Meditatie vakantie boeken

Op zoek naar een meditatie vakantie? Op deze website duurzaam-toerisme.com vind je veel informatie over spirituele reizen waaronder yoga- ayurveda en meditatie vakanties. Vaak is meditatie een onderdeel van een spirituele vakantie zoals een ayurveda vakantie, mindfulness vakantie of ayurveda vakantie. Je kunt hier een meditatie vakantie boeken in Nederland, België, Spanje, Frankrijk, Griekenland of Italië maar ook gaan voor een meditatie weekend of verre en spirituele reis met meditatie. Bijvoorbeeld een 12 daagse of 14 daagse meditatie en yoga vakantie naar India, Nepal, Sri Lanka of een andere ver en avontuurlijk vakantieland. Eventueel te combineren met een rondreis.

Puurenkuur Yoga Banner

Meditatie vakanties Puur en Kuur en Spa Dreams.

Op deze pagina vind je met name informatie over de meditatie en yoga vakanties van Puur en Kuur en SpaDreams, specialisten in spirituele- en wellness vakanties waarvan meditatie een belangrijk onderdeel uitmaakt. Je kunt bij deze spirituele reisorganisaties ook een ayurveda vakantie met yoga en meditatie boeken. Ook in een yoga weekend wordt doorgaans veel aandacht aan meditatie besteed. Hieronder meer informatie over de beschikbare meditatie- en mindfullness vakanties van Puur en Kuur en SpaDreams. Veel plezier bij het zoeken van jouw rustgevende meditatie vakantie.


even alleen yoga

Korte meditatie vakantie, meditatie weekend

e kunt een meditatie vakantie van 6,7 10, 12 of 14 dagen boeken maar ook deelnemen aan een meditatie weekend, bijvoorbeeld in combinatie met een yoga, ayurveda of mindfulness programma of anti-stress programma. Zo een meditatie weekend en zeker in combinatie met een anti stress programma is ook zeer geschikt voor bijvoorbeeld managers en seo’s van bedrijven die regelmatig onder stress staan en behoefte hebben aan geestelijke rust en bezinning. Zowel bij Puur en Kuur als bij SpaDreams is het mogelijk eenmindfulness weekend of retreat te boeken, ook in Nederland, met een uitgebreid meditatie programma. Zo een meditatie / anti stress weekend wordt gegeven door gespecialiseerde docenten met een speciale opleiding op het gebied van mindfulness.


Meditatie weekend Nederland

Het is ook mogelijk om een meditatie weekend / vakantie in Nederland te boeken, kijk hiervoor binnen het programma anti-stress of mindfulness van Puur en Kuur. Je kunt een meditatie of mindfulness lang weekend ( 3 dagen ) in Nederland boeken via Puur en Kuur in onder ander badhotel Domburg in Zeeland, Princess hotel in Epe of een 4-daagse mindfulness reis boeken in Malaga. Daarnaast zijn er ook 6, 7 en 8 daagse meditatie en mindfulness of anti stress reizen naar onder andere Maleisië, India, Spanje en andere landen. Meditatie en ademhalingsoefeningen maken altijd onderdeel uit van deze reizen. Kijk eens voor een yoga of meditatie vakantie bij het programma in Domburg aan Zee.Badhotel Domburg in Zeeland met spa en wellness is een ideale plek voor een meditatie weekend of ander weekend om helemaal tot rust te komen. Tip: Huur een afgelegen huisje in het bos als je eens alleen wilt zijn en mediteren.


groepsles yoga

Meditatie vakantie boeken bij SpaDreams

Meditatie vakantie, yoga reis of spirituele vakantie? SpaDreams is een wellness en gezondheids organisatie met een groot aanbod yoga, wellness, ayurveda en meditatie vakanties. Net zoals bij Puur en Kuur neemt meditatie en bewust adem halen een belangrijke plaats in, in veel van de yoga, anti-stress en ayurveda vakanties in. Door meditatie vind je de rust in jezelf en kom je in diepere lagen die anders niet toegankelijk zouden zijn. Bij SpaDreams kan je geen meditatie vakantie of weekend in Nederland boeken, wel in 50 andere landen waaronder India, Sri Lanka, Tsjechië, Portugal, Duitsland en Italië. Met bijna 50 jaar ervaring in wellness, meditatie, gezondheids en spirituele reizen is SpaDreams een reisorganisatie waar je zeker een meditatie vakantie kunt boeken, ook een spirituele groepsreis, personeelsuitje of in het reis kader van een anti stress programma of Burnout.


Puurenkuur Yoga Banner

Puur en Kuur, meditatie vakanties en weekenden

Meditatie vakantie bij Puur en Kuur boeken. Puur en Kuur is specialist in wellness-, yoga- ayurveda- detox en spirituele reizen. In veel van deze reizen neemt meditatie en ademhalingsoefeningen een belangrijke plaats in. Puur en Kuur heeft een speciaal programma anti-stress en mindfulness reizen in haar programma. Ook voor een mediatie vakantie in Nederland of elders binnen Europa, bijvoorbeeld Spanje, Frankrijk of Italië ben je bij Puur en Kuur aan het goede adres. Kijk nu binnen het programma spirituele- gezondheids- en wellness reizen van Puur en Kuur welke meditatie vakantie jou het meeste aanspreekt, ook voor een meditatie weekend.


yoga in baai Thailand

Meditatie vakantie Nederland organiseren?

Als je zelf een retreat of yoga weekend organiseert, hier vind je spirituele groepsaccommodaties in Nederland en de Ardennen Hier staat bezinning en duurzaamheid centraal. Zie ook de pagina anti stress vakantie. Ook hier is meditatie belangrijk.


TUI Fair Travel banner