Natuurhuisje Ardennen, vakantiehuisjes midden in de natuur

Natuurhuisjes Ardennen, meer dan 500 huisjes midden in de natuur van de Ardennen. Bekijk hier direct alle 500 natuurhuisjes in de Ardennen

Natuurhuisje Ardennen, rust, ruimte, veel natuur.

Natuurhuisje Ardennen, beste keuze als je natuurvakantie in de Ardennen wilt boeken. Wie een vakantiehuisje midden in de prachtige natuur van de Ardennen wil huren, boekt een natuurhuisje in de Ardennen. Je kunt een 2 persoons natuurhuisje Ardennen boeken maar er zijn ook natuurhuisjes Ardennen voor 4, 6, 8, 10 of 12 personen beschikbaar alsmede grote vakantiehuizen die midden in de ongerepte natuur van de Ardennen liggen. Ook natuurhuisjes Ardennen met 4, 5, 6 of 7 slaapkamers.


wandelen in de natuur

Ieder natuurhuisje Ardennen is rustig gelegen, soms zelfs midden in het bos. Voor een natuur vakantie. Voor mensen die van de natuur, rust en ruimte houden. Voor vakantiegangers die niet van massa toerisme houden en op zoek zijn naar een natuur huisje op een ongerepte plek met vogels, vlinders en herten als buren. Genieten van de stilte, het kan nog in de Ardennen. Huur een ecologisch vakantiehuisje in het bos, een natuurhuisje met omheinde tuin voor een vakantie met de hond of kinderen of natuurhuisje met open haard of sauna of geniet van een natuurhuisje Ardennen met panoramisch uitzicht. Een natuur vakantie vier je optimaal in de Ardennen. Ook als anti stress of mindfulness vakantie in de Ardennen! Zie ook de vakantiehuisjes met jacuzzi in België


Ecologisch natuur vakantiehuisje in Ardennen huren

Ecologisch vakantiehuisje in natuur Ardennen huren? Hier vind je alle ecologische natuurhuisjes in de Ardennen

Voor mensen met een ecologische of duurzame levensstijl is een ecologisch vakantiehuisje natuurlijk geweldig. Je kunt een ecologisch natuurhuisje in de Ardennen voor 2, 4, 6 of 8 personen huren.

Steeds meer duurzame vakantiehuisjes in de Ardennen zijn ecologisch. Ze zijn zijn niet alleen van duurzame materialen zoals leem of hout uit de regio gebouwd maar hebben ook een natuurlijk zuiverings watersysteem, zonne energie, enzovoort.

damherten

Een ecologisch natuurhuisje brengt de beste van 2 werelden ( natuur en duurzaam ) boven. Sommige duurzame vakantiehuisjes in de Ardennen hebben ook een ecologische tuin. Natuurlijk worden er dan geen bestrijdingsmiddelen gebruikt, veel bloemen en planten in de tuin die bijen en insecten aantrekken en vind je er soms ook fruitbomen. Veel ecologische natuurhuisje hebben een grote tuin met vele zitjes en verborgen plekjes. Huur nu een ecologisch vakantiehuisje voor 2, 4, 6 of 8 personen in de Ardennen en ontdek dat je ook met respect voor de natuur en je omgeving een fantastische vakantie kunt beleven.


Natuurhuisje Ardennen met omheinde tuin

Ongeveer 200 natuurhuisjes Ardennen hebben een omheinde tuin. Hier zijn alle huisjes Ardennen met omheinde tuin.

Een natuurhuisje Ardennen met een omheinde tuin is ideaal voor een vakantie met de hond. Zeker als zo een omheinde tuin lekker groot is en goed afgesloten en omheind is met een hek. Daar komt bij dat de Ardennen zich zeer goed lenen voor een vakantie met 1 of meerdere honden. Indien u een natuurhuisje in de Ardennen met omheinde tuin zoekt en waar 1, 2, 3 of 4 honden welkom zijn, moet u het aanbod hondvriendelijke natuurhuisjes in Ardennen Luik, Henegouwen, Luxemburg, Namen of de Franse Ardennen eens goed doornemen. Ook voor een weekendje weg met de hond in de Ardennen


U kunt een 2, 4, 6 of 8 persoons natuurhuisje in de Ardennen huren waar honden welkom zijn maar ook en groot natuurhuis of groepshuis huren voor 10, 12, 14 of 20 personen met omheinde tuin. Een natuurhuisje Ardennen met afgesloten tuin biedt veel privacy! U kunt ook een huisdiervriendelijk natuurhuisje in de Belgische, Franse of Luxemburgse Ardennen met afgesloten tuin boeken midden in het bos!

