Rondreis

Rondreis boeken


Shoestring Avontuurlijke Groepsrondreizen

Rondreis?

Op deze pagina vind je uitgebreide informatie over rondreizen en waar je jouw ideale (duurzame en avontuurlijke) rondreis kunt boeken. Ook als je op zoek bent naar een single rondreis, cultuur rondreis of festival reis. Of je nu op zoek bent naar een rondreis naar Thailand, Zuid-Afrika, Australië, Amerika, Azië of Europa, je vindt je ideale rondreis hier. Je kunt alle rondreizen en groepsreizen online boeken.

Ook verre rondreizen en groepsrondreizen voor jongeren en gezinnen. Je vindt hier rondreizen van onder andere NRV, Sawadee, Fox, Kras Reizen, Djoser, Mambo,  Shoestring, Koning Aap, Baobab, Riskja Travel en anderen. Iedere rondreis is uniek. Je kunt hier alle rondreizen naar alle bestemmingen met elkaar vergelijken. Ook als je een rondreis of groepsreis wilt boeken in Europa, een rondreis dichter bij huis kan ook heel speciaal zijn. Boek bijvoorbeeld een rondreis in Ierland, Schotland, Frankrijk, Denemarken of Italië.

Voor singles zijn er aparte programma's voor wat betreft rond groepsreizen.
Zie onze pagina single reizen.

Rondreizen 2017 met extra korting

Rondreizen 2017 met extra korting overzicht

Op zoek naar een fantastische rondreis 2017 met extra korting?  Bij NRV Reizen boek je al een culturele rondreis naar bijvoorbeeld Indonesië, Nepal of Sri Lanka rond de 1.000 euro.
Op dit moment biedt NRV Reizen fantastische rondreizen met extra korting aan. Deze korting geldt voor tientallen bestemmingen waaronder Zuid-Afrika, Peru, Thailand of China.
Beleef de reis van je leven.  Boek jouw avontuurlijke rondreis nu met extra korting.

NRV, zéér groot aanbod rondreizen

NRV Reizen heeft misschien wel het grootste aanbod verre reizen en rondreizen.
Betaalbare reizen voor groepen en individuen. Ook als je je reis zelf wilt samenstellen. Vergelijk het aanbod en de prijzen van NRV Reizen en ontdek dat ze een zéér gunstige prijs|kwaliteitsverhouding hebben. Ook betaalbare groepsreizen en rondreizen naar verre bestemmingen.

NRV Holiday, verre reizen voor iedereen

NRV is specialist in betaalbare, verre reizen. Met meer dan 34 groeps rondreizen en 202 privé reizen is het een specialist in verre reizen voor groepen en individuen. Het is bij NRV ook mogelijk rondreizen zelf samen te stellen. NRV heeft vele bekende en minder bekende bestemmingen in haar aanbod. De groepsreizen worden aangeboden tegen scherpe prijzen, er gelden speciale kortingsacties bij bepaalde rondreizen. Top reisbestemmingen van NRV zijn onder andere Sri Lanka, Zuid-Afrika, Bali, Thailand en Peru. NRV werkt met ervaren reisleiders en betrouwbare partners samen. Kijk nu naar het aanbod gunstig geprijsde rondreizen en privé reizen van NRV.

Djoser, Actieve en duurzame rondreizen

Djoser, groot in bijzondere rondreizen

Djoser is misschien wel de bekendste reisorganisatie als het om actieve, duurzame en bijzondere rondreizen gaat. Djoser organiseert al vele jaren en bijzonder succesvol verre reizen naar nagenoeg alle bijzondere bestemmingen in de wereld. Met oog voor de natuur, cultuur, plaatselijke bevolking. Djoser heeft met Djoser junior ook speciale reizen voor jongeren in haar pakket. Leerzaam en kleurrijk. Daarnaast biedt Djoser safari reizen, fietsvakanties, wandelvakanties, eclipsreizen, festivalreizen en singlereizen aan. Ook korte vakanties, bijvoorbeeld voor een lang vriendenweekend. Djoser geeft haar maatschappelijke verantwoordelijk onder andere inhoud door haar samenwerking met Unicef. Kinderen hebben immers de toekomst.
Vraag nu bij Djoser de brochure op voor het uitgebreide aanbod rondreizen.

Sawadee, avontuurlijke rondreizen
Avontuurlijke rondreis boeken?

Sawadee is specialist in avontuurlijke rondreizen. Met bijna 500 rondreizen naar alle delen van de wereld is Sawadee voor veel wereld reizigers een bekende reisorganisatie. Sawadee biedt fantastische rondreizen aan naar Azië ( 133 ), Afrika ( 52 ), Midden- en Zuid-Amerika ( 65 ), Midden Oosten en Noord-Afrika ( 35 ) en Noord-Amerika. Maar Sawadee heeft ook talloze rondreis bestemmingen in Europa en zelfs in Oceanië en de Noord- en ZuidPool. Kortom, wie zijn ideale en avontuurlijke rondreis bij Sawadee niet vindt, vindt deze nergens. Sawadee biedt speciale familie rondreizen aan, singlereizen, fietsvakanties en wandelvakanties.

