Relax vakantie boeken, veel mogelijkheden

Kies een bestemming

Populaire bestemmingen: Duitsland, Italië, Portugal, Hongarije, Polen, Tsjechië, Israël, India, Sri Lanka en Thailand

SNP wandelvakanties banner

Een relax vakantie zoals een yoga en wellness vakantie boeken?  

vipio dagaanbieding banner

Relax vakantie, onthaasten en relaxen. Wie wilt onthaasten en behoefte heeft aan een relax vakantie, heeft bij duurzaam toerisme.com veel mogelijkheden. Voorbeelden van een relax vakantie is een wellness vakantie, meditatie vakantie of yoga vakantie. Wellness reizen heb je in alle soorten en maten.Allemaal vakanties waarbij relaxen, onthaasten centraal staat. Van een relax vakantie krijg je meer energie, zin in nieuwe dingen. Je leert ook positief denken. En misschien wel met nieuwe inzichten.

Je kunt binnen Europa een relax vakantie boeken, bijvoorbeeld in Nederland, Spanje, Italië, Portugal of Griekenland maar ook buiten Europa een ontspannings vakantie boeken, bijvoorbeeld in India, Sri Lanka of Thailand. Een relax vakantie kan verder ook een anti stress vakantie of ayurveda vakantie zijn. Op deze pagina presenteren wij je 2 reisorganisaties die specialist zijn in relax vakanties zoals wellness, yoga, mediatie en ayurveda vakanties. Een vakantie is het moment om te onthaasten, te ontstressen. Van een relax vakantie zal je nog lang plezier hebben. Je kunt je yoga, wellness of ander type relax vakantie nu online en met korting boeken.

Relax vakantie bij Puur en Kuur boeken


Puur en Kuur, specialist in relax- en mind fulness vakanties.

Wie een relax vakantie wil boeken, kan niet om Puur en Kuur heen. Puur en Kuur heeft een groot aanbod anti stress vakanties, wellness vakanties, ayurveda vakanties en yoga reizen. Veel van de relax vakanties van Puur en Kuur zijn een combinatie van deze. De wellness reizen van Puur en Kuur vind je in de mooiste spa hotels, vaak met zwembad, sauna en jacuzzi’s. En deze wellness hotels of adembenemende wellness resorts liggen ook nog eens op de mooiste plekjes van onze aarde, soms met uitzicht op zee, soms aan de rand van de bergen en vaak in een zeer rustige omgeving. Plekken om helemaal tot rust te komen en je helemaal weer op te laden. De yoga, anti stress en wellness programma’s van Puur en Kuur worden tijdens jouw relax vakantie ingezet om je heerlijk te kunnen ontspannen.

Puur en Kuur heeft ook een speciaal aanbod mindfulness vakanties.  Hierbij kan je, eventueel onder begeleiding van een coach, werken aan een anti stress programma. 

De docenten van Puur en Kuur zijn altijd professionals, zeker als het om anti stress vakanties of yoga of mediatie vakanties gaat. Maar ook als je een ayurveda vakantie bij Puur en Kuur boekt, wordt één en ander begeleid door professionals. Jouw welzijn en gezondheis is tenslotte het belangrijkste. Zo wordt een relax vakantie een echte ontspannings vakantie. Kijk u welke relax vakanties van Puur en Kuur het beste bij je passen. Je kunt een relax of wellness vakantie boeken binnen Europa, bijvoorbeeld een 8 daagse relax vakantie Spanje, Griekenland, Italië of Portugal boeken maar ook denken aan een wellness of ayurveda retreat in India, Sri Lanka of Nepal. Aan jou de keuze welke relax vakantie jij gaat boeken bij Puur en Kuur.  Ook voor een relax vakantie in Nederland, bijvoorbeeld Zeeland.

Hier vind je het unieke aanbod relax vakanties van Puur en Kuur

Sauna aanbiedingenEen sauna bezoek is ook heerlijk om te relaxen. Maar je kunt ook een weekend sauna boeken met

overnachting. Hier vind je meer dan 200 sauna en spa aanbiedingen en altijd met de hoogste korting.

Als single een relax vakantie boeken

Puur en Kuur heeft een speciaal programma relax vakanties voor singles ( single friendly ). Veel singles boeken een wellness vakantie, ayurvedavakantie, mediatie vakantie, yoga vakantie of ander type relax vakantie, en Puur en Kuur heeft specifiek voor deze groep singles alleengaanden reizen samengesteld.

Je vindt de relex vakanties voor singles van Puur en Kuur onder de categorie "single friendly".

Relax vakantie bij Spa Dreams boeken

Kies een bestemming

Populaire bestemmingen: Duitsland, Italië, Portugal, Hongarije, Polen, Tsjechië, Israël, India, Sri Lanka en Thailand

Ook Spa Dreams is gespecialiseerd in relax vakanties. Men biedt onder andere wellness reizen aan in landen als Hongarije, Tsjechië, Duitsland, Spanje, India en Sri Lanka. Je verblijft in de mooiste spa | wellness hotels en bepaalt zelf hoe je ontspannings vakantie er uit ziet. Heerlijk relaxen en "luieren"of meedoen aan een workshop, fitness weekend, ayurveda reis of andere ontspannings reis. Je vind alle relax vakanties van Spa Dreams hier.

Relax vakantie is investeren in jezelf

Waarom een relax- of mindfulness vakantie investeren in jezelf is.

Een jaar heeft 52 weken en als je manager, directeur, seo bent of een andere drukke functie hebt, sta je bijna het hele jaar onder spanning. In deze tijd van economische groei en welvaart moet er gepresteerd worden. Een relax vakantie of mindfulness vakantie is dan het antwoord om weer tot rust te komen.

TUI Fair Travel banner