Alle jongerenreizen op een rij.

Met andere jongeren op reis of vakantie? Jongeren reizen zijn super gezellig en altijd betaalbaar. Je hebt vele soorten jongeren vakanties, zowel per leeftijdsgroep als per soort. Zo heb je actieve wandel, fiets, outdoor en wintersport jongeren reizen. Reizen voor jongvolwassen is tot 35 jaar en reizen waarbij het feesten en plezier maken voorop staat.

SNP wandelvakanties banner

De bekendste jongeren reizen reisorganisaties zijn Simi Reizen, Mambo Reizen, Go Fun, Go Go en anderen. Via deze pagina kan je jouw favoriete jongeren vakanties vergelijken en boeken. Kijk ook eens naar de jongeren reizen Sunny Beach Bulgarije, voor jongeren die van uitgaan en feesten houden.


vipio dagaanbieding banner

Jongerenreizen Simi 15-35 jaar

Jongerenreizen van Simi. Op zoek naar jongerenreizen 15 tot 35 jaar? Simireizen biedt een zeer breed betaalbare jongerenreizen en reizen voor jongvolwassenen aan en wel in de volgende leeftijdsgroepen. Jongeren van 15-17 jaar, jongerenvakanties van 18 tot 22 jaar en jongvolwassenen reizen voor jongvolwassenen van 23 tot 35 jaar.


Bij de jongerenreizen van Simi kan je denken aan een strandvakantie in Spanje, een zomerkamp in Frankrijk, een jongerenkamp met safaritocht in Zweden, een kampeervakantie in Kroatië, een actieve rondreis Noorwegen, een outdoor jongeren reis in Frankrijk of Slovenië.

travel around rondreizen banner

Of je nu wilt deelnemen aan een jongerenkamp, outdoorvakantie, strandvakantie of sneeuwvakantie in Noorwegen, bij Simi Reizen word je altijd verrast. Ook als je een goedkope jongeren vakantie of wintersport vakantie jongvolwassenen wilt boeken. Kijk nu naar de goedkope en zeer aantrekkelijke jongerenreizen van Simi en ontdek waarom veel jongeren, jongvolwassenen en studenten hun vakantie bij Simi Reizen boeken.


Skivakantie voor jongeren

Wintersport reizen voor jongeren en jongvolwassenen zijn gewild. Met name skivakanties voor jongeren in Oostenrijk en Frankrijk. Met mogelijkheid om naast je wintersport vakantie te feesten en veel plezier te hebben.

Mooiste en goedkoopste jongerenreizen

Op zoek naar jongerenreizen?

Jongerenreizen zijn reizen voor jongeren van 16 tot ongeveer 30 a 35 jaar.

Wie als jongere of jongvolwassene of jongvolwassene een groepsvakantie zoekt, vindt hier de leukste en goedkoopste jongerenreizen. Of je nu een jongere bent van 16, 18, 20 of 25 jaar of een jongvolwassene bent van 30, 32 of 35 jaar, je vindt hier fantastische jongvolwassene reizen en jongerenreizen. Met een speciaal aanbod reizen voor jongeren die student zijn. Reizen en vakanties voor jongeren binnen en buiten Europa, bijvoorbeeld naar Kroatië, Griekenland, IJsland, Tsjechië, Spanje of Frankrijk als jongeren groepsreizen naar verre bestemmingen zoals Australië, Thailand, Nieuw Zeeland, Zuid-Afrika of Nepal.

Ook voor een jongerenreis naar de Verenigde Staten, Canada of Japan.


Jongerenreizen en reizen jongvolwassenen.

Jongerenreizen en reizen voor jongvolwassenen zijn super gezellig. Met gelijkgestemden van je eigen leeftijdsgroep op reis gaan, andere culturen ontdekken, actief bezig zijn of juist luieren, het is allemaal mogelijk. Of je nu op zoek bent naar een goedkope jongeren vakantie of cultuur reis naar een verre bestemming, je vindt de leukste en meest complete jongerenreizen, jongeren vakanties en jongvolwassenen groepsreizen hier. Ook goedkope jongerenreizen en reizen voor jongeren en studenten die als last minute worden aangeboden.


Jongerenreizen wintersport Mambo Reizen

Naast avontuurlijke reizen en rondreizen voor jongeren en jongvolwassen, biedt Mambo Reizen ook een uniek programma wintersportreizen voor jongeren.

De trefwoorden hierbij zijn: avontuur, gezelligheid, humor, ontspannen, beste pistes, jongeren tot 35 jaar, Oostenrijk, inclusief skipas en overnachting.

Kijk waarom Mambo de nummer een is in jongeren wintersport reizen.


