Een dagje,weekendje of vakantie genieten met spa en wellness


SNP wandelvakanties banner

Spa Wellness??

Wie aan spa en wellness denkt, denkt aan spa en wellness hotels, resorts, weekendje weg en sauna.  Wellness is hot en een spa wellness vakantie of weekendje weg is het antwoord op deze prestatietijd waarbij dagelijkse druk en stress bijna gewoon is. Als je echt wilt relaxen is een weekend of vakantie met spa wellness het antwoord. Ook als je voor een korte vakantie kiest. Spa en wellness in combinatie met sauna en beauty ontspant en geeft nieuwe energie. Een weekendje of vakantie spa wellness doet wonderen.

vipio dagaanbieding banner

Op deze pagina vind je de mooiste spa wellness hotels en resorts, vaak met sauna, jacuzzi en beautysalon. Boek bijvoorbeeld een dagje of weekendje wellness bij Veluwse Bron, het meest indrukwekkende spa wellness resort van Nederland of Spa Puur, het mooiste spa wellness centrum van Drenthe. Of je nu wilt genieten van een weekendje Spa en wellness in Nederland, bijvoorbeeld Brabant, Limburg, Utrecht of Zuid-Holland of voor een spa wellness vakantie kiest in Maleisië, Indonesië, Sri Lanka of een ander land in Azië, een relaxvakantie of weekend met spa wellness ontspant en is heerlijk.  Ook voor een spa wellness weekend of vakantie voor 2.  Kijk nu op deze website welke wellness en spa aanbiedingen er zijn, eventueel in combinatie met beauty, ayurveda, yoga of andere manier om jezelf te laten verwennen. Boek bijvoorbeeld een uitgebreid relax moment bij spa wellness resort De Veluwse Bron, de mooiste spa wellness beleving van Nederland. Hieronder hebben we een selectie gemaakt van de meest bekende en mooiste spa wellness centra, voor een dagje of weekendje wellness in Nederland maar ook elders binnen of buiten Europa.

Spa Wellness resort De Veluwse Bron


Spa Wellness resort De Veluwse Bron is het grootste en meest bezochte spa wellness centrum van Nederland. Gelegen midden op de Veluwe en met  9000m2 voorzieningen zoals sauna’s, baden, beautycentrun en Haman een ongelooflijke wellness ervaring. Of je nu een relax vakantie wilt boeken, een wellness uitje of weekend weg, deze voorzieningen zijn een garantie voor pure spa wellness ontspanning.

• Meer dan 9.000 m2 aan de mooiste wellnessfaciliteiten

• De beste plek voor een 1e wellnesservaring

• Dagelijks groot aanbod opgietingen en klankschaalsessies

• Ruime keuze aan bijzondere sauna’s met diverse thema’s en spa wellness baden

• Culinair genieten bij de verschillende restaurants met eigen sfeer en specialiteiten

• Heerlijke beautybehandelingen en ontspanningsmassages mogelijk

• Speciale badkledingdagen op iedere maandag en laatste zondag van de maand

Genieten van Spa Wellness in Zwaluwhoeve (Gelderland)


Net zoals de Veluwse Bron is wellness en spa resort De Zwaluwhoeve een echte wellness topper in Nederland. De Veluwse Bron en De Zwaluwhoeve liggen beiden in de provincie Gelderland en door een bezoek aan deze 2 supe spa wellness resorts te combineren, krijg je een fantastische wellness vakantie, korte wellness break of wellness weekendje weg. De Zwaluwhoeve heeft zeer uitgebreide welless faciliteiten, vele arrangementen en regelmatig badkledingdagen.  Alles voor een dagje wellness of langer verblijf. Kijk nu welke spa wellness en beauty faciliteiten van De Zwaluwhoeve jou een relax weekend, vakantie of break kunnen geven.

