Safarireizen

De mooiste safarireizen vindt u hier

Safarireis boeken?
De mooiste safarireizen, onder andere naar Zuid-Afrika, Kenia, Zimbabwe, Botswana, Leostho en Swaziland vindt u hier. Vergelijk de safarreizen, ook groepsreizen en groepsrondreizen, van AfrikaPlus, Shoestring, Sawadee, Kras Reizen, Djoser, Koning Aap, Fox en SNP Natuurreizen met elkaar en boek uw favoriete safarireis. Ook als u een safarireis met kinderen wilt boeken zijn er mogelijkheden evenals safari single groepsreizen en rondreizen. Een safarireis wordt misschien wel ook dé reis van uw leven, ook voor de kids, onbetaalbaar en indrukwekkend. Ga nu naar de safaris specialisten op deze pagina en boek een indviduele safarireis, groepsreis of rondreis. Kijk ook bij de aanbiedingen of er een goedkope of last minute safarireis geboekt kan worden.

Afrikaplus, de Afrika SafarispecialistAls u overweeg een safarireis in Afrika te maken en u zoekt een ervaren organisatie in safarireizen dan is AfrikaPlus mogelijk ook uw favoriete reisorganisatie. AfrikaPlus organiseert al meer dan 15 jaar rondreizen waaronder groepsrondreizen en safarireizen in Afrika. Men organiseert met name sararireizen in Zuid-Afrika, Swaziland, Lesotho, Botswana, Namibië en Zimbabwe. De groepsreizen en rondreizen met betrekking tot de safarireizen gaan altijd in kleine groepen van gemiddeld 12 tot 14 personen. Zo krijgt iedere reiziger, ook in het geval van een safarireis met kids, voldoende aandacht. Overnachten doet u tijdens uw safarireis in kleinschalige accommodaties zoals lodges. Bekijk nu het programma safarireizen van AfrikaPlus.

Safarireizen van Shoestring


Shoestring - Safari

Shoestring organiseert bijzondere safari rondreizen en safari single groepsreizen in onder andere Zuid-Afrika, Swaziland, Kenia, Tanzania en tal van andere Afrikaanse landen. Hieronder ook safari groepsreizen, onder andere naar Mozambique, Malawi en Zambia. De safarireizen van Shoestring staan altijd bol van avontuur, je bezoekt de mooiste wildreservaten, maakt wandelingen door wildparken en overnacht in lokale guesthoueses en dergelijke. Of je nu single bent en en single safarirreis wilt boeken, een familiereis zoekt of een privé safarireis, bij Shoestring hebben ze voor iedereen de juiste safarireis op het programma staan. Ook als je een goedkope safarireis wilt boeken. Kijk nu welke groepsreis, singlereis of familiereis m.b.t. safari's jou het meeste aanspreekt.

NRV, de mooiste en goedkoopste safarireizen in Tanzania


Reizen Tanzania
NRV, één van de grootste reisorganisaties wat betreft verre groepsrondreizen heeft zich gespecialiseerd in Safarireizen in Tanzania en Kenia. U kunt u NRV privé safarireizen Tanzania boeken, groepsreizen en familiereizen. Hierbij biedt NRV ook een safarireis Tanzania onder de 1.000 euro aan. Deze 13 daagse safarireis in Tanzania is zeker een goedkope prive reis te noemen. Als het om goedkope rondreizen, groepsreizen en safarireizen gaat, heeft NRV een uniek aanbod. Zeker de moeite waard om dit aanbod te bekijken en gebruik te maken van de vele aanbiedingen en last minutes rondreizen, privé reizen, single reizen, familiereizen en groepsreizen van NRV.

Kras, 17 betaalbare safari rondreizen


Kras Reizen heeft maar liefst 17 safarireizen in haar programma avontuurlijke rondreizen opgenomen. En Kras heeft hierbij een aantal zéér betaalbare safari rondreizen opgenomen, ook voor groepen, familiereizen ( met en zonder kids ), jongerenreizen en singles. Wist u dat u bij Kras al een 16 daagse safari rondreis kunt boeken voor 1300 euro? Dat is met recht een goedkope safarireis te noemen. Maar wist u dat u bij Kras ook een compleet verzorgde kampeer safari reis kunt boeken waarbij 6 landen waaronder Malawi en Zambia worden aangedaan? Kamperen in de wilde natuur! Voor een aantal Kras safarireizen is de minimumleeftijd 12 jaar. Dat betekent nog steeds dat voor de meeste gezinnen en families met kinderen een spannende safarireis bij Kras mogelijk is. Bekijk nu het unieke safari programma van Kras Reizen. Kijk ook naar de actuele aanbiedingen!

Fox, ook safarirondreizen voor singles
Fox heeft een uniek aanbod safarireizen voor singles. Met name het aanbod safarireizen voor singles van Fox Reizen naar Zuid-Afrika is zeer aantrekkelijk. Maar ook de privé safarireizen en groepsreizen van Fox zijn zéér gewild. En wie een safarireis met kinderen wil maken, de meeste safarireizen en groepsreizen van Fox zijn afgestemd op een vakantie met kinderen vanaf 4 jaar. Kunnen ook de kleinste kids op Safari. Bekijk nu het indrukwekkende aanbod Fox safarireizen en last minute reizen Zuid-Afrika.  Ook voor familie safarireizen zonder kids.

Safarireizen voor gezinnen met kinderen, Koning Aap


Koningaap - Safarireizen
Koning Aap heeft een uniek aanbod safarireizen voor gezinnen en families met kinderen. Hieronder een safarireis naar Kenia, Tanzania en Zanzibar voor families met kinderen tot 19 jaar. De safarireizen geschikt voor gezinnen en familie met kids zijn door Koning Aap zeer avontuurlijk samengesteld. Maar tijdens deze safarireizen en rondreizen door Afrika leren kinderen ook veel. Ook wat de cultuur van bepaalde volken betreft. Ook de safari rondreis door Oeganda, Kenia en Tanzania is zéér speciaal. Welke safarireis met kids spreekt jou het meeste aan?

SNP, safarireizen 3-14 dagen


BED&2DO van SNP Natuurreizen
SNP Natuurreizen biedt safarireizen aan vanaf duur 3 dagen. Er zijn ook langere safarireizen, 7, 9 of 14 dagen. Voor wie eens een safarireis wil maken maar geen tijd heeft om 3 of 4 weken onderweg te zijn. De SNP safarireizen zijn avontuurlijke reizen met maxmale aandacht voor de natuur, wildernis en dieren. U kunt onder andere met de SNP naar Tanzania of Zuid-Afrika. Het is ook mogelijk bij de SNP een safarireis in Namibië te boeken waarbij u met een internationale groep de mooiste wandelingen maakt. Ook deze natuur safarireizen van de SNP zijn zéér de moeite waard. Zeker als u een korte safarireis wilt maken. Iets minder geschikt voor kinderen.