Boek nu een mindfulness retreat en kom tot rust

Kies een bestemming

Populaire bestemmingen: Duitsland, Italië, Portugal, Hongarije, Polen, Tsjechië, Israël, India, Sri Lanka en Thailand

SNP wandelvakanties banner

We leven in een hectische maatschappij en komen nauwelijks tot rust. Social media heeft zijn voordelen maar zorgt er ook voor dat je "mind" niet tot rust komt.  Mindfulness helpt je te ontspannen, met yoga, meditatie en ademhalingsoefeningen bijvoorbeeld.  Maar een tijdje leven in stilte doet ook al wonderen. Je kunt je een tijdje afzonderen in een klooster maar ook een mindfulness retreat boeken. Met de luxe die erbij hoort want mindfulness kan op veel manieren. Genieten in een privé sauna bijvoorbeeld.

Op deze sites vind je de meest bijzondere mindfulness retreats. Van een mindfulness retreat in Spanje, Portugal of Griekenland tot mindfulness en wellness retreats in Sri Lanka, Indonesië, India tot Costa Rica.  Gun jezelf een tijd van ontspanning en leer jezelf weer kennen. Een mindfulness retreat helpt echt.

Zoek hier je mindfulness retreat

vipio dagaanbieding banner

Mindfulness retreat met yoga en meditatie

Yoga en meditatie helpen je ook tot rust te komen. Ook als je geen ervaring hebt met yoga en meditatie kan je een yoga mindfulness rereat boeken. En natuurlijk hoef je niet helemaal naar India, Nepal, Thailand of India af te reizen. Je kunt bijvoorbeeld ook een 3 of 5 daagse yoga mindfullness retreat in Duitsland, Spanje, Italië, Portugal of Nederland boeken.

Een mindfulness retreat met meditatie en yoga oefeningen binnen Europa is natuurlijk veel goedkoper dan een retreat in Azië of Afrika.

Mindfulness retreat met ayurveda

Ayurveda is waarschijnlijk de oudste geneeswijze van de wereld en komt oorspronkelijk uit Sri Lanka en India waar het nog steeds op grote schaal wordt toegepast. Ayurveda is een natuurlijke levenswijze en gezondheidsleer en wordt gewerkt met kruiden die de weerstand van het lichaam verhogen en het ontspannend vermogen van de mens verbeteren.  Bij een Ayurveda retreat wordt je ook geleerd te ontspannen middels ayurvedische baden en massages. Een ayurveda- en mindfulness retreat is ideaal.

Als je echt wilt ontspannen en er niet tegen op ziet naar India of Sri Lanka af te reizen dan is een ayurveda retreat Sri Lanka of India iets voor jou.  Je zult naast de ayurvedische massages en kruidenbaden ook volop kunnen genieten van het heerlijke vegetarische eten en de lieve mensen. Daarnaast liggen de ayurveda retreat van Sri Lanka en India meestal in gebieden met een fantastische flora en fauna en wordt er volop aan yoga en ademhalingsoefeningen gedaan. Ook een verblijf in een ayurveda hotel op Sri Lanka zal je rust geven en is een prima methode van "mindfulness".

Mindfulness retreats met wellness

In een ayurvedisch warm bad met kruiden zal je zeker kunnen ontspannen. Met een ayurvedische massage ook. Maar een verblijf in een retreat of wellness hotel met Turks stoombad, sauna en spa is zeker ook ontspannend. Als je voldoende budget hebt kan je een mindfulness retreat in een wellness hotel met spa en sauna boeken of een vakantie in een wellness resort.

Je vindt hier de mooiste wellness resort van Europa maar kunt ook een mindfulness retreat in een welness resort in Sri Lanka, Bali, Indonesië, Vietname of ander land boeken.

Als je van de natuur houdt is Costa Rica een echte aanrader. Verblijf bijvoorbeeld in een luxe boomhut of hote met privé sauna. In Costa Rica is bijna 2 derde deel van het land beschermd natuurgebied en is eco toerisme er belangrijk.

Mindfulness retreat boeken in een kuuroord

Je geest tot rust laten komen en tegelijkertijd kuren?

Het is ook wellicht een detox kuur te boeken in een ayurvedisch kuuroord.

Hier kan je helemaal tot rust komen, verwend worden met heerlijke massages en gezonde maaltijden en tegelijk detoxen. Een gezond lichaam en een gezonde geest, het is de ideale combinatie van gezondheid en mindfulness.  Ook te boeken in een ayurveda retreat.

Mindfulness retreat boeken als alleenstaande

Ben je single en wil je als alleenstaande een yoga retreat, mindfulness retreat of ayurveda vakantie boeken?  De meeste retreats zijn uitermate geschikt voor alleenstaanden en alleenreizenden.

Je bent in goed gezelschap en kan in veel gevallen een éénpersoonskamer boeken zonder toeslag.

Voor wie is een mindfulness retreat geschikt?

Als je veel spanning of stress in je leven ervaart en je slaagt er maar niet in om echt te kunnen ontspannen, is mindfulness geschikt. Of dat nu tijdens een retreat gebeurt of tijdens je dagelijks leven,.

 

Als je slecht slaapt, vervelende ervaringen wilt verwerken, veel last van emoties hebt. Mindfulness helpt,

Een mindfulness retreat helpt ook zaken uit het dagelijks leven weer in de juiste verhoudingen te zien en dingen die in het verleden gebeurd zijn een beter plaatsje te geven. Kortom, mindfulness helpt je te relaxen.

TUI Fair Travel banner