Spa hotel of wellness resort boeken?

Kies een bestemming

Populaire bestemmingen: Duitsland, Italië, Portugal, Hongarije, Polen, Tsjechië, Israël, India, Sri Lanka en Thailand

SNP wandelvakanties banner

Voor mensen die van spa hotels en wellness resorts houden

Wie op zoek is naar een reis of vakantie met spa wellness kan een relaxreis boeken met verblijf in een spa hotel of wellness resort. In beide accommodaties kan je van een heerlijke wellness break of vakantie genieten. Wie echter behalve spa en wellness ook op zoek is naar kuurreizen kan wellicht kiezen voor een wellness resort met kuurfaciliteiten. Zie hier de eventuele keuze voor een verblijf in een wellness resort of spa hotel.

vipio dagaanbieding banner


Denk bijvoorbeeld aan de wellness resort met spa en kuuroord of een wellness en spa resort in Israël of Jordanië waarbij gebruik wordt gemaakt van heilzame modderbaden. Hoe het ook zij, of je  nu een korte wellness break zoekt of een uitgebreide wellness vakantie eventueel gecombineerd met gezondheidskuur of beautybehandelingen, op deze website kan je alle mogelijke reizen en breaks op het gebied van spa wellness boeken. Ook een spa wellness vakantie in bijvoorbeeld een spa hotel of wellness resort in Nederland, Portugal, Ibiza of Spanje. Maar ook voor een wellness break of reis buiten Europa kan je prima op deze site terecht. Bijvoorbeeld voor een georganiseerde spa wellness vakantie in Thailand, India of Sri Lanka of een uitgebreide kuurreis in Indonesië of ander land in Azië.  Kijk nu naar de vele mogelijkheden een spa hotel of wellness resort via deze website te boeken en geniet van de meest ontspannende reis van je leven.

Puurenkuur, groot in wellness en kuurreizen
Als je een spa wellness vakantie of break wilt boeken, is de kans groot dat je in je zoektocht naar de leukste en meest complete wellness- en kuurreizen Puurenkuur tegenkomt.  Puurenkuur is de bekendste wellness reis organisatie van Nederland met een groot en uniek aanbod yoga reizen, kuurreizen, fitness reizen, relax vakanties en veel meer. Met unieke yoga-, wellness en spa weekenden in Nederland.  Daarnaast is Puurenkuur groot geworden met de single friendly welness-, yoga- en gezondheisreizen. Zie voor meer informatie onder deze paragraaf. Tevens met een groot en uniek aanbod ayurveda reizen.

Als je wilt verblijven in een mooi spa hotel of wellness resort, dan vind je die zeker bij Puurenkuur.  Ook in combinatie met een arrangement zoals detox of fitness programma. En natuurlijk met verblijf in een fantastisch spa hotel, wellness resort of wellness hotel.

Alleen op reis gaan met Puurenkuur


Wil je graag alleen op reis, overweeg eens een spa wellnessreis van Puurenkuur. Een wellnessreis leent zich bij uitstek om in je eentje te doen. Puurenkuur is de grootste reisorganisatie in kuur- en wellness reizen wereldwijd. Deze specialist pur sang biedt een wereldwijd aanbod, ook in Europa of dichtbij huis, zoals Nederland of Belgie. Een Puurenkuur wellnessreis is ideaal als je alleen op reis gaat: je werkt aan een persoonlijk doel, hoeft met niemand rekening te houden én je ontmoet gelijkgestemden. Wil je werken aan je gezondheid, weer fit worden, gewoon fijn ontspannen en relaxen, yoga beoefenen of urenlang in de sauna liggen, dan ben je aan het juiste adres bij Puurenkuur. Meer dan de helft van de klanten die boekt, gaat alleen op reis. Daarom biedt Puurenkuur diverse kortingen en aanbiedingen voor alleengaande reizigers, zoals het niet betalen van een toeslag als je alleen op een kamer verblijft.

Wellness Hotels bij HotelSpecials

Puurenkuur biedt tevens korte wellnessreizen aan. Stuk voor stuk wellness breaks in een wellness hotel, spa wellness hotel of met een uitgebreide spa en binnenzwembad, zoals in het mooie Badhotel Domburg (Zeeland), Landgoed de Holtweijde (Twente) of wellness resort Fontana Bad Nieuweschans (Groningen). Andere populaire wellness bestemmingen bij Puurenkuur zijn Belgie, Frankrijk, Spanje, Portugal, Italië, Slovenie, Marokko, Turkije, Griekenland of Madeira. Kijk nu welke wellness-, yoga-, fitness-, stress management-, gewichtsverlies- of ayurvedareis van Puurenkuur jou het meeste aanspreekt en maak de reis van je leven.

 

Is een verblijf in een spa hotel of wellness resort duur?

Een vakantie met een verblijf in een spa hotel of wellness hotel hoeft niet duur te zijn. Zeker niet als je deze via Puurenkuur boekt. Het is met name het programma wat je volgt, de vliegtickets naar verre bestemmingen en een lang verblijf die een spa wellness vakantie of break duur kunnen maken.  Kijk maar eens naar de wellness reizen en kuren van Puurenkuur binnen Europa.  Je zult ontdekken dat spa wellness betaalbaar kan zijn, zelfs als je verblijft in een luxe wellness resort aan zee of een spa hotel met prive zwembad.

Last minute vakantie met wellness boeken?

Een last minute wellness is nog goedkoper. Op de website last minute vakantie deals vind je alle soorten last minutes.  Je kunt hier ook een last minute met wellness boeken.

TUI Fair Travel banner