Boek hier jouw verre groepsreis 2024.

Verre groepsreis in 2024 boeken? Culturele groepsreis? Kijk eens naar de mogelijkheden een verre en avontuurlijke groepsreis 2024 te boeken via Shoestring, Sawadee, Koning Aap of Djoser. Ook als rondreis 2024 of groepsrondreis te boeken. Bij een aantal reisorganisaties kan je ook een single groepsreis 2024 boeken. Ook single groepsreizen 2024 met verre bestemmingen.

Shoestring - Groepsreizen

Wat wordt jouw avontuur in 2024?

2024 wordt misschien wel het jaar dat jij een avontuurlijke en verre groepsreis of groepsrondreis gaat maken. Groepsreizen 2024 met cultuur, natuur en avontuur. Wat wordt het India, Mexico, Nepal, Australië of Canada? Of toch maar kiezen voor het natuurwonder Costa Rica? Hier vind je alle aanbiedingen bijzondere en verre groepsreizen. Meestal met gids en geheel verzorgd programma.


varen voor de kust van Albufeira

Groepsreizen?

Een avontuurlijke groepsreis 2024 binnen of buiten Europa boeken? Ben je op zoek naar reisorganisaties die bijzondere en avontuurlijke of culturele groepsreizen aanbieden? Bijvoorbeeld avontuurlijke of culturele groepsreizen naar Mexico, India, Nepal, Vietnam, China, Nieuw Zeeland, Zuid-Afrika of Peru? Een groepsreis met avontuur en cultuur? Je kunt hier ieder type groepsreis boeken, ook een all inclusive en last minute groepsreis


Bij wie je groepsreis boeken?

Je boekt je groepsreis bij voorkeur bij een reisorganisatie die weet hoe een reis met een groep een succes wordt? Een reisorganisatie die begrijpt dat groepsreizen niet alleen avontuurlijk, spannend en gezellig moeten zijn maar ook kunnen bijdragen aan de welvaart van een ontwikkelingsland en de plaatselijke economie van een bepaald dorp of gebied? Dat Eco en Duurzaam toerisme de toekomst heeft?

Dan is de informatie op deze website over groepsreizen en de reisorganisaties die duurzame en avontuurlijke groepsreizen aanbieden, relevant voor jou. De groepsreis reisorganisaties die hier worden toegelicht bieden avontuurlijke en culturele groepsreizen aan met meerwaarde. Ze bieden ook single reizen aan.


Voor iedereen een passende groepsreis of groepsrondreis

Ze hebben ook speciale mogelijkheden voor jongeren of senioren die een groepsreis willen boeken. Deze reisorganisaties brengen je niet alleen naar de mooiste plekken op aarde, de groepsreizen die ze hebben samengesteld zijn duurzaam, avontuurlijk en altijd verrassend en inspirerend.

Duurzame, avontuurlijke en culturele groepsreizen verrijken je leven en dragen bij aan een duurzame samenleving. Lees verder welke reisorganisaties avontuurlijke en duurzame groepsreizen en groepsrondreizen aanbieden en welke mogelijkheden er momenteel zijn om een groepsreis te boeken die past bij jouw manier van reizen en vakantie vieren met een groep. Je kunt jouw favoriete groepsreis en favoriete groep om mee te reizen, online zoeken en boeken. Je kunt nagenoeg alle groepsreizen op deze website online boeken maar ook eerst een brochure aanvragen of naar een specifieke groepsreis bijeenkomst gaan.


prachtige kust van Madeira

Sawadee

Sawadee – Vakanties voor reizigers

Een groepssreis 2023 van Sawadee is m&eer dan een belevenis. Sawadee is specialist in avontuurlijke en bijzondere groepsreizen en groepsrondreizen. Maar Sawadee is ook gespecialiseerd in wandelreizen, single groepsreizen, fietsreizen, culturele reizen en Poolreizen. Sawadee heeft met name een uitgebreid aanbod groepsreizen in Afrika, Azië, Midden- en Zuid-Amerika, het Midden-Oosten, Nieuw Zeeland, Noord-Amerika en Noord-Afrika. Ook voor een uniek yoga weekend of een yoga vakantie. Maar Sawadee biedt ook bijzondere groepsreizen aan in Europa en, heel bijzonder, groepsreizen in het Noord- en Zuidpoolgebied. Zo wordt er een 16-daagse Pool groepsreis (rondreis) georganiseerd naar Antarctica waarbij gekampeerd wordt op het ijs, een wetenschapsstation wordt bezocht en er op gletsjers gewandeld kan worden.


