Avontuurlijke groepsreizen en groepsrondreizen

Groepsreizen Reisorganisaties. Groepsreis boeken? Avontuurlijke groepsreis of groepsrondreis?
De hieronder vermelde duurzame reisorganisaties maken werk van avontuurlijke groepsreizen, groepsrondreizen, duurzaam toerisme, Fair Travel en rondreizen. Groepsreizen voor kleine en grote groepen. Ook voor je rondreis 2024.

SNP wandelvakanties banner

Duurzaam reizen, ook bij groepsreizen

Ook als je een avontuurlijke groepsreis, groepsrondreis of rondreis wilt boeken, kan dit op een duurzame manier. Duurzaam toerisme is meer dan het compenseren van de CO2 uitstoot. Duurzaam toerisme is kiezen voor kleinschalige accommodaties, het stimuleren van de lokale economie en respect hebben voor mens, dier en milieu. Als je duurzaam toerisme belangrijk vindt, boek je vakantie, groepsreis of groepsrondreis dan bij een reisorganisatie die rekening houdt met mens, dier en milieu. Hieronder kan je per groepsreis of rondreis reisorganisatie lezen op welke wijze ze duurzame vakanties, avontuurlijke groepsreizen en groepsrondreizen organiseren en duurzaam toerisme in de praktijk brengen. Deze reisorganisaties bieden het hele jaar door duurzame rondreizen, groepsrondreizen en groepsreizen aan.


vipio dagaanbieding banner

Hulp bij jouw duurzame vakantie keuze

We hopen dat de informatie op deze website je verder op weg zullen helpen bij de keuze van jouw duurzame vakantie, groepsreis of rondreis. De  avontuurlijke groepsreis reisorganisaties op deze pagina bieden individuele rondreizen, compleet verzorgde groepsreizen en bouwsteen groepsreizen aan. Zij bieden avontuurlijke en duurzame groepsreizen en rondreizen aan met meerwaarde. Je vindt op deze pagina informatie over avontuurlijke groepsreizen, groepsrondreizen en individuele reizen van onder andere Sawadee, Shoestring, Koning Aap, SNP Natuurreizen en Djoser. Deze organisaties zijn gespecialiseerd in duurzame rondreizen, groepsreizen en individuele reizen. Daarnaast zijn enkele ervan gespecialiseerd in single reizen.

Wandelen in Schotland

SNP Natuurreizen, groepsreis in de natuur

De mooiste groepsreizen boek je bij SNP Natuurreizen. Groepsreis in de natuur boeken? Duurzame groepsreizen, individuele reizen en natuurreizen. SNP Natuurreizen bestaat sinds 1996 en is onderdeel van de ANWB. SNP Natuurreizen is gespecialiseerd in duurzaamheid, toerisme en natuurvakanties. SNP is in Nederland de specialist als het om actieve en duurzame natuurreizen en groepsreizen gaat. SNP is gespecialiseerd in wandelreizen, fietsreizen, rondreizen, themareizen, gezinsvakanties en winterreizen.


Alle soorten Natuur reizen bij SNP

SNP biedt zowel groepsreizen als individuele reizen aan. De groepen zijn zelden groter dan 15 deelnemers en overdag verplaatsen deze groepen zich vaak wandelend of fietsend.

SNP biedt haar reizigers de mogelijkheid de CO2 uitstoot te compenseren en werkt hiervoor samen met GreenSeat. Door deze CO2 compensatie is er sprake van duurzaam reizen. Voor overnachtingen wordt zoveel mogelijk gebruik gemaakt van kleinschalige accommodaties. SNP probeert duurzaamheid zoveel mogelijk in haar organisatie en reisprogramma’s te integreren. SNP steunt Vogelbescherming Nederland en steunt diverse internationale projecten zoals de Pan Parks Foundation. Indien je een duurzame natuurreis wilt boeken, zit je bij SNP zeker goed. SNP biedt natuurreizen en bijzondere groepsreizen aan in Azië, Zuid-Amerika, Oceanië, Midden-Amerika, Noord-Amerika, Europa, Afrika, het Midden Oosten en de Antarctische gebieden. SNP is aangesloten bij de ANVR, SGR en Stichting Calamiteitenfonds Reizen. Kijk nu binnen het aanbod van SNP Natuureizen welke groepsreis jou het meeste aanspreekt.


hangbrug in Thailand

Koning Aap groepsreizen

Koning Aap
Avontuurlijke groepsreis boeken? Koning Aap is al 12 jaar gespecialiseerd in duurzaamheid en toerisme en biedt groepsreizen, groepsrondreizen, familiereizen en individuele reizen aan. Koning Aap biedt duurzame reizen en groepsreizen aan in Afrika, Azië, Centraal Amerika, Latijns Amerika, het Midden Oosten en Oost Europa. Voor Koning Aap is duurzaam toerisme en duurzaam reizen zeer belangrijk. Bij Koning Aap wordt veelal gebruik gemaakt van kleinschalige accommodaties en restaurants die eigendom zijn van de lokale bevolking. Koning Aap voert een actief milieubeleid, betaalt aan haar leveranciers Fair Trade prijzen en heeft duurzaamheid binnen haar hele organisatie geïmplementeerd. Koning Aap biedt geen reizen aan die mensen, dieren of milieu op onaanvaardbare wijze schade berokkenen. Als je een duurzame en avontuurlijke vakantie, groepsreis of groepsrondreis wilt boeken, zit je bij Koning Aap zeker goed. Ook voor avontuurlijke, gezellige en verantwoorde groepsrondreizen moet je bij Koning Aap zijn. Groepsreizen met een missie.

