One2gethertravel, specialist in singlereizen en eenoudervakanties

Zoek je één ouder vakantie

Populaire bestemmingen: Oostenrijk, Frankrijk, Italië

SNP wandelvakanties banner

One2gether travel is , net zoals Estivant,  een reisorganisatie welke helemaal is gespecialiseerd in singlereizen en eenoudervakanties. One2gethertravel heeft een groot aantal een aantal betaalbare reizen voor singles en alleenstaande ouders samengesteld die verrassend aantrekkelijk zijn.

Boek bij one2gethertravel bijvoorbeeld een avontuurlijke reis naar Zweden, een strandvakantie naar Italië, Spanje en Griekenland of een citytrip naar Wenen of Lissabon. Zie hier voor goedkope citytrips naar vele steden in de wereld.

One2gethertravel heeft een apart reisprogramma samengesteld voor singles 50+, 55+ en 60+, hierbij gaat One2gethertravel ervan uit dat de huidige generatie 50+ singles graag een actieve, culturele en gezellige vakantie willen boeken. De reizen die voor de 50+ singles zijn samengesteld zijn meer dan interessant te noemen, wat dacht je van een 50+ single skivakantie in Zwitserland, een avontuurlijke reis in Zuid-Afrika, een ontdekkingsreis in Curacao of een zeilvakantie bij de Griekse Eilanden?

vipio dagaanbieding banner

De singlereizen en eenoudervakanties van One2gethertravel zijn betaalbaar, bijzonder aantrekkelijk en van hoge kwaliteit. Bij One2gether Travel werken betrokken en professionele mensen. One2gether Travel is aangesloten bij de Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR).

De SGR geeft je garantie voor de door jou betaalde reissom. Een zeker gevoel, ook als je een singlereis of eenoudervakantie boekt.

Waarom je vakantie boeken bij One2gethertravel.nl?

One2gethertravel, singlereizen en eenoudervakanties.

One2gethertravel heeft grootste aanbod singlereizen en voor alle leeftijdsgroepen, 20+, 25+, 30+, 40+,45+

Speciaal singleprogramma, ook buiten Europa, voor singles 50, 55 en 60+

Groot en uniek aanbod reizen voor alleenstaande ouders

Alle reizen zijn scherp geprijsd en er gaan altijd deskundige reisleiders mee

Altijd aantrekkelijk aanbod last minutes

Je kunt je singlereis of eenoudervakantie reis gratis omboeken tot 6 weken voor vertrek

Veel reizen hebben een gegarandeerd vertrek, ook bij minder deelnemers

Groot aanbod avontuurlijke reizen, ook voor wat betreft de eenoudervakanties

Bij de eenoudervakanties heeft iedere groep zijn eigen animatieteam

Je reist met SGR garantie, een extra zekerheid voor je singlereis of eenoudervakantie

One2gethertravel heeft betrokken, enthousiaste en deskundige medewerkers

One2gethertravel heeft meer dan 15 jaar ervaring in singlereizen en eenoudervakanties.

Zie ook onze website singlereizen.nl en eenoudervakantie.nl voor meer professionele reisorganisaties op het gebied van reizen voor alleenstaanden.

 

50+ singlereizen van One2gethertravel

Met name de 50+ singlereizen van One2gethertravel zijn onderscheiden ten opzichte van de andere aanbieders van singlereizen. Niet alleen heeft One2gethertravel unieke stedentrips voor 50+ers samengesteld ( Wenen en Lissabon ), de 50+ singlereizen naar Montenegro, Kroatië, Kaapverdië, Curacao en Zuid-Afrika vind je bij geen enkele andere singlereisorganisatie. Nog maar niet te spreken over de 50+ zeilvakantie naar de Griekse eilanden waaronder Kos en de "senioren"skivakantie voor 50, 55 en 60 plussers naar Haute Nendaz in Zwitserland.

