Skydiving in Nederland, een geweldige ervaring


Skydiving in Nederland?

SNP wandelvakanties banner

Skydiven in het kader van een personeelsuitje, familiedag of vriendenweekend in Nederland? Hier vind je een overzicht van de beste skydiving aanbiedingen van Nederland. Ook voor een indoor skydive weekend in Roosendaal, hét indoor skydive centrum van Nederland en het hele jaar open.

Skydive is een onderdeel van parachurespringen maar wordt vooral gebruikt als invulling van avontuurlijke activiteiten. In Nederland kan je onder andere skydiven in Rotterdam, Zeeland, Noord-Brabant ( indoor in Roosendaal ) en Texel. De outdoor skydiving activiteiten in Nederland worden gehouden van april tot en met oktober. De indoor sky dive mogelijkheden in Nederland zijn er het hele jaar. De meeste skydive activiteiten in Nederland duren 1 tot 2 uur, bij het indoor skydiven in de hal van Roosendaal kan je ook korter skydiven. Iedereen kan meedoen aan skydiving activiteiten in Nederland, je hebt er geen ervaring of opleiding voor nodig. Wel moet je een goede conditie hebben en geen hoogtevrees hebben. Als je echter geen 18 jaar bent, heb je toestemming van je ouders nodig. Dat laatste geldt niet voor het indoor skydiving centrum Roosendaal in Nederland. 

vipio dagaanbieding banner

Naast de diverse mogelijkheden om skydiving te beoefenen in Nederland, kan je ook skydiven in bijvoorbeeld Tsjechië, Spanje, Frankrijk, Kroatië, Zwitserland of Portugal. Bij skydiving krijg je altijd een goede instructie, zowel via een instructiefilm als van de instructeur. Skydiving is veilig. Je springt altijd samen met een instructeur uit het vliegtuig. Skydiving in Nederland wordt veel gedaan in het kader van een personeelsdag, personeelsuitje, familiedag of vriendenweekend. Een volledig overzicht van alle mogelijkheden en tarieven vind je op de website van adventuretickets.nl.Ook kun je je ook als groep ( personeelsuitje, enzovoort ) opgeven voor jouw ultieme skydiving ervaring in Nederland.

Als je je als groep op wilt geven, maal dan gebruik van dit contactformulier

Goedkoopste mogelijkheid skydiving Nederland, het paracentrum in Teuge

Als je een goedkope manier zoekt om kennis te maken met skydiving in Nederland, kan je het beste starten met een tamdensprong via het Paracentrum in Teuge ( op de Veluwe ). Dit is de goedkoopste manier om in Nederland kennis te maken met skydriving. Al vanaf 175,00 euro kun je hier met een instructeur de lucht in. Omdat het hier een buitenactiviteit betreft, hangt de doorgang altijd af van het weer. Bij slecht weer wordt de  sky dive activteit uitgesteld.

De sky dive tandemsprong in Teuge ( Veluwe ) is de goedkoopste van Nederland. Het is de eenvoudigste en goedkoopste manier om kennis te maken met skydiving ( parachutespringen met instructeur ) in Nederland. Hoe werkt het? Je krijgt  eerst een instructie waar precies uitgelegd wordt wat je te wachten staat. Vervolgens krijg je speciale sky dive kleding aan en stap je het vliegtuigje in. Je wordt veilig vastgekoppeld aan een instructeur en op een hoogte van ongeveer 3 a 4 kilometer schuift de deur van het viegtuig open. Vervolgens manoeuvreren de instructeur en jij richting de deur en springen jullie samen het vliegtuigje  uit. Met een snelheid van ongeveer 200 kilometer per uur raas je vervolgens richting de aarde met de Veluwe en de wolken als decor. De vrije val zelf duurt ongeveer 30 seconden, deze speciale ervaring zal je echter nog vele jaren bijblijven.

Hier vind je alle informatie over skydiving vanuit Teuge, Veluwe ( de goedkoopste manier om kennis te maken met skydiving in Nederland ).

