single skivakantie

Dynamic Holland

Grootste aanbod single skivakanties

Single en op zoek naar een leuke skivakantie?

Wie als single een skivantie wil boeken, vindt hier het grootste aanbod skivakanties voor singles. Ook voor een ander type single wintersport vakanties, bijvoorbeeld snowboarden of langlaufen.

Je kunt hier een single skivakantie Oostenrijk, Frankrijk, Zwitserland of Italië boeken.

Ook goedkope single skivakanties. En omdat een skivakantie of wintersport vakantie voor alle leeftijden is, je kunt ook een skivakantie boeken als je 40, 50, 55 of 60 plus bent. Voor jongeren en jongvolwassenen ( 20, 25, 30, 35 ) zijn er single skivakanties met leeftijdsgenoten, bijvoorbeeld in Salburgerland ( Oostenrijk ) of de Dolomieten ( Italië ). 

Je kunt op deze website skivakanties voor singles met elkaar vergelijken en die single skivakantie boeken welke het beste aansluit bij je leeftijd, je skivaardigheid en budget. Ook voor snowboarders zijn er veel mogelijkheden. Het is al mogelijk een single skivakantie te boeken vanaf ruim 400 euro. Kijk nu welke single reisorganisatie de beste aanbiedingen heeft op het gebied van single skivakanties of andere wintersport vakanties voor alleenstaanden.

Mambo Reizen, single skivakanties 17 tot 39 jaar


mambo 1

Een skivakantie als jongere of jongvolwassene boeken?

Als je als jongere of jongvolwassene een leuke single skivakantie wilt boeken, heeft Mambo Reizen voor jou wellicht het leukste aanbod. Mambo Reizen organiseert single skivakanties in Oostenrijk voor jongeren en jongvolwassen in de leeftijd van 17 tot 39 jaar. Hierbij hanteert Mambo 2 leeftijdsgroepen, single skivakanties voor jongeren, 17 tot 25 jaar en single skivakanties voor jongvolwassenen, te weten 20 tot 35 jaar en 25 tot 39 jaar.

Omdat je bij Mambo deelneemt aan een skivakantie met leeftijdsgenoten, is de sfeer ontspannen en maak je snel nieuwe vrienden. Voor beginnende en gevorderde wintersporters. Ook als je als single een goedkope skivakantie in Oostenrijk zoekt, ben je bij Mambo aan het goede adres.Je boekt al een single skivakantie Kaprun of Saambach-Hintergelmm ( Salzburgerland, Oostenrijk ) vanaf 600 euro. Ook voor een single ski & snowboard vakantie.

Kijk nu binnen het aanbod single skivakanties van Mambo welke wintersportvakantie voor jongeren jou het meeste aanspreekt.

Single skivakanties Mambo Oostenrijk voor jongeren en jongvolwassenen.

Cirkel Reizen, single skivakanties alle leeftijden Oostenrijk, Italiƫ


logo
Een super gezellige single skivakantie boeken?

Cirkel Reizen is gespecialiseerd in alle soorten single reizen alsmede reizen voor alleenstaanden ouders. Binnen het aanbod single reizen heeft Cirkel een zéér aantrekkelijk aanbod single skivakanties. De bestemmingen zijn Italië ( Valle di Fassa ) en Oostenrijk ( Tirol  of Kirchberg). Of je nu 20, 30, 40 of 55 bent, bij Cirkel Reizen kan je je opgeven voor een betaalbare single skivakantie. Je wordt dan "ingedeeld"in een ski vakantie groepsreis voor singles die het beste aansluit bij jouw leeftijd en de gemiddelde leeftijd van de groep.
Er zijn dus ook mogelijkheden als je als alleenstaande 50 plusser een ski vakantie wilt boeken. 

Je verblijft tijdens je skivakantie in een 3 of 4 sterren hotel met uitgebreide aprés skimogelijkheden. Ideaal om na het skieën gezellig bij elkaar te zijn.

Gezelligheid en sportiviteit gaan hier hand in hand.  Een aantal hotels beschikken over wellness zodat je single skivakantie in Oostenrijk ook een verwenvakantie wordt. Kijk nu welke skivakanties voor alleenstaanden Cirkel Reizen aanbiedt en ontdek dat nieuwe vrienden maken tijdens een single wintersport vakantie van Cirkel Reizen vanzelf gaat. Alleen op skivakantie gaan is leuk maar samen reizen en genieten is gezelliger.

Skivakantie voor singles in Oostenrijk van Cirkel Reizen

Kras Reizen, goedkope single skivakanties
Single skivakanties Kras, alle leeftijden, alle bestemmingen.

Kras Reizen heeft een groot aanbod goedkope skivakanties voor singles. Deze single skivakanties zijn geschikt voor singles van alle leeftijden bijvoorbeeld 20 tot 35 jaar, 30 tot 45 jaar of 40 tot 55 jaar.

Ook voor 55 plussers heeft Kras Reizen een aantrekkelijk singlereis wintersport aanbod. Bij Kras kun je onder andere een single skivakantie in Oostenrijk ( Tirol ), Voralberg ( ook Oostenrijk ) of  in de Italiaanse Dolomieten. Bij Kras Reizen heb je tijdens de meeste single reizen een eenpersoonskamer of tweepersoonskamer voor alleengebruik zonder toeslag, Vaak is er een Nederlands sprekende reisleiding. Kras Reizen, van de ANWB, staat voor kwaliteit en lage prijzen. Als je een goedkope single wintersportvakantie wilt boeken en toch goed verzorgd, is Kras Reizen zéér aan te bevelen.

Ga nu naar het aanbod single skivakanties in Oostenrijk of Italië van Kras Reizen en ontdek dat een compleet verzorgde single skivkantie niet duur hoeft te zijn.

Single skivakanties van Kras Reizen in Oostenrijk of Italië

Als alleenstaande ouder een skivakantie boeken
Het is ook mogelijk om als alleenstaande ouder een single skivakantie te boeken. Er zijn een aantal reisorganisaties in Nederland welke zich hebben toegelegd op reizen voor alleenstaande ouders. Hieronder Marislife waar je een relatief goedkope ski- of wintersport vakantie als single ouder kunt boeken. Hierbij heeft men een speciaal ski- en wintersport programma met recreatieprogramma voor alleenstaande ouders en kids ontwikkeld.

Op de website alleenstaande ouder vakantie/wintersport vind je alles over skivakanties voor alleenstaande ouders. Jij en je kinderen zijn van harte welkom op een single skivakanties voor alleenstaande ouders met kids.