Natuurreizen | SNP Natuurreizen, Djoser

Natuurreizen , voor mensen die houden van de natuur

SNP wandelvakanties banner

Natuurreizen zijn reizen waarbij de natuur in al haar pracht centraal staat. Of je nu een natuurreis naar Noorwegen, Zweden, Antartica, Maleisië of Vietnam maakt, natuurreizen laten een onvergetelijke indruk achter. Bij een natuurreis beleef je een echt avontuur, slapen in een iglo, tent, eco lodge of eco resort, wandelen in de bergen van Nepal of Tibet, wandelen of fietsen in Portugal of Griekenland, op vogelreis in Kroatië of Marokko. Bij natuurreizen staat de natuur centraal. Want hoewel er al veel natuur zoals regenwouden verdwenen zijn, valt er nog volop te genieten. Gelukkig valt er ook in Nederland veel te genieten. Ook voor een vakantie met hond in Nederland

Er zijn een aantal reisorganisaties welke gespecialiseerd zijn in natuurreizen. Dat zijn met name voor Nederland SNP Natuurreizen en Djoser. Zie hieronder. Djoser is ook bekend van avontuurlijke groepsreizen en rondreizen, onder andere naar verre bestemmingen.  SNP Natuurreizen van de ANWB heeft een zeer divers aanbod natuurreizen van vogelreizen tot wandelreizen, van het bezoek aan het poolgebied tot aan een fiets en kampeer vakantie in Portugal. Hieronder vind je meer informatie over natuurreizen. Ook de reisorganisatie Natuurlijk Reizen heeft een bijzonder natuur reizen.

vipio dagaanbieding banner

SNP Natuurreizen

SNP.nl biedt natuurreizen met een actief en duurzaam karakter:

• Groepsreizen: in een klein gezelschap ( ongeveer 14 tot 18 personen )  en met professionele reisleiding.

• De SNP biedt ook individuele reizen natuurreizen.

• Wandel- en fietsreizenes: van lichte tochten en standplaatsreizen tot pittige wildernisreizens en natuurexpedities, ook buiten Europa.

• Thema natuurreizen: verdiep je in vogels, bloemen, vlinders of reptielen en hagedissen.

• BED&2DO: korte nauurtrips met een duurzame en originele inslag in prachtige gebieden zoals de Provence in Frankrijk, Schotland en de Dolomieten.

• Maatwerk in SNP Natuurreizen: voor avonturiers die graag zelf hun natuur reis samenstellen. Creëer je natuurreis, ook voor bedrijven en natuurverenigingen.

Bij de SNP natuurreizen staat duurzaamheid centraal. Dat merk je in de samenstelling van de reizen. Behoud van de natuur en de diversiteit is iets wat ons allemaal aan gaat.

Kijk nu binnen het programma van SNP Natuurreizen waar jij blij van word.

Djoser, natuurreizen, wandelreizen en fietsreizen




Voor wie van een actieve natuur vakantie houdt, het liefst met cultuur en in een ongerepte natuur moet bij Djoser zijn. Djoser organiseert natuurreizen in bijna de hele wereld, ook in minder bekende landen en gebieden.   Voor ouders met kinderen is er een speciaal programma natuureizen ouder en kinderen.

• Djoser wandel & fietsreizen; groepswandel- & fietsreizen wereldwijd.

• Djoser junior; ouders met kinderen op ontdekkingsreis.

Djoser groepsreizen en natuurreizen zijn geschikt voor iedereen die houdt van een actieve en duurzame manier van reizen en die graag wat meer ziet van de cultuur en natuur dan alleen de gebaande paden. Djoser combineert de voordelen van een georganiseerde groepsreis  met veel individuele vrijheid. Veel alleenstaanden nemen deel aan de natuurreizen en groepsreizen van Djoser.

De slogans van Djoser natuurreizen:

Djoser, met oog voor de wereld van nu.

Djoser, ‘de andere manier van duurzaam reizen’

Kijk nu welke natuureizen Djoser in het programma heeft, vraag de brochure aan.

Natuurreizen NRV

NRV heeft een uniek aanbod natuurreizen, zowel groepsreizen als individuele reizen. Wat dacht je van een natuurreis Costa Rica, het land met vulkanen, nevelwouden en vele beschermde natuurgebieden??

Of een natuurreis door Sri Lanka, Namibië of India??? Verre en avontuurlijke natuurreizen tegen prijzen die zeer aantrekkelijk zijn. Kijk nu naar het uitgebreide programma natuurreizen en rondreizen van NRV.

Een natuurreis verbreedt je horizon en laat je beter begrijpen waar het in het leven echt om gaat. Natuurreizen en eco toerisme, een ideale combinatie.

Kijk hier voor meer natuurvakanties.

Natuurreizen en natuur vakantiehuisjes

Je kunt, als je een natuurvakantie wilt boeken, een compleet verzorgde vakantie boeken, gaan backpacken of rondreizen.

Een andere manier om je vakantie in stilte en midden in de natuur te kunnen vieren, is het boeken van een natuur vakantiehuisje.

Je bepaalt dan zef je programma, kunt zo vroeg of laat naar bed als je zin in hebt en je eigen maaltijden bereiden.  Gewoon een vakantie midden in de natuur dus en lekker je eigen ding doen.

Hier vind de mooiste natuurvakantiehuizen.

Waddeneilanden

Nederland heeft met de Waddeneilanden Ameland, Texel, Schiermonnikoog en Vlieland veel natuurschoon in huis. De Waddenzee is bijzonder en verdient het om beschermd te worden. Je vindt er een grote zeehonden populatie en er leven vele zeldzame vogels en zoogdieren.

Als je een vakantie met de hond op de Waddeneilanden  wilt vieren, is dat mogelijk maar, zeker als je hond een jachthond is, moet deze in de natuurgebieden aangelijnd zijn.

Voor een vakantie in de natuur moet je op Vlieland of Schiermonnikoog zijn.

Hier kan je een huisje midden in de natuur huren of kamperen op een natuurcamping.

TUI Fair Travel banner