Koningaap - Groepsreizen en Familiereizen

Koning Aap en vrijwilligersprojecten

Met “AapHelptMee” kun je een vakantie, zoals een groepreis, verlengen door je als vrijwilliger op te geven. Koning Aap heeft een vrijwilligersprojecten in onder andere Thailand, Costa Rica, Cambodja, Sri Lanka, Zuid-Afrika en Nepal. Door je op te geven voor zo een vrijwilligersproject, verleng je een duurzame vakantie op een zinvolle en leuke manier en doe je ervaring op die je je hele leven kunt gebruiken. Duurzaamheid en toerisme gaan met deze vrijwilligersprojecten hand in hand. Je kunt online groepsreizen bij Koning Aap boeken die gekoppeld zijn aan vrijwilligers projecten. Koning Aap is aangesloten bij de ANVR, SGR en Stichting Calamiteitenfonds Reizen

Costa Rica luiaard in regenwoud

Shoestring, al jaren specialist in verre groepsreizen

Shoestring: Avontuurlijke groepsreizen en groepsrondreizen met Shoestring.

Shoestring is specialist in avontuurlijke groepsrondreizen, groepsreizen en individuele reizen en rondreizen, Ook Shoestring heeft als reisorganisatie duurzaamheid hoog in het vaandel staan. Shoestring is al sinds 1999 gespecialsieerd in duurzaamheid en fair toerisme en organiseert avontuurlijke groepsreizen en groepsrondreizen naar Afrika, Azië, Midden-Oosten, Oost-Europa, Noord-Amerika, Midden-Amerika en Zuid-Amerika. Shoestring biedt ook festivalreizen en singlereizen aan. Groepsreizen van Shoestring zijn gegarandeerd een succes, ook als je tijdens je vakantie bijvoorbeeld vegetarisch wilt eten.


Vakantie en vrijwilligerswerk bij Shoestring

Ook bij Shoestring is het mogelijk je vakantieperiode te verlengen met vrijwilligerswerk. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het werken in een Olifanten opvangcentrum in Thailand, een straathondenproject in Sri Lanka of een onderwijsproject in Nepal. Zo gaan duurzaamheid, vrijwilligerswerk en toerisme hand in hand.

Shoestring bevordert duurzaam reizen en toerisme en maakt om die reden bijvoorbeeld gebruik van kleinschalige accommodaties, compenseert het CO2 gebruik en ontziet het milieu als duurzame reisorganisatie zoveel mogelijk. Shoestring is tegen foute souvenirs en geeft daarover voorlichting. Shoestring werkt samen met het IAFW (dierenrechten) en ECPAT (bestrijding kinderprostitutie) Indien je een duurzame, gerenommeerde reisorganisatie zoekt, is Shoestring echt iets voor jou!
Shoestring is, net zoals de andere reisorganisaties die groepsreizen organiseren, aangesloten bij de ANVR, SGR en Stichting Calamiteitsfonds reizen.


Djoser Reizen, groepsreizen en groepsrondreizen

Groepsrondreizen wereldwijd
Djoserorganiseert al sinds 1986 duurzame groepsreizen en groepsrondreizen over de hele wereld. Djoser is misschien wel de bekendste reisorganisatie als het om duurzaamheid, rondreizen, avontuurlijke groepsrondreizen en eco toerisme gaat. Hierbij is het uitgangspunt fair trade, duurzaam reizen en duurzaam toerisme. Djoser houdt daarom actief rekening met mens, dier en milieu en levert door haar duurzaam toerisme een bijdrage aan lokale werkgelegenheid, behoud van de natuur en een groot aantal natuur- en werkgelegenheidsprojecten. Maar ook het welzijn van mensen is voor Djoser erg belangrijk. Zo steunt Djoser al jarenlang Unicef, het kinderfonds van de Verenigde naties.


CO2 Neutraal Reizen mogelijk.

Djoser groepsreizen biedt haar klanten de mogelijkheid om CO2 neutraal te reizen en werkt daarom samen met Greenseat van de Klimaat Neutraalgroep.

