De mooiste rondreizen met kinderen

Rondreis met kinderen?

SNP wandelvakanties banner

Op zoek naar een reisorganisatie waar je een verre rondreis met kinderen kunt boeken? Bijvoorbeeld een verre en avontuurlijke rondreis met kinderen naar Zuid-Afrika, Azië, Nieuw-Zeeland of Australië? Of een rondreis met je kids wat dichter bij huis, bijvoorbeeld een rondreis Schotland, Ierland, Wales of Portugal? Waar je ook een rondreis wilt boeken, op deze website vind je de beste reisorganisaties die gespecialiseerd zijn in avontuurlijke en verre rondreizen en ook nog eens een speciaal programma hebben voor een perfecte rondreis met kinderen. Ook voor een eenoudervakantie met kinderen

Boek bijvoorbeeld jouw ideale rondreis met kids bij Djoser, Sawadee, Koning Aap, SNP Natuurreizen, Fox Reizen of een andere gespecialiseerde organisatie in bijzondere en avontuurlijke rondreizen.

Je kunt met een last minute morgen al vertrekken.

vipio dagaanbieding banner

Een aantal organisaties hebben speciale tarieven voor meegaande kinderen.  Een rondreis met kinderen is een ervaring die jij en je kinderen zich nog lang zullen heugen.

Hieronder lees je bij wie je het beste een rondreis met kinderen kunt boeken

Op de website duurzaam toerisme hebben wij uitvoerig omschreven waar je een verre rondreis kunt boeken. De volgende organisaties hebben zich onder andere gespecialiseerd in verre rondreizen met kinderen, Djoser, Mambo Reizen, Koning Aap, Sawadee, Fox Reizen en anderen.

Je vindt deze verre groepsreis organisaties hier.

Koning Aap, rondreizen met kinderen voor single ouders

Koningaap - Familiereizen

Rondreis met je kinderen als single ouder?

Ben je een alleenstaande ( single ) ouder met kinderen en zou je een verre reis willen maken? Koning Aap is gespecialiseerd in rondreizen met kinderen voor single ouders. Deze formule is een groot succes, ouders en kinderen vinden het heerlijk. Je kunt als single ouder onder andere een rondreis met je kind of kinderen maken naar China, Indonesië, Costa Rica of Thailand. Droombestemmingen die ideaal zijn voor een verre reis met kinderen.

Het aantrekkelijke van deze verre rondreizen van Koning Aap is niet alleen dat alles in de puntjes verzorgd is en je vele prachtige avonturen beleeft. Minstens zo fijn is dat je er leuke mensen tegenkomt. En je kinderen zullen vele nieuwe vrienden en vriendinnen maken. Een verre reis opent deuren, niet alleen naar een onbekend land of cultuur. Kijk nu naar het zéér aantrekkelijke programma voor rondreizen met kinderen van Koning Aap.

Rondreis voor avontuurlijk aangelegde kinderen

De meeste rondreizen met kinderen zijn actief en avontuurlijk van opzet. Wilt je een extra avontuurlijke vakantie of rondreis met je kinderen boeken? Ga dan op safari, beklim een berg of neem deel aan spannende indoor- of outdoor activiteiten. In veel rondreizen voor ouders met kinderen zijn al extra spannende elementen in het programma gevoegd. Maatwerk is in veel gevallen mogelijk.

Waar moet je bij boeken rondreis met kinderen op letten?

Als je van plan bent een rondreis met kinderen te boeken is het natuurlijk belangijk dat je een bestemming kiest die voor jou en je kinderen aantrekkelijk is. Of je nu als echtpaar of als single ouder een rondreis gaat maken.

Als je als single ouder een rondreis met je kinderen wilt maken, is het wellicht een goed idee om een georganiseerde rondreis voor single ouders te boeken. Deze kan je bijvoorbeeld boeken via de website eenoudervakantie.be

Je kunt bijvoorbeeld een 1 ouder rondreis boeken, via de website een-ouder-vakantie.be

Voor kinderen is het echter het belangrijkste dat ze aansluiting hebben met andere kinderen. Daarbij is leeftijd misschien wel het belangsrijkste element. Zorg er dus voor dat je een groeps rondreis met kind boekt waarbij er ook voldoende andere kinderen zijn dan ongeveer dezelfde leeftijd als je eigen kinderen. Je kunt bij de reisorganisatie waar je van plan bent je rondreis te boeken de samenstelling van de groepen vragen maar ook gewoon vragen welke groep het beste aansluit bij jouw gezinnetje. Zo neem je deel een aan groeps rondreis die het beste aansluit bij de leeftijd van jouw kids. Verder het advies om je rondreis met kids te boeken bij een reisorganisatie die is aangesloten bij de ANVR en SGR, zo boek je met zekerheid. Het afsluiten van een annuleringsverzekering, groepsannuleringsverzekering of reisverzekering is zeker ook niet onbelangrijk. En verder, maak je een verre reis naar bijvoorbeeld Azië of Afrika, regel dan op tijd een bezoek aan de GGD of huisarts voor de noodzakelijke inentingen en malaria kuur en dergelijke. Voorkomen is, ook voor wat betreft een rondreis met de kids, beter dan genezen en achteraf op de blaren zitten.

Rondreis met kinderen in Zeeland

Er valt van alles te beleven in Zeeland, ook een rondreis.

Zeeland bestaat uit verschillende eilanden waaronder Noord-Beveland, Zuid-Beveland en Schouwen-Duivenland.  Allemaal parels en een bezoek meer dan waard.

Als je tijdens een rondreis Zeeland, een vakantiehuisje wilt huren om in te overnachten, moet je zeker eens bij de vakantiehuizen op Zeeland-vakantiehuis kijken. De website met het grootste aanbod particuliere vakantiehuizen in Zeeland.

Huur bijvoorbeeld eens een vakantiehuis in Bruinisse en ontdek hoe mooi de omgeving van het Brouwersmeer is.  Of bezoek Domburg, Cadzand Bad of Renesse en zie hoe divers een vakantie in Zeeland kan zijn. Want Zeeland heeft veel te bieden,  van een rondreis met de auto of fiets tot een watersportvakantie.

Zeeland is een ideale provincie voor een vakantie met kinderen, er valt veel te zien en te ontdekken, ook in het kader van de watersnoodramp, de waterwerken en alles daarom heen.

 

TUI Fair Travel banner