single vakanties

De leukste single vakantie vind je hier.Een single vakantie die leuk en betaalbaar is, vind je zeker hier. Wij hebben voor je uitgezocht bij welke reisorganisaties je een leuke single vakantie kunt boeken, waarmee rekening wordt gehouden met je leeftijd en interesses. Want een single vakantie wordt leuker als je een reis boekt met singles uit je eigen leeftijdsgroep. De meeste single vakantie organisaties houden de volgende leeftijdsgroepen aan tot 30 jaar, 30-45, 40-55, 50 tot 60+. Daarnaast is het mogelijk als jongere of jongvolwassene een single vakantie te boeken, vaak van 20 tot 30 jaar maar soms ook van 18 tot 35 jaar.
Hieronder geven we een overzicht van de reisorganisaties waar je een super leuke single vakantie kunt boeken, zowel in Europa ( ook Nederland en België ) en ver daar buiten.
Je kunt je single vakantie ook zoeken aan de hand van thema's, bijvoorbeeld citytrip, strandvakantie, actieve vakantie, wandel- of fietsvakantie of wintersportvakantie.

Hier vind je een overzicht van alle single vakanties op basis van leeftijd

Cirkel Reizen, single vakanties 20 tot 55 jaar


Singlevakanties
Indien je tussen de 20 en 55 bent, single en een leuke vakantie binnen Europa zoekt, heeft Cirkel Reizen zeker een single vakantie voor jou die je aan zal staan. Je kunt bij Cirkel Reizen een single vakantie boeken voor de zomervakantie, voorjaarsvakantie, herfstvakantie of kerstvakantie. Daarnaast kan je als wintersporter ook een single wintersport vakantie bij Cirkel Reizen boeken. Cirkel Reizen werkt samen met Mambo Reizen, zie hieronder. Deze reisorganisatie biedt avontuurlijke en verre vakanties voor singles aan buiten Europa.


Dynamic Holland

Mambo, single vakantie boeken met een verre bestemmingSinglereizen

Wie single en tussen de 17 en 39 jaar is en een actieve single vakantie zoekt, kan deelnemen aan één van de single vakanties van Mambo. Een aantal Mambo vakanties zijn voor singles only. Zowel jonge mannen als jonge vrouwen. Mambo heeft voor haar single vakanties verschillende leeftijdsgroepen, 17-25 jaar, 20 tot 35 jaar en 25 tot 39 jaar. Bestemmingen zijn onder andere China, Cuba, Costa Rica, Ecuador, Thailand en Sri Lanka. Maar je kunt bij Mambo ook een single vakantie boeken binnen Europa, bijvoorbeeld IJsland, Noorwegen, Oostenrijk, Italië en Kroatië. Je kunt bij Mambo Reizen ook een single wintersport vakantie boeken. Bijvoorbeeld in Oostenrijk. Kijk nu welke single vakantie van Mambo jou het meeste aanspreekt en boek de reis van je leven! 


Wintersport Algemeen

Actieve single vakantie 50, 55 en 60+ plussers

Wie 50, 55 of 60 plusser is, alleenstaand is en een leuke, actieve single vakantie zoekt, kan deze bij verschillende reisorganisaties boeken. Voor de 50 en 55+ single groep en senioren groep springen er echter 2 reisorganisaties in het bijzonder uit, dat zijn Kras Reizen en One2gethertravel. Beiden hebben een single vakantie programma voor actieve 50 en 55 plussers en senioren. Behalve 50 en 60+ single vakanties binnen Europa is het met deze reisorganisaties ook mogelijk een single vakantie met een verre bestemming te boeken, denk aan Zuid-Afrika, Kaap Verdië, India, Nepal, Curacao en andere verre bestemmingen. Daarnaast kunnen actieve single senioren ( mannen en vrouwen ) ook een skivakantie bij deze reisorganisaties boeken, bestemmingen zijn bekende wintersportgebieden in Oostenrijk en Italië.
Maar ook voor een single wandelvakantie, fietsvakantie of zeilvakantie, kunnen singles van 50+, 55+ en 60+ uistekend bij genoemde reisorganisaties terecht.


Single vakanties One2gethertravel.


 
One2gethertravel.nl
 
One2gethertravel.nl

Waar kan ik mijn single vakantie het beste boeken?

We krijgen vaak de vraag gesteld welke reisorganisatie nu echt het beste is op het gebied van het boeken van een single vakantie. Ons antwoord is dat dit zeer persoonlijk is en voor iedere single anders. Daarnaast is het succes van een single vakantie ook afhankelijk van de groep waarmee je op pad gaat.Met hoe meer mensen het klikt, hoe fijner de vakantie. Zorg er in ieder geval dat je je inschrijft bij een single groeps vakantie die past bij je eigen leeftijd en interesses. Alle reisorganisatie op deze pagina zijn professioneel, hebben boeiende reizen samengesteld en hebben voldoende ervaring met single vakanties. Aan jou de keuze welke single vakantie je gaat boeken!!