De goedkoopste jongerenreizen vind je bij GoGo

GoGo, zeer goedkope jongerenreizen. Meer dan 750.000 jongeren boekten hun goedkope jongerenvakantie bij Gogo Reizen. Met een extra goedkoop en groot aanbod jongerenreizen voor 18 plussers. Bij Gogo zijn ze goed in verzorgde jongeren busreizen met feestgarantie. Als je een super goedkope jongerenreis zoekt, bijvoorbeeld een strand- en kampeervakantie in Spanje, Ibiza, Mallorca, Griekenland, Bulgarije, Malta of Kroatië, moet je bij GoGo reizen zijn.

De jongerenreizen van GoGo zijn voor iedereen betaalbaar, supergezellig en eenvoudig te boeken via internet. Met een groot aanbod jongerenreizen met bestemmingen in Spanje als de Costa Brava, Mallorca, Ibiza en Costa Dorado.  Je boekt al een goedkope jongeren strandvakantie in bijvoorbeeld Spanje voor onder de 200 euro.  Nieuwe vrienden maken doe je via een jongerenreis waarbij je jezelf kunt zijn. Ook voor de aanstaande zomervakantie heeft Gogo Reizen weer zeer aantrekkelijke aanbiedingen. Jongeren reizen zijn super gezellig en altijd betaalbaar. Je


GoFun, goedkope jongerenreizen vanaf 150 euro

Veel Fun met de jongeren reizen van GoFun. Als je een super leuke en goedkope jongerenvakantie wilt boeken en van feesten en strandvakanties houdt, heeft GoFun voor jou het beste en goedkoopste aanbod. Al vanaf 150 euro kan je met GoFun op stap. Boek bijvoorbeeld een goedkope jongerenreis met GoFun naar Lioret de Mar, Spanje, Chersonissos in Griekenland of Sunny Beach in Bulgarije. Met speciale examenreizen, suprise vakanties en andere specifieke jongerenreizen. Eén ding staat vast, als je als jongere een echt goedkope vakantie wilt boeken, héél veel plezier wilt hebben en veel nieuwe vrienden wilt maken, is GoFun jouw vakantiepartner.


Flowtrack, surfvakanties voor jongeren en jongvolwassenen

FlowTrack, jongeren surfvakanties 16 plus.Zoek je een jongerenreis waarbij je kunt surfen, biken of andere outdoor activiteit kan doen? Als jongere bent en tijdens je vakantie wilt surfen, is het wellicht een goed idee om deel te nemen aan een surfkamp van Flowtrack. Daar boek je super geweldige surfvakaties, geschikt voor jongeren vanaf 16 jaar. Daarnaast organiseren ze jongeren kampen waaraan jongeren vanaf 13 jaar al kunnen deelnemen.

Naast surfkampen voor jongeren organiseert FlowTrack meer actieve jongerenvakanties, denk aan ski en snowboard reizen, bike vakanties en zomerkampen. Kortom, als je een echt vette jongerenreis wilt boeken, ga je naar de website van Flowtrack, actieve jongeren reizen. Ook voor een goedkope surfvakantie voor jongeren

Tips voor zoeken en boeken jongerenreis

Als je als jongeren op zoek bent naar die super leuke jongerenreis, helpen de volgende tips je om jouw goedkope reis te vinden en te boeken. Ook voor een jongerenreis met je vrienden.

-Als je nog geen 18 jaar bent, heb je meestal een handtekening nodig van één van je ouders om een jongerenreis te kunnen boeken. Houd daar rekening mee.

-De meeste goedkope jongerenreizen zijn busreizen.  De tegenwoordige bussen zijn goed uitgerust, bijvoorbeeld met airconditioning en wifi internet.  Er is drinken onderweg dus een jongeren busreis is zeker geen straf. Je vakantie begint al in de bus.

-Als je als jongere met je auto op vakantie gaat en op zoek gaat naar een

goedkope autoverzekering voor jongeren, zorg er dan voor dat die dekking ook in het buitenland geldig is. Zorg dus voor een groene kaart.

-Als je een goedkope jongerenreis wilt boeken en met de bus op vakantie gaat, is het belangrijk dat de opstapplaats centraal ligt en niet te ver van je woonplaats. Als je op zoek gaat naar jongerenreizen met de bus, kijk dan voor je boekt waar de opstapplaatsen zijn

-Je hebt feitelijk 2 types jongerenreizen.  Actieve reizen zoals surfreizen, wandelvakanties en fietsvakanties en feestreizen zoals strandvakanties.  Als je een jongerenreis zoekt die bij je past, houd dan rekening met deze types jongerenreizen.

-Met je leeftijdsgenoten heb je meer plezier.  Sluit je aan bij die jongerenreizen waarbij leeftijdsgenoten meegaan.  Dat geldt met name als je een jongvolwassenen van rond de 30 of 35 jaar bent.  Dan is bijvoorbeeld een jongerenreis van Mambo een goede keuze.

De meeste aanbieders van goedkope jongerenreizen bieden feestvakanties aan.  Daar wordt bijna altijd alcohol gedronken.  Ofschoon drinken is toegestaan is "comazuipen" echt verboden.  Daar wordt door deze organisaties streng op gelet.  Zeker als je gast op een camping of jongeren vakantiepark bent en door de alcohol veel overlast veroorzaakt.


