Retraite vakantie

Uniek aanbod retraite en ontspannings vakanties
Retraite vakantie, periode van rust en bezinning.

Wie tijdens zijn ontspannings vakantie helemaal tot rust wil komen, boekt bijvoorkeur een retraite of mindfullness vakantie. Een retraite vakantie is een relax vakantie waarbij innerlijke rust, bezinning en puur genieten centraal staan. Voor sommigen is een retraite vakantie dat een stilte retraite, voor andere een mindfulness vakantie. In deze hectische wereld met snel op elkaar opvolgende gebeurtenissen, is het belangrijk om af en toe een periode "even stil te staan". Even tot jezelf komen. Retraite vakanties worden dan ook wel "op zoek naat jezelf" "bezinningsreizen" genoemd. Een retraite vakantie kan vele vormen hebben, bijvoorbeeld een ontspannings vakantie met yoga, meditatie, wellness of ayurveda. Of een wandelvakantie, meditatie vakantie, mind fulness vakantie. Op deze pagina geven we een overzicht van de mogelijkheden die er zijn op het gebied van retraite vakanties, stilte retraites en retraite weekenden. Ook voor een korte retraite of mindfullness vakantie of een stilte weekend.

Je kunt zowel een retraite vakantie boeken in Nederland, elders in Europa of in bijvoorbeeld India, Nepal of Sri Lanka. Kijk nu binnen ons aanbod retraite vakanties welke bezinnings vakantie jou het meeste aanspreekt.

Puur en Kuur, retraite en mindfulness vakanties
Puur en Kuur is specialist in gezondheidsreizen en anti stress vakanties waaronder mindfullness vakanties en retraite vakanties. Deze vakanties worden vaak gecombineerd met lifestyle workshops, yoga, meditatie en andere vormen van retraite vakanties. De retraite reizen van Puur en Kuur vinden ook plaats in Nederland, bijvoorbeeld in Domburg aan Zee ( Zeeland ) de Veluwe of Limburg. Een retraite vakantie bij Puur en Kuur is een groepsvakantie met mogelijkheden tot individuele invulling. Lifestyle, meditatie, yoga, workshops, iedere vakantie bij Puur en Kuur is anders maar wel altijd gericht op innerlijke rust, beter in je energie komen, mind fulness. Je kunt bij Puur en Kuur ook een retraite vakantie combineren met een detox kuur, anti stress programma, ayurveda of thalasso. Je kunt jouw retraite vakantie via Puur en Kuur boeken binnen Europa, bijvoorbeeld in Spanje, Griekenland of Italië maar ook een spirituele reis boeken naar India, Nepal, Thailand of Sri Lanka. Er zijn veel mogelijkheden om bij Puur en Kuur een vakantie te boeken om weer helemaal in je kracht te komen. Kijk nu naar het actuele aanbod retraite en mindfull vakanties van Puur en Kuur.

Ontspanningsvakanties bij SpaDreamsOok Spa Dreams heeft een groot aanbod ontspannings reizen zoals retraite, mindfulness, burnout vakanties. Zie voor de ontspannings- en relax vakanties per land de zoekbox bovenaan deze pagina. Ook de categorie meditatie reizen en spirituele reizen van Spa Dreams horen tot de categorie retraite- en ontspannings vakanties. En omdat wellness ook ontspant, je kunt bij Spa Dreams ook een retraite vakantie boeken in een spa | wellness centrum, bijvoorbeeld in Spanje, Italië, India, Sri Lanka of Vietnam. Heb je geen mogelijkheid om een retraite vakantie te boeken van bijvoorbeeld 5, 6, 7 dagen of langer?  Ook een retraite weekend geeft al verlichting en ontspanning. Wat dacht je van een retraite weekend in Nederland, België, Duitsland of Luxemburg?  Een ontspanningsweekend geeft je ook al nieuwe energie en rust. Net zoals bij Puur en Kuur kunt je een retraite weekend ook combineren met ademhalingsoefeningen, mediatie en yoga. En voor diegenen die echt tot rust willen komen, een mindfilness vakantie helpt ook dingen los te laten, de stress thuis te laten. Innerlijke rust, je komt tijdens een ontspanningsvakantie zoals een retraite vakantie met mediatie oefeningen van Spa Dreams helemaal tot rust.

Alleen op retraite

Ben je alleenstaand of alleengaand en zin in een rustgevende vakantie?
Ook als alleengaande of single kan je een leuke en zinvolle retraite vakantie boeken.
Zowel Spa Dreams als Puur en Kuur hebben speciale wellness- en ontspannings vakanties voor alleengaanden en alleenstaanden. Het is prettig om met gelijkgestemden op innerlijke reis of spirituele vakantie te gaan. Een spirituele reis of retraite met gelijkgestemden kan ook jou goed doen.
Zie ook onze website alleenstaande reizen voor andere reizen voor alleenstaanden en alleengaanden.

Andere relax vakanties

Er zijn nog meer type relax vakanties.  Want ook bijvoorbeeld een wandelvakantie, meditatie vakantie of schildervakantie kan jou de rust geven die je nodig hebt. En voor mensen die helemaal tot rust willen komen,  een yoga retreat doet wonderen.

Gezondheidsvakanties

Gezondheidsvakanties zoals kuurreizen kunnen prima gecombineerd worden met ontspannings vakanties.  Zo kan een spa en wellness resort met kuurbaden zowel ontspannend als genezend zijn.