Uniek, eenoudervakanties van One2gethertravel


De eenoudervakanties van one2gethertravel zijn uniek. Niet alleen is het reisprogramma gevarieerd en zijn de reizen voor alleenstaande ouders zeer betaalbaar, het animatieteam zorgt ervoor dat de kinderen op een leuke manier worden beziggehouden terwijl er voor de ouders ook vrijblijvende activiteiten georganiseerd worden. Een een speels. avontuurlijke reis in Zweden, een strandvakantie aan het Gardameer, Spanje, Italië, Griekenland of Kroatië spreekt bijna iedereen aan.

Kortom, met een eenoudervakantie van one2gethertravel maak je een goede keuze. 

Programma’s singlereizen met elkaar vergelijken

Ofschoon one2gethertravel.nl een fantastisch programma voor haar singlereizen heeft, raden wij toch aan om ook de singlereizen van de andere singlereis specialisten te bekijken. Uit ervaring weten we inmiddels dat je een singlereis het beste kunt zoeken op basis van leeftijdsgroepen.

Je vindt hier een overzcht van singlereizen per leeftijdsgroep

Dat overzicht is ook handig als je als single een groepsreis wilt boeken naar een verre bestemming zoals India, Nepal, Costa Rica of Sri Lanka. Een dergelijk aanbos groepsreizen voor singles heeft One2gethertravel namelijk niet.

Eenoudervakanties met elkaar vergelijken

Ook als je een eenoudervakantie wilt boeken, raden wij je aan om de reisprogramma’s van de verschillende eenoudervakantie specialisten, ookMaris LifeCirkel Reizenen met elkaar te vergelijken. Je kunt dan ook de aanbiedingen en last minutes eruit pikken en bijvoorbeeld een eenoudervakantie in Nederland of België boeken.

Ook Estivant is een goede keuzen als het om het boeken van eenoudervakanties gaat: Estivant.nl

Eenoudervakantie in Nederland

Ben je op zoek naar een eenoudervakantie in Nederland??

Het aanbod 1 ouder vakanties in Nederland is relatief klein maar er zijn wel een aantal mogelijkheden.  Van een eenoudervakantie in Zeeland tot een leuke eenouder kampeervakantie elders in het land.  Ook voor goedkope eenouder reizen van 8 dagen.

Zoek hier je eenoudervakantie Nederland.

Eenoudervakanties Frankrijk

Frankrijk populair vakantieland voor alleenstaande ouders en kids.

Ongeveer 20 tot 30 % van de eenoudergezinnen verkiest Frankrijk voor wat betreft een eenoudervakantie boven Spanje en Italië.  Een eenoudervakantie Frankrijk biedt dan ook vele mogelijkheden.  Van een verblijf in een vakantiehuis met jacuzzi in Zuid-Frankrijk tot een goedkope1 ouder vakantie in Normandië of Bretagne. 

Vind hier je eenoudervakantie Frankrijk

Eenouder vakantie in Italië boeken

Ook Italië is ideaal voor een vakantie met kinderen.

Een ander populair vakantieland binnen Europa is Italië. Ideaal voor een alleenstaande ouder vakantie.  Met name de eenoudervakanties aan het Gardameer, Toscane en de Dolomieten hebben gezinnen met en zonder kinderen veel te bieden. 

Als je als single ouder op vakantie naar Italië wilt, kun je natuurlijk een vakantiehuisje huren maar ook deelnemen aan een georganiseerde eenoudervakantie in Italië.  In het laatste geval kun je naast vele andere alleenstaande ouders ontmoeten, ook plezier hebben aan het activiteitenteam.

De gespecialiseerde reisorganisaties in 1 ouder reizen hebben een fun- en recreatieteam die de kinderen gaan vermaken. Heb jij als alleenstaande papa of mama eens lekker de tijd voor jezelf.

Eenoudervakantie Italië zoeken.

TUI Fair Travel banner