Reisorganisaties die betaalbare en bijzondere, individuele rondreizen aanbieden
Individuele rondreizen zijn reizen waarbij je op eigen gelegenheid een rondreis maakt. Individuele rondreizen zijn meestal georganiseerde rondreizen.  Hierbij heeft een gespecialiseerde reisorganisatie een rondreis inclusief overnachting samengesteld en maak jij deze rondreis alleen of met je partner, gezin, vrienden of collega’s. Individuele rondreizen 2017 die in de schijnwerpers staan zijn rondreizen Japan, China, Madagascar, Indonesië en Australië.  Dat zijn vooral de verre, individuele rondreizen. 

SNP wandelvakanties banner

Rondreis binnen Europa boeken?

Ook individuele rondreizen binnen Europa zijn en blijven populair, denk bijvoorbeeld aan een rondreis IJsland, Spanje, Portugal, Italië of Albanië. Hieronder vind je een aantak voorbeelden van reisorganisaties die betaalbare, individuele rondreizen organsiseren.  Je kunt bij deze reisorganisaties ook terecht voor een individuele rondreis op maat. Deze georganiseerde rondreizen van onder andere NRV Reizen en Riksja Reizen zijn ook zeer geschikt voor alleenstaanden, gezinnen met kinderen en jongvolwassenen ( 18 tot 25 jaar ).

Zie hier informatie voor groepsreizen en individuele reizen jongvolwassenen

Voor kindvriendelijke rondreizen met kinderen, zie Risksja Kids.

vipio dagaanbieding banner

Individuele rondreizen van Shoestring


Shoestring - Safari

Overzicht alle individuele rondreizen Shoestring

Shoestring is bekend van onder andere de verre groepsreizen en single reizen. Maar Shoestring heeft ook een groot en uniek aanbod individuele rondreizen. Ook individuele rondreizen voor jongvolwassenen en alleenstaanden.  In tegenstelling tot een groepsreis, reis je met een individuele rondreis van Shoestring in je eigen reistempo en op je eigen wijze.  Je bepaalt zelf je reisprogramma, je manier van vervoer en verblijf.  Hierbij heb je ook nog eens de mogelijkheid om bij Shoestring één of meer excursies aan je reisprogramma toe te voegen.  Je kunt je individuele rondreis zo spannend en avontuurlijk maken als je zelf wilt. Je kunt en duurzame vakantie boeken en verblijven in eco resorts, je kunt een wellness rondreis maken en verblijven in de mooiste wellness spa hotels of een low budget rondreis boeken.  Een aantal Shoestring reizen zijn bijzonder geschikt als rondreis met kinderen, ook met oudere kids.Shoestring werkt veel samen met lokale vervoerders, hotels en lokale reisagenten.  Dat zorgt voor lagere prijzen en een directe betrokkenheid van de locale bevolking bij een rondreis.  Shoestring gaat voor fair travel en duurzaam.  Bij de individuele rondreizen van Shoestring die je zelf vor vliegtickets te zorgen. Shoestring is net als de andere verre reisorganisaties op deze pagina aangesloten bij de SGR en ANVR. Fantastische bestemmingen zijn Argentinië, Birma, Botswana, de Maladiven, Panama, Thailand en vele andere bestemmingen.  Voor een perfecte en goedkope individuele rondreis bezoek je de website van Shoestring.

Riksja Travel, bouwstenen individuele rondreizen


China reizen

Alle rondreizen van Riksja Travel

Als je overweegt een individuele rondreis te boeken en deze ( gedeeltelijk ) zelf wilt samenstellen, kan je het beste eens bij de bouwstenen van de individuele rondreizen van Riksja Travel kijken.

Bij Riksja Travel kan je je individuele rondreis door middel van bouwstenen zelf samenstellen. Populaire bestemmingen bij Riskja Travel zijn Sri Lanka, Indonesië, Cuba, Peru en Zuid-Afrika.