Op bijzondere plekken komen

Sawadee is dan ook de specialist in bijzondere en avontuurlijke groepsreizen en groepsrondreizen in Europa maar vooral ook op de meest afgelegen en bijzondere plekken op aarde. Met name de groepsrondreizen naar Jordanië, Zuid-Afrika, Maleisië, Indonesië, Marokko, China, Thailand en Sri Lanka zijn zeer bijzonder en gewild. Je vergeet een dergelijke Sawadee groepsreis nooit meer! Alle groepsreizen en groepsrondreizen van Sawadee zijn zo duurzaam mogelijk van opzet. Sawadee probeert duurzaam toerisme en duurzaam reizen ook tijdens haar groepsreizen en groepsrondreizen een zo duurzaam mogelijke invulling te geven. Op de website van Sawadee vindt u het aanbod van alle groepsreizen en overige reizen. Ontdek de mooiste gebieden op aarde met Sawadee en boek een onvergetelijke groepsreis of groepsrondreis.

Havana straat in Cuba

Een groepsreis 2024 naar traditioneel Indonesië boeken

Groepsreis Indonesië 20234

In het traditionele Indonesië valt veel te ontdekken. Lieve en vriendelijke mensen, een prachtige cultuur en natuur, authenticiteit. Beleef het echte en authentieke Indonesië met de groepsreis en rondreis Specialist van Indonesië. Bij Merapi, een kleinschalige Indonesië groepsreis specialist, boek je een authentieke groepsreis Indonesië. Maak kennis met de plaatselijke bevolking, ontdek niet toeristische gebieden en ervaar de prachtige natuur en cultuur van Indonesië. Reis met gelijkgestemden en in kleine groepen! Een groepsreis of rondreis Indonesië 2023, een unieke ervaring die je altijd zal bijblijven.


Koning Aap, de duurzame specialist in groepsreizen en verre Reizen

Verre Groepsreis 2024 via Koning Aap boeken. Duurzaam, unieke en verrassende bestemmingen. Aangenaam gezelschap. Een groepsreis van Koning Aap is altijd bijzonder. Koning Aap is de specialist in duurzame en verre groepsreizen. En, iedere groepsreis bij Koning Aap is uniek. Of je nu een avontuurlijke groepsreis wilt boeken naar Azië, China, Nieuw Zeeland, Thailand, Zuid-Afrika of Marokko, iedere groepsreis krijgt bij Koning Aap de aandacht die het verdient. Hierbij wordt ook naar de samenstelling van de groepen gekeken want een groepsreis wordt nog leuker als de groep met aandacht is samengesteld.

koningaap groepsreizen banner

Koning Aap biedt ook groepsreizen aan voor singles en familiereizen. En voor single parents zijn er bij Koning Aap aparte reisprogramma’s en groepsreizen. En omdat Koning Aap behalve duurzaam ook vernieuwend is, er zijn ook festivalreizen en pioniersreizen in het programma groepsreizen opgenomen. Koning Aap maakt werk van duurzaamheid. Dit merk je aan het milieuprogramma, de wijze waarop de medewerkers geschoold worden, de mogelijkheden om je reis met vrijwilligerswerk te combineren en veel meer. Op de website van Koning Aap lees je alles over de groepsreizen, het actuele programma, de mogelijkheden om reizen met elkaar te combineren en nog veel meer. Veel plezier bij het vinden van jouw ideale groepsreis bij Koning Aap. Koning Aap


Groepsreizen van Djoser

Djoser.nl Een groepsreis van Djoser is meer dan een beleving! Zie het programma groepsreizen 2024 van Djoser. Djoser, groepsrondreizen wereldwijd Naast Koning Aap en Sawadee Reizen is Djoser de meest bekende reisorganisatie in Nederland welke avontuurlijke en culturele, duurzame groepsreizen en groepsrondreizen organiseert en aanbiedt. Djoser heeft ook voor 2024 weer een uniek aanbod groepsreizen en avontuurlijke rondreizen. Met name de groepsreizen en groepsrondreizen van Djoser naar Nepal, Zuid-Afrika, Costa Rica, Nicaraqua, India, Thailand, Nieuw-Zeeland, Vietnam, Egypte, Jordanië en Marokko zijn zeer gewild. De groepsreizen van Djoser worden gekenmerkt door veel individuele vrijheid. Djoser is specialist in het samenstellen van groepsreizen en groepsrondreizen op maat. Voor iedere groep vanaf 10 personen kan Djoser een groepsreis of groepsrondreis op maat samenstellen.