Waarom een verblijf in een spa wellness resort heilzaam is

Als je een weekendje spa en wellness wilt boeken, is dat meestal in een spa en wellness hotel. Een dergelijk hotel beschikt meestal over een sauna, jacuzzi en goed restaurant. Ideaal voor een wellness weekendje.  Als je een echte wellness vakantie of retreat wilt boeken, boek je een langer verblijf in een spa wellness resort. Je kunt een wellness en spa resort boeken in combinatie met een afslankkuur of modderkuur, een prive zwembad, een spa bron van 35 tot 37 graden ( ander woord voor spa ), een beautybehandeling, fitness lessen en veel meer.  Je kunt natuurlijk ook gewoon verblijven in een dergelijk wellness resort en gewoon genieten van alle spa wellness faciliteiten.  Eén ding staat vast, een echte relaxvakantie komt het beste tot zijn recht met een groot aanbod spa wellness en dat is in een spa wellness resort. Je kunt via deze website een vakantie of kuur in een spa wellness resort boeken in traditionele wellness landen zoals Duitsland, Hongarije of Slovenië maar ook in bijvoorbeeld Cyprus Costa Rica, Spanje, Frankrijk of Portugal. Met wellness, sauna en spa arrangement of een compleet verzorgde spa wellness vakantie.

Spa, wellness en ayurveda


Voor diegenen die van een natuurlijke wijze van leven houden en ook nog affiniteit hebben met Oosterse geneeswijzen, culturen en tradities, is een spa, welness ayurveda resort een perfecte keuze.

Ook hier kan je puur genieten van spa wellness maar alles is op auyvedische wijze gebaseerd,zelfs de gezonde en veelal biologische maatijden die tijdens je wellness vakantie gerserveerd worden tot en met een kuur, schoonheidsbehandeling of lichaamsmassages.

Als je op de banner hierboven klikt dan krijg je een overzicht van alle ayurvedische resorts, ook die over een natuurlijke bron zoals een spa beschikken.  Je vindt de mooiste ayurvedische spa en wellness resorts in Sri Lanka, India, Indonesië en Maleisië. Maar je kunt ook een weekendje of vakantie in een spa resort binnen Europa boeken, ook in Nederland, bijvoorbeeld Fontana Bad Nieuwe Schans.

Spa Wellness in Drenthe

Wie op zoek is naar spa wellness in Drenthe, komt bij wellness en spa resort Spa Puur uit. Dit spa wellness resort is volgens velen het mooiste wellness centrum van Noord Nederland.  Met speciale aanbiedingen, arrangementen en badkleeddagen.  U kunt dus ook met badkleding deze spa wellness in Drenthe boeken.

Spa, wellness en beauty


Spa, wellness en beauty zijn nauw met elkaar verbonden.  Als je een beautyweekend of vakantie in een spa en wellness resort of hotel met schoonheidssalon boekt, kan je rekenen op uitgebreide aandacht en een ontspannende behandeling.  Aan de meeste spa, wellness en beautyresorts en hotels zijn gediplomeerde schoonheidsspecialisten verbonden welke vaak met natuurlijke en biologische ingrediënten en grondstoffen werken  Zo zijn innerlijke beauty, uiterlijke schoonheid en de natuur op een perfecte wijze met elkaar verbonden. Je vindt de spa en wellness resorts met beauty- of schoonheidssalon op deze pagina of op onze website wellness resort

Spa, wellness en yoga

Als je een relax vakantie met spa en wellness wilt boeken en een aanvullende activiteit zoekt, is yoga wellicht een mooi idee.  Yoga is goed voor je lichaam, voor je geest en verruimt de mogelijkheden van een actieve relaxvakantie.  Bij veel van de spa en wellness resorts met ontspanningsprogramma kan je kiezen voor yoga lessen.  Vaak hebben de grotere wellness en spa resorts een yoga studio, soms zelf met uitzicht op zee.

Voor een yoga vakantie overigens, kijk je naar het yoga vakantie aanbod

In 9 van de 10 gevallen beschikken de grotere wellness resorts naast de yoga studio ook over sauna’s.

Wandelen tijdens je wellness en relax vakantie

Wandelen en wellness zijn een perfecte combinatie, zeker als je wellness spa resort aan de kust ligt, in een natuurgebied, in de bergen of aan de rand van wandelroutes.

Wandelen kan je feitelijk dagelijks maar niets moet alles mag. De echte fanatiekelingen kiezen natuurlijk voor een actieve wandel vakantie, waarbij verblijf in een spa, wellness resort of hotel natuurlijk altijd een optie is.

Wellness en wandelen staan perfect voor een heerlijke relaxvakantie, of je nu in je eentje op reis bent, met je partner, familie of vrienden.

TUI Fair Travel banner