Reizen met CO2 compensatie want Sawadee staat ook voor duurzaam reizen en een beter milieu. Vind je ideale rondreis bij Sawadee.

Shoestring

Shoestring Avontuurlijke Groepsrondreizen

Avontuurlijke rondreizen van Shoestring

Ook Shoestring is er een erkende reisorganisatie als het om avontuurlijke groepsreizen en rondreizen gaat. De groepsrondreizen en individuele rondreizen van Shoestring worden gekenmerkt door het bijzondere karakter, de grote individuele vrijheid en de perfecte organisatie. Bij Shoestring heeft men maximale aandacht voor de natuur, het milieu en het contact met de plaatselijke bevolking. Bij Shoestring geen massatoerisme maar meer avontuur, cultuur en natuur. Ook bij Shoestring kan je verre rondreizen boeken naar alle delen van de wereld. Toppers in het programma van Shoestring zijn onder andere de Nepal rondreis, de rondreis door Marokko, de rondreis door Noord-India en de groepsreis naar Thailand. Shoestring biedt ook budgetreizen aan, single reizen, festivalreizen, wandelreizen en safarireizen aan. Je kunt een rondreis boeken voor 5, 6 of 7 dagen maar ook gaan voor een avontuurlijke reis van bijvoorbeeld 22, 23 of 24 dagen.

SNP Natuurreizen

Actieve vakanties SNP Natuurreizen

SNP Natuurreizen is een reisorganisatie van de ANWB welke gespecialiseerd is in natuur rondreizen. Geen massatoerisme, verblijf in plaatselijke accommodaties, een groen en duurzaam reisaanbod, gelijkgestemde deelnemers aan de rondreizen, dat is waar SNP natuurreizen voor staat. SNP Natuurreizen organiseert duurzame en originele rondreizen en groepsreizen naar Zuid-Amerika, Oceanië, Noord-Amerika, Midden-Amerika, Azië, Afrika en het Midden Oosten. Maar ook voor een natuurreis binnen Europa kunt u prima bij SNP terecht.

Toppers binnen het programma rondreizen Europa zijn onder meer een rondreis Ierland, IIsland, Macedonië, Italië, Frankrijk en Zweden. Maar in principe worden en door SNP binnen alle landen van Europa natuurreizen georganiseerd. Bijzondere aandacht voor de cruises naar Spitsbergen en Antartica, een ongelooflijk mooie en intigrerende rondreis.

Individuele rondreizen YourWay2Go

Individuele rondreis boeken? YourWay2GO.nlY is de specialist in individuele rondreizen. Hierbij kun je je droomreis zelf samenstellen. Eventueel met tips of advies van de reisspecialisten van YourWay2Go. Iedere rondreis bestaat uit bouwstenen waardoor je eenvoudig een individuele rondreis op maat kunt samenstellen. Zo is het mogelijk een rondreis samen te stellen van bijvoorbeeld 11 dagen maar ook 15, 16, 17, 18 of 20 dagen. Jij bepaalt hoe je ideale rondreis er uit ziet, met of zonder hulp van de YourWay2Go. Je kunt bij deze prettige en progessionele reisorganisatie individuele rondreizen boeken naar onder andere Zuid-Afrika, Madagascar, Costa Rica, Thailand, Tibet, Jordanië, Mexico en vele andere topbestemmingen. Kijk nu welke rondreis je zelf kunt samenstellen en Go!

Koning Aap

Koningaap - Groepsreizen

Koning Aap, authentieke rondreizen

Met Koning Aap beleef je authentieke en bijzondere reiservaringen. Bijvoorbeeld met een festivalreis, pioniersreis, familiereis of single parent rondreis. Met bestemmingen in nagenoeg alle delen van de wereld zit er altijd wel een authentieke reis bij die past bij jouw perfecte groeps vakantie of individuele reis. Bij Koning Aap reis je in kleine groepen, zijn de samengestelde reizen gegarandeerd en heb je te maken met betrokken en ervaren reisleiders. Koning Aap is een duurzame reisorganisatie. Veel reizigers die zich aanmelden voor een rondreis bij Koning Aap zijn maatschappijbewust en vinden het fijn om een bijdrage te leveren aan lokale werkgelegenheid en de regionale economie van een land. Bij Koning Aap bestaat de mogelijhheid om je reis te combineren met vrijwilligerswerk. Men werkt bij Koning Aap met een milieuprogramma en steunt vele locale projecten.