fietsen in de natuur met de hond

Natuurhuisje Ardennen midden in het bos

Midden in het bos een vakantiehuisje Ardennen huren? Vind hier uw natuurhuisje Ardennen midden in het bos. Op zoek naar een 2, 4 of 6 persoons natuurhuisje Ardennen midden in het bos? Indien u erin slaagt aan groen vakantiehuisje midden in het bos te huren, zult u ongelooflijk kunnen genieten van de stilte, de natuur en de dieren zoals herten en zwijnen die in het bos leven. Met een beetje geluk ligt uw natuurhuisje in de Ardennen ook nog eens in de buurt van een beekje en kunt u met eigen ogen zien hoe de dieren die in het bos leven, komen drinken. Ongeveer 80 natuurhuisjes Ardennen liggen midden in het bos. Ook een weekendje in een vakantiehuisje voor 2 personen in het bos is een onvergetelijke ervaring. Ook voor een ecologisch vakantiehuisje Ardennen voor 2 of 4 personen met open haard of houtkachel in het bos.


wandelen in het bos

Een natuurhuisje Ardennen met sauna huren

Een huisje met sauna zorgt voor extra ontspanning en rust. Vind hier uw natuurhuisje Ardennen met sauna

Voor wie een 2, 4, 6 of 8 persoons natuurhuisje met sauna in de Ardennen zoekt. Meer dan 100 natuurhuisjes Ardennen hebben de beschikking over een privé sauna. Het gaat bijna altijd om een houtgestookte sauna want hout is volop voorhanden in de Ardennen. Voor een wellness weekend of vakantie in de Ardennen.


sauna opgieten

Natuurhuisje Ardennen in de middle of nowhere??

Op zoek naar een volledig afgelegen huisje in de Ardennen?

Vind hier je huisje Ardennen in de middle of nowhere. Voor diegenen die op zoek zijn naar een volledig afgelegen vakantiehuisje, een natuurhuisje Ardennen, in de middle of nowhere, er zijn enkele huisjes te huur die volledig geïsoleerd van andere huisjes liggen. Deze geheel vrijstaande natuur huisjes in de Ardennen gaan als het ware op in de natuurlijke omgeving en zijn geschikt voor mensen die absolute rust en privacy zoeken. Voor de absolute rustzoekers!


Aangepast, rolstoelvriendelijk vakantiehuisje in natuur Ardennen boeken

Een natuurhuisje Ardennen boeken die rolstoeltoegankelijk is. Vind hier uw aangepast en rolstoelvriendelijk natuurhuisje Ardennen. Een aantal vakantiehuisjes Ardennen zijn geschikt voor mensen met een fysieke beperking, ze zijn rolstoelvriendelijk en ( bijna ) drempelloos. Daarnaast is het ook mogelijk een meer aangepast natuurhuisje Ardennen te huren. Deze aangepaste vakantiehuisjes Ardennen zijn beter geschikt voor minder validen of gehandicapten.


mindervalide man met kleinkinderen en hond

Natuur vakantiehuisje Ardennen met open haard boeken

Een romantisch vakantiehuisje in de Ardennen huren? Natuurhuisjes Ardennen met open haard vindt u hier. Een romantisch weekend Ardennen boeken? Huur dan een natuurhuisje in het bos en met open haar. Wijntje en muziekje erbij of genieten van de stilte!


romantisch voor de open haard

Een natuurhuisje Ardennen voor wandel weekend boeken

Wandelweekend in de Ardennen, huur een vakantiehuisje in de natuur! Voor een actief weekend in de Ardennen is het huren van een huisje in de Ardennen fantastisch. Je vindt in de Ardennen honderden kilometers goed gemarkeerde wandelpaden! Voor een rustig gelegen natuurhuisje Ardennen. Je vindt hier grote vakantiehuizen Ardennen.


SNP wandelvakanties banner

wandelweekend wandelvakantie

Vakantiehuis met jacuzzi in de Ardennen

Een huis huren in de Ardennen met jacuzzi? De een geeft de voorkeur aan een natuurhuisje, de ander aan een huisje met sauna of jacuzzi in de tuin. Als je graag een huisje in de Ardennen huurt welke rustig gelegen is en over een jacuzzi in de tuin beschikt, kijk dan eens naar het aanbod wellness vakantiehuisjes met jacuzzi. Ook voor het huren van een natuur vakantiehuis met jacuzzi in de Ardennen Voor de echte wellness- en natuurliefhebbers. Er zijn ook huisjes en chalets in de Ardennen met jacuzzi te huur welke houtgestookt zijn.


Natuur vakantie Ardennen als anti stress vakantie

Een verblijf in de Ardennen werkt als anti stress middel.

boek lezen op vakantie

Mindfullness vakantie in de Ardennen

Mindfulness in de Ardennen. Als je helemaal tot bezinning en rust wilt komen, mindfulness in de Ardennen is een ideale combinatie.

Huur een natuurhuisje midden in het bos, mediteer dagelijks en de zult je weer als herboren voelen.

even alleen yoga

Huisje in natuur Ardennen voor yoga weekend

Een natuurhuisje Ardennen voor een yoga weekend. Een vakantie of weekend in de Ardennen met yoga is een goede combinatie. Je vindt in de Ardennen vele yoga retreats maar kunt in je natuurhuisje Ardennen natuurlijk ook zelf yoga oefeningen en meditatie doen.


Natuurhuisje Ardennen voor spirituele vakantie

Een spirituele vakantie Ardennen. Een zijn met de natuur, dat is mogelijk in de Ardennen. Je vindt in de Ardennen dan ook vele retreats, voor een spiritueel weekend of retreat.