Veel ervaring bij Djoser

De reisleiders van Djoser zijn veelal ervaren reisgidsen en kennen de vakantie bestemming als geen ander. Alle reisleiders van Djoser hebben een passie voor reizen en vinden het leuk om groepen te begeleiden op reis. Djoser is naast groepsreizen ook gespecialiseerd in bijzondere reizen zoals cultuurreizen, fietsvakanties, safarireizen, gezinsreizen en  natuurreizen. Het is ook mogelijk om bij Djoser wandel- en fietsreizen te boeken. Dit is ook mogelijk als groepsreis. Djoser organiseer regelmatig informatiedagen waar films getoond worden van bepaalde reizen en vakantiebestemmingen. Djoser is met recht een duurzame reisorganisatie te noemen.

Partner van Unicef.

Djoser is al ruim 20 jaar partner van Unicef, compenseert (gedeeltelijk) de CO2 uitstoot en stelt zoveel mogelijk duurzame en verantwoorde reizen en groepsreizen samen. Met respect voor de natuur, mens, dier en milieu. Een groepsreis van Djoser is altijd bijzonder en inspirend. Reizen met Djoser is anders, avontuurlijk en verantwoord. Kijk nu welke groepsreis van Djoser jou aanspreekt.  Of je nu een groepsreis zoekt voor avonturiers, 50 plussers, fietsers of natuurliefhebbers, Djoser maakt iedere vakantie droom waar.


wandelvakantie voor singles

Groepsreis voor singles

Vind hier een groepsreis singles Wie single is en op zoek naar een passende groepsreis heeft wellicht een heel andere behoefte voor de invulling van de groepsrondreis dan iemand die een familie reis zoekt. Voor singles worden er daarom single groepsreizen georganiseerd. Rond reizen waaraan alleen singles kunnen deelnemen. Bij deze single groepsreizen ga je op stap met andere vrijgezellen en die van je eigen leeftijdsgroep. Een van de organisaties die ontzettend leuke en goed georganiseerde single reizen organiseert is Estivant. Kijk nu welke verre single groepsreis jij gaar boeken! Zie de speciale pagina single reizen Als je meer wilt weten over single wintersport, ga da naar onze pagina wintersport of lees deze blog over single wintersport reizen voor alleenstaanden vanaf 20 jaar.


Goedkope vliegticket bij groepsreizen

Ook bij groepsreizen en individuele reizen is het mogelijk als groep een goedkope vliegticket af te sluiten.

U kunt dit bijvoorbeeld doen via de website van Tui.

tix banner


Groepsreizen voor jongeren

Ook als jongere kan je een groepsreis boeken. Bijvoorbeeld via Simi Reizen. Dat kan al als je minimaal 15 jaar bent. Er zijn vele types groepsreizen voor jongeren, van strandvakanties tot culturele vakanties en van wandelvakanties tot surfvakanties. Hier vind je vakantiemogelijkheden jongeren


fietsvakantie

Vakantiehuis voor groep boeken?

Gaat u met een groep op vakantie en bent u op zoek naar een groot vakantiehuis? Op de website vakantiehuizen 20 personen.be vindt u honderden grote vakantiehuizen en groepsverblijven. Van grote vakantiehuizen aan zee tot appartementen in een grote stad als Londen of Rome. Of u nu een vakantiehuis voor 20, 22, 24 of 26 personen zoekt, uw grote vakantiehuis vindt u gegarandeerd op deze website. Ook vakantiehuizen voor groepen met zwembad en conferentieoorden. Zoek hier een vakantiehuis voor groep in Zeeland.


TUI Fair Travel banner