YourWay2Go, Thailand, Zuid-Afrika, Latijns-Amerika en meer

ZuidAfrika2GO_336x280

Mambo

Mambo organiseert rondreizen voor jongeren tot ongeveer  35 jaar.

Het betreft rondreizen voor jongeren vanaf 16 jaar en jongvolwassenen tot 35 jaar.  Ook sneeuwkampen en wintersport vakanties.

Kijk nu binnen het aanbod rondreizen voor jongeren bij Mambo. Ook als je op zoek bent naar een single rondreis kan je prima bij Mambo reizen terecht.

Avontuurlijk op vakantie met Mambo Reizen

Kras, betaalbare rondreizen

Kras Reizen, van de ANWB, is groot in rondreizen, ook in singlereizen. Wie een betaalbare rondreis zoekt, vindt deze wellicht bij Kras. Kras Reizen biedt betaalbare rondreizen aan naar onder andere Italië, Andalusië, Spanje, Schotland, Canarische Eilanden, Engeland en Madeira. Maar Kras Reizen heeft ook een groot en uniek aanbod voor wat betreft verre bestemmingen. Denk hierbij aan bijvoorbeeld Namibië, Myanmar, Mozambique, Nepal en Nicaraqua.
Via de banner hieronder krijgt u een overzicht van alle rondreizen welke Kras in haar aanbod heeft. Ook de reizen die met korting worden aangeboden en de last minute rondreizen.

Fox Verre rondreizen, van ANWB

Fox Reizen is specialist in verre reizen.

Wie een vertrouwde naam zoekt binnen het aanbod verre rondreizen, komt bij Fox rondreizen terecht, onderdeel van de ANWB. Bij Fox Reizen kunt u nagenoeg alle soorten rondreizen naar bijna alle verre bestemmingen boeken. Ook single rondreizen. Fox staat voor volledig verzorgde rondreizen maar ook voor familiereizen, strandvakanties, privéreizen. Altijd met een uistekende service en een gunstige prijs. Kijk nu binnen het aanbod van Fox Reizen welke rondreis voor jou aantrekkelijk is. 


Rondreizen startpagina

Het grootste overzicht rondreizen vind je op de rondreis startpagina. 

Hier vind je niet alleen de mooiste rondreizen binnen Europa maar ook verre rondreizen, safarireizen, last minute rondreizen en veel meer. Altijd met speciale aanbiedingen en een overzicht van de beste aanbieders. De redacteur van deze website is ook de beheerder van de rondreis startpagina.

Rondreis Thailand

Als je overweegt een rondreis Thailand te boeken, is de informatie over rondreizen naar Thailand op deze pagina zeker de moeite waard. Je vindt hier informatie over de mooiste rondreizen naar Thailand, gespecialiseerde reisorganisaties Thailand, singlereizen Thailand, familiereizen en veel meer.
En je vindt hier goedkope rondreizen Thailand.Boek bijvoorbeeld je (groeps) rondreis Thailand via Djoser, Mambo, Sawadee, Fox, Koning Aap of Tenzing Travel. Of boek een indviduele rondreis of singlereis naar Thailand bij Riksja Travel en stel je reis zelf samen.

Rondreis Thailand ( alle rondreizen Thailand op een rij )

Rondreis Zuid-Afrika

Interesse in een rondreis Zuid-Afrika?  Hier vindt u informatie over reisorganisaties die een groot aanbod reizen Zuid-Afrika hebben. Met name rondreizen en familiereizen Zuid-Afrika. Kijk nu naar het aanbod rondreizen Zuid-Afrika van onder andere AfrikaPlus, Mambo, Djoser, Mambo, Koning Aap, Sawadee, SNP Natuurreizen en anderen.

Rondreizen Canada

Wie van pure natuur, bossen, mooie kusten en woeste bergen houdt, kan in Canada van een fantastische rondreis genieten. Op de pagina "rondreis Canada"vind je de mooiste rondreizen Canada. Je kunt de mooiste rondreizen Canada met elkaar vergelijken. Zowel groeps rondreizen Canada, individuele reizen, autorondreizen en single reizen. Kijk nu binnen het aanbod rondreizen Canada welke rondreis past bij jouw ideale en avontuurlijke rondreis.

Rondreizen Canada, de mooiste rondreizen Canada in een overzicht.

Rondreis Costa Rica

Een rondreis Costa Rica is dé reis voor natuurliefhebbers. Ook als je een vogelreis wilt boeken. Costa Rica is een land met veel Nationale Parken, nevelwouden, een nog actieve vulkaan, bijzondere vogelsoorten, een zéér vriendelijke bevolking. Costa Rica heeft geen leger en dat zegt iets over het land. De rondreizen Costa Rica behoren tot de mooiste in de wereld. Eco toerisme is in Costa Rica de norm. Kijk nu welke reisorganisaties Costa Rica hoog op het programma hebben staan en de mooiste rondreizen, groepsreizen en singlereizen Costa Rica aanbieden.