Door gebruik te maken van de bouwstenen en je eigen individuele programma, reis je met een optimale vrijheid maar zijn bepaalde zaken zoals hotels onderweg wel voor je geregeld. Jij bepaalt wat je zelf regelt en wat Riksja Travel voor je organiseert.  Met een apart rondreis programma voor gezinnen met kinderen. Riksja Travel is net zoals NRV Reizen aangesloten bij de ANVR en SGR. De zekerheden van reizen. Sterke punten van Riksja Travel zijn met name de uitgebreide informatie over de reizen, landen, excursies en uitstapjes, de lage prijzen, het uitgebreide reisprogramma voor jongeren en jongvolwassenen en de echtheid van de reizen. Inspiratie, instagram, bijzondere reizen. Dat is wat Riksja Travel tot echt bijzondere rondreizen maakt.

Individuele rondreizen met kinderen, Riksja Kids
Kindvriendelijke rondreizen van Riksja Kids.

Als je een individuele rondreis met kinderen wilt maken, biedt het reisprogramma van Riksja Kids uitkomst. Je vindt bij Riksja Kids meer dan 10 individuele rondreizen naar verre bestemmingen die uitermate geschikt zijn voor een verre rondreis of vakantie met kinderen.

De kindvriendelijke bestemmingen van deze individuele rondreizen op maat zijn Peru, Indonesië, Amerika, Mexico, Sri Lanka, Zuid-Afrika, Thailand, Cuba, Mexico en andere bestemmingen. Een verre reis met kinderen maken wordt middels de bouwstenen van Riskja Kids eerder haalbaar. Ook binnen Europa organiseert Rilsja Kids kindvriendelijke rondreizen, kijk bijvoorbeeld eens naar de individuele rondreis met kinderen Griekenland.  De kindvriendelijke rondreizen van Riksja Travel zijn laagdrempelig, ze zijn ook geschikt in het kader van verre één ouder rondreizen.  Nagenoeg alles kan voor je worden geregeld, van vervoer, tot excursies tot overnachtingen. Kijk nu welke vere reizen met kinderen er in het programma van Riksja Travel Kids zitten.

NRV, de grootste reisorganisatie in betaalbare rondreizen


NRV, goedkope rondreizen individueel.

Als je een goedkope, individuele rondreis wilt boeken, kan je niet om de reisorganisatie NRV heen. Je kunt bij NRV kiezen uit tientallen individuele rondreizen, privé reizen, groepsreizen en rondreizen op maat. De bestemmingen van NRV zijn zéér divers, van een individuele rondreis naar Marokko, Tanzania, Indonesië tot Jordanië of Amerika.  Hierbij is het mogelijk om een volledig door NRV georganiseerde rondreis te boeken of een reis die je zelf kunt samenstellen.  

De individuele rondreizen van NRV worden hoog gewaardeerd en zijn in bijna alle gevallen goedkoper dan vergelijkbare rondreizen of groepsreizen.  Als je een verre individuele rondreis wilt gaan maken en kiest voor een georganiseerde reis, adviseren wij je in je "vergelijkingsronde"zeker ook NRV mee te nemen.

In 9 van de 10 gevallen komen de individuele rondreizen van NRV als beste uit de bus.  Ook voor een individuele rondreis met de auto en met kinderen.

Meer individuele rondreizen

Als je een overzicht wilt hebben van reisorganisaties die onderscheidend zijn in individuele rondreizen, bezoek dan de startpagina rondreizen.  Hier vind je ook uitgebreide informatie over single reizen, reizen voor single parents, culturele reizen en veel meer.

Rondreizen voor singles die hoger opgeleid zijn

Als je single bent en hoger opgeleid, heb je bij je avontuurlijke en verre rondreis,wellicht wel behoefte aan het gezelschap van gelijkgestemden. Dan is het misschien een idee om een single rondreis te boeken. Bijvoorbeeld een single rondreis voor alleenstaanden met een hogere opleiding.

Reizen met gelijkgestemden zorgt in het algemeen voor een prima sfeer.  Zeker de culturele reizen zijn ideaal voor singles met een hogere opleiding

TUI Fair Travel banner