis, misschien wel de vakantie en reis van je leven! Je zoekt en boekt je spirituele reis via de zoekbox hierboven, ook als je een spirituele reis met yoga, kuurreis of wellness wilt combineren. Een spirituele vakantie is een reis met het hart. Je kunt overigens ook een spirituele vakantie in een vegan hotel boeken.

Spirituele reizen met ayurveda

Ons aanbod ayurveda reizen. Heb je wel eens van ayurveda reizen gehoord? Ayurveda reizen zijn spirituele reizen gebaseerd op ayurveda. Ayurveda is een levensvisie, levenswijsheid welke uit onder andere India en Sri Lanka komt en waarbij een natuurlijke geneeswijze en levenswijze voorop staat. Bij Ayurveda gaat om om eenvoud, evenwicht, licht worden, puur genieten. Je kunt in divers landen een ayurveda reis boeken, ook in combinatie met meditatie, yoga, wellness en mindfulness. Tijdens een ayurveda vakantie word je verwend maar tegelijkertijd kom je tot rust. Bij ayurveda is gezonde voeding, bewust ademhalen en bewust genieten belangrijk. Er wordt veel gebruik gemaakt van kruiden, ook in kruidenbaden. Als jij denkt dat je spirituele reis goed past binnen ayurveda nodigen we je uit de spirituele reizen van Spa Dreams in onder andere Thailand, Vietnam, India, Sri Lanka of Vietnam te bekijken. Spirituele reizen met ayurveda zijn tevens gezondheid- en relaxreizen.

Zie onze spirituele en ayurveda reizen naar India.

vipio dagaanbieding banner

Spirituele Reizen met thema’s zoeken en boeken

De kortste weg naar het zoeken van spirituele reizen is het bezoeken van deze pagina. Op deze startpagina vind je websites van organisaties die gespecialiseerd zijn in het organiseren van spirituele reizen. Ook spirituele reizen in combinatie met meditatie, ayurveda, yoaga en wellness. Hieronder hebben we een selectie gemaakt van een aantal aantrekkelijke spirituele reizen in combinatie met bepaalde thema’s zoals meditatie, yoga en ayuverda. Veel plezier met het zoeken van de leukste spirituele reizen.

Spirituele reizen

De Spirituele Reizen stimuleren je persoonlijke ontwikkeling en bewustwording, helpen je zelfvertrouwen, inzicht, intuïtie, eigenwaarde, energie, wilskracht, communicatie, passie, balans werk-privé en talenten te vergroten en te verdiepen. Maandelijks heb jij keuze uit vele sprankelende thema’s in Spirituele Reizen: Coaching vakantie, Zen en Tai Chi vakantie, Stilte en Muziek retraite, Anti-stress vakantie en Schrijfretraite. Deze spirituele reizen vinden plaats binnen Europa in bijvoorbeeld Spanje, Ibiza, Italië en Griekenland. Buiten Europa zijn landen als Thailand, India, Nepal en Sri Lanka gewild voor het boeken van spirituele reizen. Je verblijft op prachtige locaties zoals yoga of ayurveda resorts. Op deze rustgevende locaties kunt je genieten en helemaal tot jezelf komen. Spirituele reizen aan zee?

Veel spirituele reizen worden aan zee gehouden. De zee is iedere dag anders en altijd bijzonder. Dat past prima bij een spirituele reis. Regelmatig vindt het programma ook plaats op het strand en direct aan zee. Spirituele Reizen zijn authentiek, waar jij je spirituele vakantie ook boekt, het team werkt altijd met de vragen die bij de deelnemers leven. Dat maakt dat onze spirituele reizen dus echt om jouw “spirituele reis” en jouw proces gaat.

Spirituele reizen met yoga

Houd je van yoga en ben je op zoek naar reizen met een hoog gehalte aan spiritualiteit? Yoga vakantie? Tal van reisorganisaties zijn gespecialiseerd in yoga vakanties. Yoga vakanties zijn vaak onderdeel van spirituele reizen. Op de pagina yoga en wellness van de website groepsreizen vind je meer informatie over yoga reizen. Ook voor een ontspannen yogaweekend. Je kunt via deze website spirituele reizen boeken in onder meer India, Nepa, Sri Lanka, Indonesë, Thailand en andere verre landen. Maar ook dichter bij huis kan je een spirituele reis boeken waar yoga een belangrijk onderdeel van is, bijvoorbeeld spirituele yoga- en meditatiereizen naar Italië, Frankrijk en Spanje.

Spirituele groepsreizen voor alleenstaanden

Ben je alleenstaand maar wil je niet alleen op reis? Vind hier een single friendly reis. Meer single reizen. Als je interesse hebt in spirituele reizen en alleenstaand bent, is deelname aan een groepsreis ideaal. En… er worden door zowel Puur en Kuur als Spa Dreams spirituele groepsreizen voor singles georganiseerd. Je reist met andere singles en leeftijdsgenoten naar bijvoorbeeld Thailand, India of Sri Lanka maar er worden ook mindfulness reizen of yoga vakanties voor alleenstaanden naar bijvoorbeeld Spanje, Italië of Portugal georganiseerd. Durf jij het aan een single groepsreis te boeken waarbij yoga, meditatie, mindfulness en natuurbeleving centraal staat?