De mooiste rondreizen Costa Rica

Rondreizen India

Hier vindt u een overzicht van reisorganisaties die de mooiste rondreizen India aanbieden. Ook voor een groepsrondreis India, singlereis of wandelreis, bezoekt u deze pagina. U vindt hier ook goedkope rondreizen India, ook voor een goedkope vakantie met de kids.

Rondreizen India

Shoestring fantastische rondreizen India

Met gemiddeld 20 rondreizen naar India en Nepal, is Shoestring - Alle Reizen de Indiaspecialist. Of u  nu een single reis India zoekt, familie rondreis met kids, goedkope rondreis India, cultuurvakantie of wandelvakantie, Shoestring heeft de perfecte en betaalbare India reis in haar programma opgenomen. Kijk nu naar het grote aanbod India rondreizen van Shoestring.

Rondreis Cuba

Sinds kort is het mogelijk om op een onbevangen wijze door Cuba te reizen. Er zijn dan ook diverse reisorganisaties die reizen en groepsreizen door Cuba organiseren. Daarnaast zijn er speciale single reizen met betrekking tot Cuba. Cuba is verrassend anders. Bekijk eens hoe een rondreis in Cuba er uit kan zien.

Rondreis Sri Lanka

Sri Lanka is een onvergetelijk mooi eiland. De vele natuurparken, de vriendelijke bevolking, de theeplantages en het heerlijke klimaat maken Sri Lanka tot een geweldige bestemming voor een groeps rondreis. Op deze pagina Sri Lanka rondreizen vind je reizen voor singles, familiereizen, wandelreizen, natuurreizen en safarireizen. We hebben een selectie voor je gemaakt van de reisorganisaties die de mooiste rondreizen Sri Lanka aanbieden. Ook met interessante aanbiedingen en goedkope rondreizen en single reizen Sri Lanka.

Rondreizen Sri Lanka

Rondreizen Peru

Op deze pagina staan de mooiste rondreizen Peru. Of u nu op zoekt bent naar een leuke familiereis of groepsreis, singlereis, wandelvakantie of tracking, in Peru is alles op het gebied van actieve of gezellige reizen mogelijk. Ook als u een rondreis met de kids in Peru wilt maken. Boek nu een fantastische rondreis in Peru en maak kennis met een kleurrijk land én vriendelijke bevolking.  Peru lacht u ook als cultureel land van harte toe.

Rondreizen Peru

Safari rondreizen

Voor diegenen die een rondreis met extra avontuur willen boeken, een safari rondreis is avontuurlijker dan avontuurlijk. Er zijn ook safarireizen voor singles, voor families met kids, groepsrondreizen en veel meer.. Kijk wat er allemaal mogelijk is met de beste, door ons geselecteerde safarireizen.

Rondreizen Portugal

Wie een mooie rondreis wil maken, hoeft niet per definitie naar Afrika, Azië of Amerika. Ook in Europa is voloende natuur en cultuur aanwezig. Denk bijvoorbeeld eens aan een rondreis Portugal, een ideaal land voor bijvoorbeeld een wandel- of fietsvakantie. Op de nieuwe pagina rondreis Portugal vind je reisorganisaties due gespecialiseerd zijn in unieke rondreizen Portugal. Ook voor singles een prima optie.

Rondreizen Portugal

Reisgenoot zoeken als je rondreis wilt maken

Als je een individuele rondreis wilt maken, bijvoorbeeld een rondreis door Azië, en geen zin hebt om dit alleen te doen, is het wellicht een idee om en reisgenoot te zoeken.
Samen reizen is leuker dan alleen en daarnaast ook veiliger.  Zeker als je als vrouw alleen een verre rondreis wilt maken, kan het vinden van een reismaatje heel prettig zijn.  Maar, hoe zoek je nu een reisgenoot en reismaatje?  Gewoon, door een advertentie te plaatsen op één van de websites voor het zoeken van een reisgenoot. Eén van die websites is gasamenopreis.nl, een site waar je nadat je je geregistreerd hebt een oproep kunt doen voor een reisgenoot. Je kunt aangeven wanneer je op rondreis wilt, naar welke landen of continent en ook wie je zoekt om met jou mee op reis te gaan.  En natuurlijk is het ook mogelijk om een reismaatjes oproep te doen voor meerdere personen.  Bijvoorbeeld als je zelf een groepsreis naar een verre bestemming organiseert.  Kortom, als je niet alleen op reis wilt, is ga samen op reis.nl een uitstekende manier om reisgenoten te vinden.