Skydiving in Zeeland, goedkoop, unieke ervaring


Een andere, relatie goedkope manier, om te gaan skydiven in Nederland, is je aan te melden voor een skydive tandemsprong ervaring in Zeeland. Als je met de instructeur uit het Cessna vliegtuigje springt, heb je een prachtig uitzicht over Zeeland en de Zeeuwse eilanden. Het Paracentrum in Zeeland is één van de paracentra in Nederland met ruime ervaring in skydiving activiteiten in Nederland, ook voor groepen. Als je goedkoop kennis wilt maken met skydiving in Nederland dan is dit naast de goedkopere mogelijkhedi in Teuge, zie boven, de beste mogelijkheid. De totale skydive beleving duurt hier één uur. Je kunt al deelnemen aan dit skydiving avontuur in Zeeland vanaf 209,00 euro. Met ee bijbetaling kan je jouw ultieme sky dive ervaring in Zeeland laten vastleggen op de foto of video.

Skydiving in Zeeland, informatie, tarieven en aanmelding.

Skydiving in Texel, met het mooiste uitzicht

Je kunt van april tot en met oktober ook skydiven in Texel. Ook hier kan je al voor een dikke 200 euro kennis maken met skydiving in Nederland, alleen komt dan de oversteek met de veerboot naar Texel er nog bij. De skydiving driesprong in Texel is misschien wel de skydiving activiteit in Nederland met het mooiste uitzicht. En het paracentrum in Texel heeft meer dan 35 jaar ervaring met het aanbieden van paraglyding activiteiten middels de tandemprong. Je kunt je al opgeven vanaf 200 euro. Kijk ook naar de mogelijkheid om bij het paracentrum in Texel zelf parachure springen te leren, zie onderaan deze pagina. Eén van de mooiste mogelijkheden om kennis te maken met skydiving in Nederland.

Hier lees je alles over skydiving in Texel, de kosten en de mogelijkheden.

Indoor skydiving Nederland

Het indoor sky diving centrum van Nederland staat in Roosendaal ( Noord Brabant ). Indoor skydive Roosendaal is van dinsdag tot en met vrijdag, het gehele jaar door geopend. En hier van je al vanaf 74,50 euro kennis maken met indoor skydiving in Nederland. Bij Skydive indoorcentrum Nederland beleef je de ultieme vrije val ervaring in een unieke windturbine, de enige die geschikt is voor indoor sky dive in Nederland. De instructeur hellt je bij de verschillende sky dive indoor cessie je evenwicht te bewaren en je helpen te manouvreren, zo krijg je het echte skydiven in de buitenlucht ook eerder onder de knie. Iedereen met een goede conditie kan aan dit indoor skydiven in Roosendaal deelnemen, in principe zelfs al vanaf de leeftijd vanaf 4 jaar. Hieronder vind je informatie en tarieven voor indoor skydiving cessies bij sky dive indoorcentrum Roosendaal.

Skydving bij indoor skydive centrum Roosendaal, informatie, tickets en tarieven.

Cursus parachutespringen ( skydiving ) in Texel

Heb je kennis gemaakt met skydiving in Nederland enthousiast geworden en wil je zelfstandig leren parachute springen? Het paracentrum op De Cocksdorp in Texel biedt je de mogelijkheid om gecertificeerd parachute springer te worden. Je kunt er een cursus Accelerated Freefall ( AFF ) volgen en kunt dan zelfstandig parachute gaan springen. De cursus bestaat uit een theorie gedeelte en 7 zelfstandige skydive parachutesprongen. Je krijgt een uitgebreide instructie en begeleiding en leert in 7 sprongen een vrije val te maken. Je wordt intensief begeleid door ervaren en gecertificeerde isntructeurs. Met deze cursus werk je tevens aan je zelfvertrouwen en imago want zelfstandig parachute kunnen springen is niet niks. De totale kosten voor deze AFF cursus liggen rond de 1300 euro,-. De duur is één week. Voor meer informatie en opgave, zie de link hieronder.

AFF opleiding parachutespringen in Texel, informatie en kosten

Skydiving buiten Nederland

Heb je zin in een skydiving avontuur buiten Nederland?  Via adventuretickets kan je online tickets boeken voor sky dive activiteiten buiten Nederland. Ga bijvoorbeeld sky diven in Kroatië, Spanje, Italië of Frankrijk en geniet een weekend of week lang van de meest ultieme ervaringen van je leven. Ook voor bungeejumpen, raften, canyoning, hiken, surfen, kitesurfen of een ander avontuurlijke activiteit in Nederland of Europa.

TUI Fair Travel banner