Rondreis Suriname

De mooiste rondreizen van Suriname

Rondreis Suriname boeken? Hier vindt u de mooiste rondreizen van Suriname. Of u nu een individuele reis naar Suriname wilt boeken, een groepsrondreis, een vogelspot vakantie, wandelvakantie of avontuurlijke reis, Suriname heeft alles in zich om u een onvergetelijke rondreis te bezorgen. De reisorganisaties op deze pagina zijn gespecialiseerd in avontuurlijke en bijzondere rondreizen Suriname, natuurreizen, singlereizen en culturele reizen. En voor goedkope vliegtuigtickets naar Suriname ben je hier ook aan het goede adres. Ook voor een vakantie met kinderen, is Suriname een geweldig vakantieland. Sta versteld van de enorme reuzenschildpadden op het strand van Galibi, ontdek het prachtige Amazonewoud en geniet. Suriname is een land waar de zon bijna altijd schijnt, voor levensgenieters. Veel plezier bij het samenstellen van uw ideale rondreis Suriname.

Tenzing Travel, stel zelf uw rondreis Suriname samenTenzing Travel - Suriname

Tenzing Travel is één van de gespecialiseerde reisorganisaties welke goed thuis zijn in verre reizen en rondreizen Suriname en de Carribean. Hierbij kunt u, met behulp van de reisadviseurs van Tenzing Travel, ook uw rondreis Suriname en eventueel andere landen in de Carebian, zelf samenstellen. Hierbij maakt u gebruik van bouwstenen. Bestemmingen in Suriname zijn onder andere het Amazone regenwoud, het Galibi Natuurreservaat, het Boven Coesewijne Natuurreservaat, het district Nickerie waar met name vogelliefhebbes hun ogen uit zullen kijken, Brownsberg en omgeving, het Commewijne District en Paramaribo. U verplaats zich per boot, auto, fiets of vliegtuig. Tenzing Travel heeft ook een aantal "kant en klare "individuele rondreizen samengesteld. Kijk naar alle rondreizen en aanbiedingen Tenzing Travel met betrekking tot Suriname.

SNP Natuurreizen naar Suriname


SNP Vogelreizen
SNP, de natuurreisorganisatie van de ANWB, heeft gemiddeld 2 groepsrondreizen naar Suriname in haar programma. Eén van deze groeps rondreizen is een fietsvakantie die dwars door de groene wildernis van Suriname gaat. Je fiets door dorpen, oude plantages, regenwouden. Je steekt met de boot riveren over en slaapt de ene keer in een hotel, de andere keer in een guesthouse en weer een andere keer in een boomhut of hangmat. Avontuurlijker reizen kan deze fiets groepsreis in Suriname, kan haast niet. De groep waar je deel van uit maakt is maximaal 16 personen. Eén van de top reizen dwars door Suriname, van SNP Natuurreizen.
De tweede rondreis is een vogel- en natuurreis. Dit is, zeker voor vogelaars en natuurliefhebbers, een fantastische reis. De diversiteit aan flora en fauna is zéér groot.Deze vogel- en natuurreis van SNP Natuurreizen duurt 17 dagen en is een absolute topper. Net zoals vele andere natuurreizenrondreizen van SNP.

Djoser, onvergetelijke natuurreizen SurinameDjoser, specialist in avontuurlijke groepsrondreizen, heeft 3 rondreizen voor groepen samengesteld met bestemming Suriname. Deze Djoser groepsreizen worden gekenmerkt door reizen in kleine groepen, onderweg héél veel natuur zien en leuke contacten krijgen met de plaatselijke bevolking. Voor wat betreft de 2 groepsrondreizen naar Suriname houdt dat in dat de reis door het ongerepte tropisch regenwoud gaat en bij groepsreis 1 een boottocht naar de Marrons in Marrondorp gebracht wordt. Ook worden bij reis 1. als je dat wilt, de Voltzberg beklommen. Deze berg is 240 meter hoog en op de top heb je een fantastisch uitzicht. Daarnaast is het mogelijk om te kiezen voor een excursie naar Frans Guyana, bekend om het Duivelseiland en de Papillon. Groepsreis twee is een rondreis van 23 dagen door Suriname en Curacao. De groepsreizen van Djoser staan bekend om de grote mate van vrijheid.. Iedere deelnemer bepaalt zelf waar hij of zij wel of niet aan deel neemt. Djoser heeft een speciale Suriname rondreis samengesteld voor een vakantie met kinderen. Dit gaat via "Djoser Junior". Er zijn 2 varianten, een avontuurlijke familiereis met kinderen ( alleen Suriname ) en een rondreis naar/door Suriname en Curacao. Bestel de Djoser brochure en kijk naar de geweldige rondreizen in Suriname of één van de andere verre bestemmingen.

Sawadee, jungle rondreizen SurinameWie durft?  Een jungle reis maken in de regenwouden van Suriname.
Sawadee, specialist in verre en spannende groepsreizen, heeft 2 jungle rondreizen Suriname in haar programma opgenomen. Onweerstaanbare reizen voor de achte avonturiers. Deze 14 daagse of 21 daagse rondreizen bieden alles wat u zich kunt wensen als u avontuurlijk bent aangelegd. Niet alleen ziet u talloze apen, bijzondere vogels en ongekend mooie bomen en struiken, u overnacht in een traditioneel Samaccaans dorp langs de rivier en maakt kennis met bijzondere culturen. Daarnaast maakt u kennis met een nog traditionele leefgemeenschap van Indianen. En u overnacht bij hen. Dit is een jungle reis die wel wat vergt van uw conditie en deze rondreis is dus alleen maar geschikt voor mensen die in een redelijke tot goede conditie verkeren. Een unieke rondreis dwars door de jungle van Suriname, ook voor u een onvergetelijke ervaring?