singlereizen

Singlereizen voor alle leeftijden

Singlereizen vallen ook onder reizen voor alleenstaanden. Met meer dan 3.000.000 singles in Nederland en België zijn singlereizen behoorlijk populair. Op de website singlereizen-online.nl vind je singlereizen voor alle leeftijden, mannen en vrouwen, actief of juist niet. Ook singlereizen voor jongeren ( zie onder ).

Singlereizen zijn voor alle leeftijden, 20+, 25+, 30+, 40+, 50 plus en ouder.

Voor de wat oudere singles, laten we zeggen 55+ en 60+ plus zijn er aangepaste singlereizen, meestal compleet verzorgde busreizen. Er zijn echter nog volop singles in de leeftijd van 50 tot 65 jaar die een actieve singlereis willen boeken, bijvoorbeeld een zeilvakantie, wandelvakantie, fietsvakantie of wintersportvakantie. En daar zijn dan ook voldoende mogelijkheden voor.  Ga nu naar de website singlereizen-online.nl en ontdek welke mooie singlereizen er voor u in het verschiet liggen.

Singlereizen voor alle leeftijden ( met overzicht single reisorganisaties )

Singlereizen van Cirkel Vakanties


Singlevakanties

Eén van de specialisten in singlereizen is Cirkel Vakanties.  Met unieke reizen voor alleenstaanden naar landen binnen Europa als Spanje, Kroatië, Griekenland, Zweden en Oostenrijk. Met unieke zomervakanties en skivakanties. En met avorntuurlijke reizen voor singles naar verre landen als Cuba en Thailand.  Als je de wereld wilt zien, samen met andere gelijkgestemde vrijgezellen en in een ontspannen en gezellige sfeer, is Cirkel Vakanties jouw favoriete reisorganisatie.
Gezellige, zorgeloze en betaalbare singlereizen, volledig verzorgd en in een veilige omgeving.
Kijk nu naar de aantrekkelijke reizen van Cirkel Vakanties, ook voor een last minute single vakantie!

Mambo, unieke singlereizen jongeren


Singlereizen

Singlereizen jongeren 17 tot 39 jaar.

Als je een jongere bent en single, kan je je inschrijven op één van de georganiseerde groeps single reizen voor jongeren van Mambo Reizen.

Met een uniek aanbod verre single reizen, avontuurlijke en culturele reizen, zeilvakanties en snow board en skivakanties een unieke kans om met andere vrijgezelle jongeren op pad te gaan.

De leukste single rondreizen voor jongeren van 17 tot 39 jaar met bestemmingen zoals Griekenland, Marokko, Italië of Oostenrijk. Gezelligheid kent bij Mambo Reizen geen tijd.

Singlereizen naar verre bestemmingen

Veel singlereizen hebben verre bestemmingen. En er nemen ook op veel groepsreizen naar verre bestemmingen singles deel aan de reis. Verre bestemmingen voor singlereizen kunnen zijn Vietnam, India, Nepal, Nieuw Zeeland, Sri Lanka, Mexico, Costa Rica en vele andere verre bestemmingen.
Eén van de reisorganisaties met een groot aanbos singlereizen naar verre bestemmingen is Shoestring. Of je nu een single van 30, 35, 45 of 50 bent, bij Shoestring reis je altijd met leeftijdsgenoten, dat geldt ook voor singles in de leeftijdsgroepen 50 tot 60 en 55 tot 70. De deelnemer aan de single groepsreizen van Shoestring zijn vaak wat hoger opgeleid, vinden milieu, cultuur en natuur belangrijk en maken graag kennis met andere culturen. Duurzaamheid is bij deze grote singlegroep zeker niet onbelangrijk.


Shoestring - Singlereizen

Bij wie kan je singlereizen boeken?

Er zijn meer dan 10 reisorganisaties welke zich hebben gespecialiseerd in singlereizen. Er zijn bijvoorbeeld singlereizen voor jongeren, 55 plus singlereizen, avontuurlijke singlereizen en single groepsreizen welke duurzaam en avontuurlijk van aard zijn.
Je kunt een singlereis boeken met bestemming Nederland, Spanje, Italië, Frankrijk, Zweden, Montenegro of Kroatië maar ook een verre reis als single maken, bijvoorbeeld naar India, Nepal, Sri Lanka of Nieuw Zeeland. En voor diegenen die er eens met andere singles een weekendje op uit willen, is een stedentrip iets wat altijd past.
Er zijn vele soorten stedentrips, ook naar bekende steden zoals Valencia, Madrid, Barcelona, Londen, New York en Milaan.  Je vindt de mooiste stedentrips op Travelbird, ook naar single friendly steden zoals Amsterdam.


Singlereizen met yoga

Yoga en singlereizen zijn een prima combinatie.
Een aantal reisorganisaties organiseert om die reden singlereizen met yoga. Hier leer je in een ongedwongen sfeer andere singles kennen en beoefen je in een zeer ontspannen sfeer yoga, ademhalingsoefeningen en (soms ) meditatie. Je kunt een singlereis met yoga boeken in Nederland, België of Duitsland maar ook singlereizen met yoga naar verre bestemmingen boeken, bijvoorbeeld naar Thailand, Sri Lanka of India. Eén van de grootste wellness organisaties van Nederland, Puur en Kuur, organiseert het hele jaar door yogareizen die ook geschikt zijn voor singles. Onder de naam single friendly kan je hier een yoga weekend of yoga vakantie boeken waarvan de deelnemers voor het grootste gedeelte single zijn.
Een van de voordelen van singlereizen met yoga is dat de deelnemers een gemeenschappelijke basis hebben, namelijk een bepaald bewustzijn, en dit vertaalt wordt in een prettige, ontspannen sfeer waarbij je gemakkelijk contact maakt. Ook als je een yoga retreat boekt, zijn je mede reisgenoten vaak singles.