Spirituele reizen zijn innerlijke reizen

Veel mensen zijn op zoek naar innerlijke rust, naar een periode van bezinning. Vandaar ook dat spirituele reizen ook wel innerlijke reizen worden genoemd. Reizen waarbij je de tijd neemt voor jezelf, waarbij nieuwe energieën gaan stromen en je bewust bent van je leven en de betekenis ervan. Op deze website zal het aanbod spirituele reizen de komende tijd uitgebreid worden met onder andere mediatie reizen en ayurveda reizen. Tijdens het mediteren boor je diepere lagen in jezelf aan, van mediteren krijg je rust, evenwicht. Veel meditatiereizen zijn onderdeel van spirituele reizen. Vaak is yoga ook een onderdeel zijn zijn een hernieuwde kennismaking met jezelf.

Wellness reizen

Wil je een spirituele reis combineren met wellness? Hieronder vind je informatie over wellness reizen. SpaDreams werd in 2009 door de Duitse reisorganisatie FIT Reisen opgericht. FIT Reisen is de leidende reisorganisatie voor gezondheids- en wellnessreizen. Het motto van FIT Reisen luidt: Tevreden is niet genoeg, wij willen inspireren. In het middelpunt van het programma staat de gezonde vakantie, vervolledigd met aantrekkelijke schoonheids-, fitness-, en vrijetijdsaanbiedingen voor meer levenskwaliteit. Vandaag bieden FIT Reisen en SpaDreams meer dan 3.500 verschillende kuur-, gezondheids- ,schoonheids- , fitness- en wellness-aanbiedingen aan op meer dan 400 bestemmingen in 50 landen. zie ook de wellness en yoga reizen van Puur en Kuur.

Spirituele en innerlijke reis Kreta

Wil je een spirituele en innerlijke reis maken en verblijven op een mooie en nieuwe retreat in Kreta?

Lees dan de tekst hieronder. INNERLIJKE REIS IN MYTHSICH KRETA Tijdens deze intensieve transformatieweek ga je via hoofd, hart en buik op zoek naar patronen die je belemmeren om jezelf te zijn. Je zult inzicht krijgen in je gedrag en je eigen verantwoordelijkheid daarin. Je zult inzicht krijgen in de effecten van je patronen op je leven en op je omgeving en hoe daar mee om te gaan. Je zult jezelf beter leren kennen en begrijpen. Je zult voeding krijgen op mentaal, emotioneel, lichamelijk en spiritueel niveau. Je zult de handvaten aangereikt krijgen om tot innerlijke rust, ontspanning en balans te komen. Je zult leren focussen op het hier en nu en weer (of meer) kunnen genieten van het moment. We maken gebruik van diverse technieken; via lichaamshouding, beweging, ademhaling, emoties, gedachten, gevoelens, projecties en wat je nog meer nodig hebt, bewust worden van je eigen krachtpotentieel en zelf authentieke keuzes kunnen maken. De ongerepte natuur van het magische Kreta, op een zonovergoten klif, in een splinternieuw retreat-center, laten we ons verwennen door de Griekse gastvrijheid en smullen we van een pure, gezonde keuken. (ook vegetarisch mogelijk) website: www.break-through.eu

Soul Quest Reizen

Spirituele reizen naar Engeland en Frankrijk. Soul Quest Reizen organiseert al jaren spirituele reizen naar Engeland en Frankrijk. Als je op zoek bent naar een vakantie waar je echt geraakt wordt en je in contact komt met anderen en jezelf is Soul Quest Reizen de reispartner die bij jou past. De spirituele reizen van Soul Quest Reizen kenmerken zich door eerbied, respect en verbondenheid. Reizen van verdieping en transformatie. We bezoeken oude en bijzondere locaties uit een mystiek verleden en verbinden ons hier met onszelf en met elkaar. Op deze bijzonder locaties hebben onze voorouders lief en leed met elkaar gedeeld. We wandelen en zien mooie landschappen. We betreden de plaatsen waar we komen met eerbied, liefde en respect . We verbinden ons onder meer met behulp van meditaties en rituelen die direct invloed hebben op je eigen actuele proces. Wandelend langs prachtige paden, voel je verwondering over de grootsheid van de aarde waarin jij als mens je richting en bestemming zoekt, Soul Quest Reizen is graag jouw reispartner bij jouw eigen spirituele reis. Soul Quest Reizen, voor de mooiste spirituele reizen.

Spirituele sieraden

Chakra sieraden worden ook wel spirituele sieraden genoemd. Dit omdat deze sieraden met energie te maken hebben en een bepaald chakra sieraad kan bijdragen aan een betere energiehuishouding. Sheena Chapman maakt van edelstenen en halfedelstenen de mooiste chakra kettingen en armbanden, geïnspireerd op de 7 chakra’s. Op de website chakra-sieraden.com vind je foto’s van deze sieraden, aanvullende informatie en een overzicht van beurzen waar ze met deze spirituele sieraden staat. Je vindt haar ook op facebook. Ook tijdens je spirituele vakantie is het heerlijk om deze mooie sieraden te dragen.

Meditatie reizen

Innerlijke rust en meditatie zijn nauw met elkaar verbonden. Vandaar ook dat meditatie bij veel reisorganisaties deel uit maakt van het programma spirituele reizen. En ook voor mensen die een spirituele reis willen boeken met yoga en meditatie en nog geen ervaring hebben met ademhalingsoefeningen en ontspanningsoefeningen. Spirituele reizen met yoga, mediatie en ademhalingsoefeningen zijn zeker ook geschikt voor mensen zonder ervaring op deze gebieden. Een reden temeer om binnen het aanbod spirituele reizen naar bijvoorbeeld India, Nepal, Sri Lanka of Ibiza te zoeken naar spirituele vakanties met een yoga- en meditatie programma.

TUI Fair Travel banner