Mambo avontuurlijke jongerenreizen 15-39 jaar

Ben je tussen de 18 en 39 jaar en op zoek naar actieve jongerenreizen? De reisspecialist op het gebied van avontuurlijke en actieve jongerenreizen en vakanties is Mambo reizen. Omdat Mambo ook jongvolwassenen reizen aanbiedt voor jong volwassenen tot 39 jaar is deze solide en professionele jongeren reisorganisatie favoriet bij veel jongeren van 18 tot 39 jaar.

Bestemmingen zijn onder ander Zuid-Afrika, China, Cuba, Thailand, Spanje, Costa Rica, Thailand, Italië, Zweden en Kroatië. Het jongeren reisaanbod is heel divers, van strandvakantie tot surfvakanties en van cultuurreizen tot wintersportreizen., Bij Mamno kies je bij de rondreizen voor authentieke en avontuurlijke jongerenreizen. Wat dacht je van een rondreis Thailand, Costa Rica of Sri Lanka??  Er zijn ook een aantal backpack kampeerreizen bij Mambo te boeken. Deze spannende en avontuurlijke jongeren- en jongvolwassene reizen zijn verrassend anders, spannend en nooit hetzelfde.  Als je van bijzondere reizen houdt, een jongeren of jongvolwassene bent van 18 tot 39 jaar is Mambo jouw favoriete jongeren reisorganisatie.

Ook voor een singlereis of low budget jongeren vakantie.


Zomerkampen

Zomerkampen vallen in de categorie jongerenreizen. Op zoek naar een zomerkamp? Een van de bekendste reisorganisaties van jongerenreizen, SimiReizen organiseert ook zomerkampen. Deze zomerkampen, ook voor de zomervakanties 2024, 2025 en 2026, zijn met name bedoeld voor jongeren van 15, 16, 17 en 18 jaar. Maar ook voor bijvoorbeeld 20, 21 of 22 jarigen worden er zomerkampen georganiseerd, bijvoorbeeld ourdoorvakanties in Frankrijk, survivalkampen in de Ardennen of actieve jongerenreizen in Slovenië.

Autoverzekering afsluiten als jongere van 18, 19 of 20 jaar?

Ben je een jongere van 18, 19 of 20 jaar en ga je met je vrienden op jongeren vakantie? Ga je zelf een auto kopen en ben je nu op zoek naar de goedkoopste autoverzekeringen voor jongeren van 18, 19 of 20 jaar?? Dan hebben we hier een aantal tips die je helpen bij het vergelijken van autoverzekeringen en het vinden van de goedkoopste autoverzekeringen voor jongeren en beginnende autobestuurders.

Als je als jonge en beginnende autobestuurders net je eerste auto hebt gekocht en die zelf wilt gaan verzekeren, zijn er een aantal punten van groot belang. Je wilt tenslotte niet "de hoofdprijs"voor jouw WA Autoverzekering betalen. Dat geldt zeker voor autoverzekeringen voor jongeren van 18, 19 en 20 jarigen.

Wat je op de eerste plaats moet weten is dat de premieverschillen in autoverzekeringen per regio heel verschillend zijn en dat er ook nog eens hele grote verschillen kunnen zitten op de wijze waarop autoverzekeraars hun premies voor autoverzekeringen vaststellen.

De ene autoverzekeraar heeft graag jonge en startende autobestuurders als klant en de andere verzekeraar weert deze liever omdat bekend is dat jonge en onervaren autobestuurders nu eenmaal meer ongevallen en schade veroorzaken. 

Daarnaast is het belangrijk om goed na te denken over de gewenste dekking voor je af te sluiten autoverzekering. Ga je voor een wa autoverzekering of toch een wa + beperkt casco?? Als je als 18, 19 of 20 jarige autobezitter met je vrienden een autovakantie in het buitenland geboekt hebt, is het afsluiten van een ongevallen inzittende verzekering en een reisverzekering met rechtbijstand zeker ook geen overbodige luxe.  

Onze tip is: Vergelijk de tarieven van autoverzekeringen van jongeren via een onafhankelijke premievergelijker. Neem er de tijd voor en bespaar veel premie op je autoverzekering.

Je kunt hier autoverzekeringen jongeren vergelijken. Voor een goedkope jongeren vakantie.

met vrienden op autovakantie

Groot vakantiehuis als jongere huren?

Het valt tegen om zelfstandig een groot vakantiehuis als jongeren groep te huren.

Uitzonderingen zijn bepaalde grote vakantiehuizen in Zeeland.

Als je bijvoorbeeld een 12 persoons vakantiehuis op een vakantiepark in Zeeland wilt huren, zijn er parken waar dit onder bepaalde voorwaarden wordt toegestaan. Wel zijn er garanties van ouders of verzorgers nodig.


TUI Fair Travel banner