Reizen voor alleenstaanden

De leukste reizen voor alleenstaanden
Reizen voor alleenstaanden, worden ook wel reizen voor singles genoemd.
Met meer dan 2.000.000 alleenstaanden in Nederland en ruim 1.000.000 in België, is er een grote behoefte aan reizen voor alleenstaanden, met name in de leeftijdsgroepen 30 tot 45 jaar, 35 tot 50 jaar en 50 jaar tot 65 jaar. Maar ook bij de groep 55 en 65+ is er grote belangstelling voor reizen voor alleenstaanden. Populaire bestemmingen zijn Italië, Spanje, Frankrijk, Kroatië en Griekenland. Maar ook reizen voor alleenstaanden in Nederland en België worden vaak geboekt. Op deze website vind je reisorganisaties die gespecialiseerd zijn in deze alleenstaande reizen. Van een busreis tot een luxe cruise, van een weekendje weg tot een lange alleenstaanden reis van 2, 3 of 4 weken.
Het thema van reizen voor alleenstaanden is "samen en niet alleen"en dat is precies waar het bij deze reizen om gaat, met zijn allen genieten van leuke reizen en niet alleen.
Hieronder een overzicht van die reisorganisaties die het hele jaar door reizen voor alleenstaanden organiseren, ook met kerstmis, pasen, pinksteren en de herfstvakantie.
Veel plezier met het zoeken en boeken van die éne leuke alleenstaanden reis of vakantie.

Estivant, reizen voor alleenstaanden en single parents, 25-69 jaar


Estivant.nl

Is één van de bekendste reisorganisaties als het om reizen voor alleenstaanden en single parents reizen gaat. Bij Estivant staan de reizen voor alleenstaanden bekend als "singlereizen". Estivant heeft haar reizen voor alleenstaanden ingedeeld in een aantal overzichtelijke leeftijdscategoriën, dat zijn de leeftijdsgroepen 25-39 jaar, 30-49 jaar, 35 tot 55 jaar en 40 tot 69 jaar. Als je 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23 of 24 jaar bent en je wilt een alleenstaanden reis boeken, kan je beter kijken bij het reisaanbod van Cirkel Reizen ( zie onder ), One2gethertravel, Kras Reizen of één van de reisorganisaties welke is gespecialiseerd in groepsreizen voor jongeren.

Met Estivant Reizen kan je de leukste alleenstaanden reizen boeken naar onder andere Duitsland, Italië, Griekenland, België, Zweden, Corfu, Slovenië en vele andere leuke vakantielanden.
Je kunt een korte reis boeken voor bijvoorbeeld 4, 5 of 8 dagen maar ook reizen voor alleenstaanden boeken met een duur van 9, 10 of 12 dagen. En door een combinatie van reizen te maken, kan je natuurlijk ook 2 of 3 weken reizen voor alleenstaanden boeken. De alleenstaandee reizen en single parents reizen van Estivant worden door haar reizigers zéér hoog gewaardeerd.

Kras Reizen: Reizen voor alleenstaanden 30-45 jaar en 45 tot 60 jaarKras Reizen heeft een zéér groot aanbod reizen voor alleenstaanden in haar reisprogramma opgenomen. Met name alleenstaanden in de leeftijdsgroepen van 30 tot 45 jaar en 45 tot 60 jaar boeken reizen voor alleenstaanden bij Kras. Met meer dan 100 reisbestemmingen, zowel binnen als buiten Nederland, heeft Kras Reizen voor iedere single reiziger een aantrekkelijke reis. Of je nu een stedentrip wilt maken, zin hebt in een fiets- of wandelvakantie, wilt gaan zeilen of gewoon een strandvakantie wilt boeken, door het enorme aanbod alleengaande reizen, heeft Kras altijd een perfecte reis tegen een aantrekkelijke prijs. Voor diegenen die van een skivakantie of langlaufvakantie houden, Kras Reizen heeft ook super gezellige wintersportvakanties voor alleenstaanden. Je kunt via Kras Reizen met andere alleenstaanden een wintersportvakantie boeken in bijvoorbeeld Oostenrijk, Italië of Frankrijk en  genieten van de uniek sfeer die een skivakantie of langlaufvakantie in het kader van reizen voor alleenstaanden met zich mee brengt. En voor wie het nog niet weet, Kras Reizen is onderdeel van de ANWB, een garantie voor een goed georganiseerde reis. Ga nu naar de reizen voor alleenstaanden van Kras, kijk of er nog een leuke aanbieding of last minute is en geniet van prettig gezelschap en een perfect georganiseerd alleenstaanden reis.

