Simi Reizen, de leukste single reizen voor jongeren

Single reizen voor jongeren van Shoestring. Simi Reizen organiseert naast groepsreizen voor jongeren ook single reizen voor jongeren. Met bestemmingen zoals de Verenigde Staten, Ierland, Noorwegen, Zweden, Slovenië, Kroatië een garantie voor veel beleving, avontuur en plezier. Reizen in een ongedwongen sfeer en met een goede en professionele begeleiding. Met mogelijkheden als hydrospeed, canyoning, bergwandelen, raften en veel meer. En als je wilt met sauna of ander wellness bezoek.

SNP wandelvakanties banner

Met voor de natuurliefhebbers reizen naar Nationale Parken en andere natuurgebieden.

Kijk nu welke jongere singlereis van Simi Reizen jou het leukste lijkt.

Voor singles vanaf ongeveer 19 a 20 jaar.  Maar ook voor singke reizen voor jongvolwassenen tot ongeveer 35 jaar.

Overzicht single reizen jongeren

Wie als jongere op zoek is naar een leuke singlereis, moet zoeken binnen de categorie single reizen voor jongeren. ook voor een goedkope single jongerenreis of een last minute reis voor jonge singles. Ofschoon de meest jongeren single zijn of geen vaste relatie hebben, is de keuze in single reizen voor jongeren minder groot dan singlereizen voor jongvolwassenen en jongeren.

vipio dagaanbieding banner

Tegelijkertijd zijn de reisorganisaties die single reizen voor jongeren organiseren, gespecialiseerd en weten zij precies wat jongeren van een groepsreis met andere singles verwachten. Single reizen worden ook wel alleenstaande reizen genoemd maar het leuke van een single reizen voor jongeren en jongvolwassenen is dat ze super gezellig, uitdagend en avontuurlijk zijn.

Wat dacht je van een jongeren reis naar de Verenigde Staten, Cuba, Thailand, Frankrijk, Ierland, Kroatië of Slovenië?

Op deze pagina presenteren we een aantal reisorganisaties die gespecialiseerd zijn in jongeren single reizen.

Cirkel Reizen, single reizen voor jongeren vanaf 25 jaar

Als je single bent en minimaal 25 jaar bent, kan je mee met een singlereis voor jongeren en jongvolwassenen van Cirkel Reizen. Met bestemmingen naar onder andere Toscane in Italië, Kos Griekenland ( zeilvakantie singles ), Dalmatië in Kroatië, Mallorca in Spanje en Dalarna in Zweden.

Voor een actieve vakantie, fietsvakantie, zeilvakantie, kampeer vakantie of strandvakantie.  Er is dus voor ieders wat wils.  Kijk nu binnen het aanbod jongeren single reizen welke reis jij gaat boeken. Je boekt als jongere als een singlereis binnen Europa voor rond de 350 euro.

Meer single reizen geschikt voor jongeren

Naast Simi Reizen en Cirkel Vakanties zijn er nog meer organisaties waar je als jonge single of jongvolwassene een specifieke singlereis kunt boeken. Dit zijn Mambo Reizen, Dynamic Holland, Estivant en SingleSun.

Op de website single reizen en op de pagina singlereizen per leeftijdsgroep vind je deze andere singlereizen voor jongeren en jongvolwassen.

TUI Fair Travel banner