Een mindfulness vakantie boeken


SNP wandelvakanties banner

Kies een bestemming

Populaire bestemmingen: Duitsland, Italië, Portugal, Hongarije, Polen, Tsjechië, Israël, India, Sri Lanka en Thailand

Op zoek naar een mindfulness vakantie?  Bijvoorbeeld een mindfullness vakantie in Nederland, Spanje, Thailand, Italië, Indonesië of Portugal.  Een ontspannende vakantie waarbij je de dagelijkse dingen uit het leven los kunt laten en tot rust kunt komen??  Via een mindfulness vakantie leer je in het hier en nu te leven, los te laten, te mogen genieten. Met behulp van een mindfulness coach en een vakantie van Puur en Kuur, specialisten in helende reizen, innerlijke reizen, retraites en wellnes vakanties.

vipio dagaanbieding bannerJe kunt een mindfullness vakantie boeken in combinatie met rustgevende en bewustworden activiteiten zoals yoga, ademhalingsoefeningen of yoga. Maar ook tai chy en wandelen helpen om je rustig te kunnen voelen, daarom zijn in een aantal mindfulness vakanties deze rustgevende activiteiten opgenomen. En voor diegenen die van wellness zoals een spa of sauna houden, mindfulness reizen zijn ook goed met wellness vakanties te combineren. Hieronder meer uitleg over de mindfulness en anti stress vakanties van Puur en Kuur. Via de link hieronder kan je het complete aanbod ontspannings vakanties en gezondheidsreizen bekijken.

Alle mindfulness vakanties van Puur en Kuur

Waarom een mindfulness vakantie bij Puur en Kuur boeken?
Er zijn veel reden waarom je een wellness, yoga,detox vakantie, ayurveda of mindfulness vakantie bij Puur en Kuur zou kunnen boeken. De belangijkste redenen vind je hier.

Puur en Kuur heeft meer dan 15 jaar in gezondheids- en wellness reizen

Bij een mindfullness vakantie word je ondersteund door een coach, gids of mentor

Puur en Kuur organiseert ook yoga, anti-stress, ayurveda, fitness en detox reizen met een holistische benadering

Alle wellness en gezondheids reizen van Puur en Kuur zijn betaalbaar

Puur en Kuur heeft een groot aanbod wellness resorts, kuuroorden en spa hotels

Je kunt ook een mindfulness vakantie in Nederland boeken, ook aan zee.

Puur en Kuur heeft altijd interessante aanbiedingen, voor een betaalbare mindfulness vakantie

Vraag nu de brochure van Puur en Kuur aan
In de brochure van Puur en Kuur vind je uitgebreide informatie over de gezondheids- en welzijn reizen van Puur en Kuur. Hie vind je ook uitgebreide informatie over de mindfulness- en anti-stress reizen. Vraag vandaag nog de brochure van Puur en Kuur om in alle rust de verschillende reizen, prijzen en programma’s met elkaar te kunnen vergelijken en jouw ideale mindfulness vakantie of andere wellness vakantie te kunnen boeken.

Yoga en wellness vakanties voor singles
Puur en Kuur heeft voor singles een apart programma. Bijvoorbeeld een single yoga- of wellness vakantie. Het is leuk en uitdagend om met andere singles op reis te gaan.

Zie ook onze websitesingle reizenvoor het complete aanbod reizen voor singles.

Natuur huisje Ardennen voor mindfulness vakantie

Een vakantiehuisje in de natuur van de Ardennen huren.

Wie behoefte heeft om helemaal tot rust en bezinning te komen, zou kunnen overwegen een huisje in de natuur van de Ardennen te huren.  De natuur van de Ardennen geeft rust en je vindt er nog stilte.  Rust, bezinning en stilte zijn de beste ingrediënten voor een mindfulness vakantie of weekend.

Huur bijvoorbeeld een natuurhuisje midden in het bos en wordt één met de natuur.

Natuurhuisje Ardennen huren voor mindfulness weekend of vakantie.

TUI Fair Travel banner