Hotels met wellness arrangementen


SNP wandelvakanties banner

Kies een bestemming

Populaire bestemmingen: Duitsland, Italië, Portugal, Hongarije, Polen, Tsjechië, Israël, India, Sri Lanka en Thailand

Hotel met wellness?

vipio dagaanbieding banner

Wie op zoek is naar wellness arrangementen, kan het beste zoeken binnen de categorie hotels met wellness. Deze hotels bieden het hele jaar de meest aantrekkelijke wellness arrangementen. Ook voor een wellness arrangement met hemelvaart, pasen, kerstmis en oud en nieuw. Je kunt een verblijf in een hotel met wellness boeken in het kader van een wellness weekend, een wellness vakantie of een retreat. Ook voor 1, 2, 3, 4 of 5 nachten.

Als je een goedkoop hotel met wellness zoekt, raden we je aan gebruik te maken van een aanbieding. Buiten het hoogseizoen om hebben veel wellness hotels aanbiedingen. Vaak gaat het dan om een wellness arrangement, inclusief overnachting, gebruik van de spa- en wellness faciliteiten en maaltijden.  Spa- en wellness behandelingen zoals ontspanningsmassages zitten vaak niet in deze wellness arrangementen, die moet je bij het hotel los bijboeken.

Op deze website vind je vele aanbiedingen als het gaat om het boeken van een hotel met wellness of wellness arrangement. Of je nu een wellness arrangement of vakantie wilt boeken in de Ardennen, aan zee, in Zeeland, Spanje, Portugal, Ibiza, Thailand of België, je vindt hier de mooiste wellness hotels, aanbiedingen en arrangementen. Je boekt al een hotel met wellness voor 2 personen inclusief overnachting en diner voor minder dan 100 euro per persoon. Er zijn ook aantrekkelijke aanbiedingen als je een wellness hotel met arrangement wilt boeken voor één nacht. Je kunt dan genieten van een fantastisch ontbijtbuffet en onbeperkt gebruik maken van de spa, de wellness faciliteiten en eventuele zwembad met sauna’s.

Hotel met wellness in België of Nederland boeken


SpaOnline.comWellness met overnachting in België of Nederland boeken?  Heerlijk genieten van een wellness arrangement, inclusief ontbijt, lunch en diner?? Met veel vers fruit, verse sapjes en kleine hapjes? Via Spa Online zijn er vele mogelijkheden om 1 of 2 nachtjes ( of lang weekend ) van wellness te genieten. Bijvoorbeeld in een hotel met wellness en spa | wellness kasteel, een thermen wellness centra of een wellness resort met spa en wellness arrangement.

Je vindt bij Spa Online behalve hotels met wellness in België en Nederland, ook wellness resorts, spa resorts, hammams, beautysalons. En je vindt er, in Nederland en België,  altijd de beste aanbiedingen, soms al vanaf € 12,50 per dag per persoon ( zonder arrangement en zonder overnachting ). 

Geniet bijvoorbeeld van een wellness arrangement in België bij Thermen R in Roeselare. Geniet van de sauna en onspanningsmassage en laat je zintuigen geprikkeld worden of geniet van het wellness resort met spa in Kortijk. Er is op het gebied van wellness in België zo veel te genieten.

Ook in Nederland zijn er geweldige wellness faciliteiten, ook met overnachting en arrangement. Schrijf je bijvoorbeeld in op een wellness resort op de Veluwe of een wellness hotel in Zeeland met uitzicht op zee en strand. Of je nu gaat voor een dag sauna of een wellness arrangement met overnachting, de mooiste wellness hotels en resorts zijn nu met korting te verkrijgen. Ook in combinatie met een afval- of detox kuur.

Hotel met wellness in verband met vakantie boeken

Ben je op zoek naar een wellness hotel met overnachtingen in verband met een wellness vakantie. Kijk dan eens bij de wellness arrangementen in Spanje, Ibiza, Duitsland, Hongarije, Tsjechië, Italië of Slovenië. In deze landen is veek aandacht voor wellness- en gezondheidsvakanties.  Je kunt je wellness vakantie hier ook combineren met detoxen, gewichtsbeheersing, anti stress of burn out programma. Je kunt in deze wellness landen ook een hotel met overnachting en ontbijt boeken of een compleet arrangement, ook met massages en beaytybehandelingen. Of je nu een wellness vakantie in West-Europa, Zuid-Europa of Oost-Europa boekt, je  vindt via deze website altijd de beste aanbiedingen.

Wellness- en mindfulness vakantie


Kies een bestemming

Populaire bestemmingen: Nederland, Spanje, Ibiza, Thailand en Sri Lanka

Wellness en mindfulness zijn prima te combineren. Ook als je deze in het kader van een relax vakantie of gezondheids vakantie wilt boeken. Als je op zoek bent naar een hotel met wellness en gezondheids centrum of resort met yoga faciliteiten, vind je in de zoekbox hierboven vele mogelijkheden. Ook voor bijvoorbeeld een yoga vakantie in Thailand, Sri Lanka, Spanje of de Algarve.

Je kunt een mindfullness vakantie met wellness boeken voor bijvoorbeeld 2, 3 of 4 dagen of nachten maar ook een vakantie met wellness en yoga voor 1 of 2 weken boeken. Als je een dergelijke vakantie boekt in een hotel met wellness zal je kunnen overnachten in mooi ingerichte kamers met eigen badkamer en toilet en soms uitzicht op zee of de bergen.

Speciale aandacht voor de wellness, mindfulness en ayurveda reizen van Puur en Kuur.

Je vindt deze via de zoekbox hierboven, ook voor een ayurveda hotel of resort met afvalprograma waar je kunt overnachten en genieten van spa behandelingen, massages en yoga.

Poluliare bestemmingen voor een wellness | ayurveda vakantie zijn India, Thailand en Sri Lanka, daar kan je ook overnachten in een spa | wellness hotel of retreat.

TUI Fair Travel banner