Huis kopen Spanje

Een villa, appartement of huis in Spanje kopen?


Als je een huis, villa, appartement of vakantiehuis in Spanje wilt kopen en met name aan de Costa Blanca is het prettig om een ervaren aankoopmakelaar in de arm te nemen. Een aankoopmakelaar die de Spaanse Markt goed kent, ervaring heeft in Spanje en goed Nederlands spreekt. Zo een aankoopmakelaar in Spanje is Primavillas.nl Met een jarenlange ervaring op de Spaanse onroerend goed markt. Een betrouwbare partner voor iedereen die een huis in Spanje wil kopen. Je huis in Spanje kopen, is misschien wal makkelijker haalbaar dan je denkt 

SNP wandelvakanties banner


Villa kopen in Spanje met zwembad?


Het is ook mogelijk een luxe villa met eigen zwembad Costa Blanca of elders in Spanje te kopen. Door het heerlijke klimaat kan je vaak gebruik maken van het zwembad en relaxen. Primavillas ontzorgt en selecteert de vakantievilla’s met zwembad die in aanmerking komen. De aankoop van een vakantievilla in Spanje is een hele procedure. Met deskundige hulp kom je er wel. Je kunt een villa Spanje kopen welke zo duurzaam mogelijk is gebouwd. Primavillas.nl heeft alle deskundigheid en ervaring in huis.


Appartement Spanje met zeezicht kopen?


Je kunt ook een appartement, villa of vakantiehuis Spanje met zeezicht kopen. Zeezicht is onbetaalbaar. Aan de Costa Blanca zijn regelmatig appartementen te koop met zicht op zee. Soms met eigen zwembad en soms met gedeeld zwembad. Ook hier kan primavillas prima ondersteuning bieden en als aankoopmakelaar fungeren. Dat scheelt je vaak in de prijs en biedt altijd de beste kwaliteit.

vipio dagaanbieding banner


Bouwgrond Spanje kopen voor eigen woning?


Je kunt in Spanje en met name aan de Costa’s terecht voor de aanschaf van bouwgrond. Met de juiste vergunningen en begeleiding zal dat lukken. Laat vervolgens je droomvilla, appartement of huis in Spanje op maat voor je bouwen. Zo mogelijk met duurzame materialen. Geniet van je eigen huis, appartement op vakantie villa aan Spaanse kust.

 

TUI Fair Travel banner