Rolstoelvriendelijk hotel

Rolstoelvriendelijke hotels van Hotelspecialis

Een rolstoelvriendelijk hotel boek je voordelig via Hotelspecials.  Ook voor een luxe rolstoelvriendelijk hotel, een wellness hotel met aanbiedingen voor minder validen of een last minute hotel.
Je vindt bij Hotelspecials altijd de beste aanbiedingen, ook voor aangepaste hotels voor mindervaliden.

Alle rolstoelvriendelijke hotels van Hotelspecials

Groot aanbod rolstoelvriendelijke hotels

Rolstoelvriendelijk hotel via Trivago boeken?Bent u mindervalide of heeft u een fysieke beperking en op zoek naar een rolstoelvriendelijk hotel? Op de website van Trivago zoekt u snel en eenvoudig naar alle beschikbare hotels die rolstoelvriendelijk zijn. Of u nu een rolstoelvriendelijk hotel wilt boeken in Amsterdam, Maastricht, Barcelona, Londen, Lissabon of New York, in alle grote plaatsen kunt u, online, een rolstoelvriendelijk hotel boeken. Dus zowel rolstoelvriendelijke hotels binnen Nederland en Europa als daarbuiten.
En u kunt op de website van Trivago ook zien of het rolstoelvriendelijke hotel een toegankelijke parkeerplaats, aangepaste badkamers, toiletten en drempelvrije gangen en ruimtes heeft. 
Zo kunt u, ook met een fysieke beperking, genieten van een verblijf in een 3, 4 of 5 sterren hotel.
Hieronder leggen wij van duurzaam toerisme.com graag uit hoe u op de website van Trivago een rolstoelvriendelijk hotel vindt in de plaats waar u wilt verblijven. U heeft binnen enkele minuten die hotels geselecteerd die rolstoelvriendelijke hotelkamers hebben en waar nog plek is in de door u gewenste periode.

Hoe vind je een rolstoelvriendelijke hotel in een bepaalde plaats?

Het zoeken naar een rolstoelvriendelijk hotel is via de website van Trivago eenvoudig.

Als je op de website van Trivago komt, start je gewoon met de stad waar je een dagje, weekend of langer wilt verblijven en je krijgt onmiddellijk een volledig aanbod aan hotels in die plaats. Je moet dan nog wel invullen wanneer je in het rolstoelvriendelijk hotel wilt aankomen en weer vertrekken. Stel je zoekt een rolstoelvriendelijk hotel in Londen. Begin dan met het zoeken van het reguliere aanbod in Londen. Je krijgt dan een overzicht van alle hotels in Londen die in de door jou gewenste periode beschikbaar zijn. Zoek je bijvoorbeeld een rolstoelvriendelijk hotel in Londen dan vul je als bestemming "Londen" in en de data waarop je er wilt verblijven. Je krijgt dan een overzicht van alle beschikbare hotels in Londen. Als je vervolgens wilt weten welke van die beschikare hotels in Londen rolstoelvriendelijk zijn  gebruik je de knop "extra filters", deze vindt je links naast het aanbod hotels.
Onder aan het filter zie je dan een kopje "Toegankelijkheid".  Daar kan je aangeven welke type rolstoelvriendelijke hotelkamer je wilt boeken en in welk type rolstoelvriendelijk hotel. Je kunt niet alleen aangeven dat je een hotelkamer zoekt die rolstoelvriendelijk is maar ook bijvoorbeeld dat de paden in het hotel en sanitair ( douche, toilet ) aangepast moeten zijn voor mindervaliden en tenminste rolstoelvriendelijk moeten zijn.  Maar je kunt hier ook zoeken op hotels met een inloopdouche voor mindervaliden of een hotel met een invalide parkeerplaats. Kortom, via deze optie "Toegankelijkheid" ( van website Trivago ) kan je alle hotels selecteren die toegangkelijk zijn voor mindervaliden en mensen met een fysieke beperking.
Je kunt eventueel bij de receptie van het hotel andere zaken navragen die met de rolstoelvriendelijkheid van het hotel te maken hebben. Zo wordt ook jouw rolstoelvakantie een vakantie zonder beperkingen en obstakels.

Je kunt bij Trivago op veel meer punten selecteren

Je kunt bij Trivago niet alleen selecteren op rolstoelvriendelijke hotels en voorzieningen maar ook op vele andere zaken. Zoe je bijvoorbeeld een hotel met zwembad, spa en sauna, kijk dan eens onder de filters ( links op de site ) onder het kopje Wellness/Spa welke hotels dit bieden. Vind je duurzaamheid belangrijk en wil je graag in een eco vriendelijk hotel verblijven, zoek dan eens onder het kopje Thema/Type, daar kan je ook selecteren op eco vriendelijke hotels. Zo kan je vele hotels met elkaar vergelijken, op rolstoelvriendelijkheid en vele andere punten.