Actieve reizen voor alleenstaanden 50+, 60+, One2gethertravel


 
One2gethertravel.nl
 
One2gethertravel.nl

Als je als 50 of 60 plusser een leuke alleenstaanden reis wil boeken, heb je de keuze uit verschillende reisorganisaties. De reisorganisatie One2gethertravel echter heeft aparte reizen samengesteld voor alleenstaande van 50+ en 60+. Zo kun je bijvoorbeeld als alleenstaande 50 of 60 plusser citytrips boeken naar Wenen of Praag, een wintersportreis boeken naar Zwitserland of een avontuurlijke reis boeken naar Curacao, Zuid-Afrika of Kaapverdië. One2gethertravel.nl weet dat de tegenwoordige 50 en 60 plussers actieve mensen zijn met een passie voor reizen, cultuur en avontuur. Veel van de 50 en 60+ reizen voor alleenstaanden van One2gethertravel zijn actief en avontuurlijk. En voor singles die van zeilen houden. One2gethertravel organiseert voor alleenstaanden van 50, 55 en 60+ fantastische zeilreizen in de wateren rond de Griekse Eilanden en Kos. Bij zo een zeilreis kan je heerlijk luieren maar ook actief meezeilen. Een 8-daagse zeilvakantie die onvergetelijk zal zijn. Kijk nu binnen het unieke reisprogramma van One2gethertravel welke reizen voor alleenstaanden 50+, 55+, 60+ nog open staan voor deelname en boek een fantastische vakantie. Ook als je een ( goedkopere )  last minute reis als alleenstaande wilt boeken!

Reizen voor alleenstaanden 50, 55+ via Christelijke reisorganisatie

Goed Idee Reizen, christelijke reisorganisatie voor 50 plussers.Als je alleenstaand ben en een reis zou willen boeken met een christelijke reisorganisatie, is Goed Idee Reizen een passende en geschikte reisorganisatie. Goed Idee Reizen verzorgt als specifieke christelijke reisorganisatie reizen voor alleenstaanden in de leeftijdsgroepm 50+, 55+ en 60+. Je kunt met Goed Idee Reizen een alleenstaande reis boeken binnen Europa, bijvoorbeeld naar Duitsland, Engeland, Italië of Griekenland maar het is ook mogelijk deel te nemen aan verre groepsreizen voor alleenstaanden. Denk hierbij aan reizen naar Gambia, Jordanië, Amerika, Rusland of Zuid-Afrika. Zowel volledig verzorgde busreizen, cruises als vliegreizen. Daarnaast biedt Goed Idee Reizen ook alleengaande reizen aan naar Israël en Jordanië. Hierbij is het ook mogelijk om voor een 8 daagse, 12 daagse of 15 daagse bijbelse reis te kiezen. Deze bijbelreizen voor alleenstaanden worden als goed tot zéér goed beoordeeld.
Kijk nu welke reizen voor alleenstaanden deze christelijke reisorganisatie allemaal aanbiedt en boek vandaag nog een bijzondere en inspirerende vakantie ervaring met andere alleenstaanden.

Cirkel Reizen, alleenstaanden reizen 20 tot 55 jaarSingle vakanties

Ook Cirkel Reizen is een echte alleenstaanden reizen specialist. En Cirkel Reizen is ook gericht op jongeren tussen de 20 en 35 jaar. Cirkel Reizen houdt bij de samenstelling van haar reizen voor alleenstaanden rekening met de volgende leeftijdsgroepen 20-35 jaar, 25 tot 45 jaar, 35 tot 55 jaar en een grote restgroep "45 plus". 
Cirkel Reizen werkt samen met Mambo Reizen, hierdoor is het ook mogelijk om via Cirkel Reizen alleenstaande reizen te boeken buiten Europa. Denk bijvoorbeeld aan een groepsreis naar India of Nepal. Ook bij Cirkel Reizen kan je een vakantie boeken naar de bekende vakantielanden zoals Spanje, Italië en Frankrijk. Maar bij Cirkel Reizen kun je ook verre reizen maken en onbekende culturen ontdekken. Denk bijvoorbeeld aan een alleengaanden vakantie naar Marokko, Kroatië, Sri Lanka of Thailand. Cirkel Reizen heeft ook een uniek programma single parents reizen, dat zijn alleenstaande reizen voor vaders of moeders met één of meer kinderen. Zie hiervoor ook de website een-ouder-vakantie.nl
Voor wie met andere alleenstaanden een wintersportvakantie wil boeken, heeft Cirkel Reizen een apart wintersport programma. De alleenstaanden wintersportreizen van Cirkel Reizen hebben als bestemming Oostenrijk of Italië. Zie de pagina singlereizen wintersport voor een compleet overzicht wintersport vakanties.

Comleet overzicht reizen voor alleenstaanden

Behalve de hierboven vermelde reisorganisaties is er nog meer mogelijk op het gebied van reizen voor alleenstaanden. Er is met name ook een groot aanbod jongeren reizen.
Hier vind je een nog uitgebreider overzicht alleenstaande reizen.