Djoser organiseert behalve groepsreizen en groepsrondreizen, ook themareizen zoals wandel- en fietsreizen. Maar Djoser organiseert ook culinaire rondreizen in India en Thailand, festival reizen naar bijvoorbeeld Benin, Ethiopië of Mali of een carnavalsreis naar Rio de Janeiro. Indien je een duurzame vakantie zoals een actieve of avontuurlijke groepsrondreis of  groepsreis wilt boeken bij een solide en gerenommeerde organisatie met een ruim aanbod verantwoorde groepsvakanties met veel individuele vrijheid, zit je bij Djoser zeker goed.
 

Yoga meditatie in India

Groepsreizen Djoser voor ouders met kinderen

Djoser doet meer dan het organiseren van groepsreizen en groepsrondreizen. Ook als je als ouders duurzaam op vakantie of rondreis wilt gaan met je kinderen, kan je bij Djoser prima terecht. Djoser organiseert ook groepsreizen voor ouders met kinderen. Djoser is lid van de ANVR, SGR en Stichting Calamiteitsfonds Reizen.
Klik op de banner van Djoser om naar de website te gaan.


Sawadee Puur Reizen, boek een pure groepsreis

Avontuurlijke groepsreis? Sawadee is sinds 1983 gespecialiseerd in duurzaamheid en toerisme en organiseert actieve en avontuurlijke groepsreizen. Sawadee organiseert deze groepsreizen met respect voor de natuur, het milieu en de lokale bevolking. Sawadee maakt werk van duurzaam toerisme door de lokale bevolking te betrekken bij haar activiteiten, natuurbeschermingsprojecten te ondersteunen en maatschappelijk verantwoord ondernemen te integreren in haar hele bedrijfsvoering. Sawadee staar voor duurzaam ondernemen, duurzaam toerisme en duurzaam reizen. Als u een duurzame vakantie of groepsreis wilt boeken, zit je bij Sawadee goed.

Sawadee organiseert avontuurlijke groepsreizen, groepsrondreizen en individuele reizen naar Afrika, Azië, Noord-Amerika, Latijns Amerika, Nieuw Zeeland, het Midden Oosten, Europa en de Noord- en de Zuid Pool. Sawadee organiseert ook thema reizen zoals safari reizen, poolreizen, wandelreizen, duikreizen en woestijnreizen. Sawadee is aangesloten bij de ANVR, SGR en Stichting Calamiteitenfonds Reizen. Zo boek jij je groepsreis bij Sawadee met optimale zekerheid.


Citytrip New York

Citytrip New York, ook leuk in kader groepsreis of rondreis.

Wie het leuk vindt om grote steden te bezoeken, kan in het kader van een groepsreis ook zeker een citytrip New York boeken.

Ook in de programma’s van een aantal single groepsreizen kan je een citytrip New York boeken. Je vertrekt dan bijvoorbeeld vanaf Amsterdam, Brussel of Rotterdam Airport en vliegt rechtstreeks naar New York. Jouw stedentrip is dan inclusief hotel, vervoer, vliegtickets en alles wat bij een groepsreis New York hoort.

NRV Holiday, voor bijzondere groepsreizen

Bijzondere groepsreis boeken?

NRV Holiday is de reisorganisatie welke gespecialiseerd is in bijzondere en complete groepsreizen. NRV biedt groepsreizen aan naar onder andere Botswana, China, Cuba, India, Indonesië, Namibië, Nepal, Sri Lanka, Thailand, Vietnam, Zimbabwe en Zuid-Afrika. U kunt kiezen uit volledig verzorgde groepsreizen van 13 tot 22 dagen. Meestal worden de groepen begeleid door Nederlands of Engels sprekende gidsen. NRV Holiday staat bekend om haar betaalbare groepsreizen. Op de site van NRV vindt u regelmatig aanbiedingen en last minutes. Als u kiest voor een individuele rondreis, kunt u deze bij NRV Holiday zelf samenstellen. Indien u aan een groepsreis wilt deelnemen en u bent op zoek naar een degelijke en gerenommeerde organisatie is NRV zeker een geschikte partij. Ook als u een goedkope groepsreis wilt boeken.
Voor een single groepsreis hoger opgeleiden kan je niet bij NRV terecht, boek die bijvoorbeeld bij Shoestring of Crusj


Nivon, groepsreizen voor natuur- en cultuurliefhebbers

Nivon Reizen: Samen Doen, Mee Maken!

Nivon Reizen zijn geliefd bij mensen die sociaal, buiten en actief willen zijn. Die andere culturen willen ontdekken. Met elkaar nieuwe werelden ontdekken is een geweldige ervaring. Samen met de andere deelnemers bepaal je binnen de kaders van de reis welke activiteiten je ontplooit of hoe je deze invult. Je komt ontspannen, met een rugzak of koffer vol ervaringen weer thuis. Dus wil je je eigen batterij opladen aan een andere horizon? Zoek een Nivonreis uit die bij je past en er gaat een wereld voor je open.  Met de keuze voor een Nivon groepsreis kies je voor natuur en cultuur met de kans om de omgeving en haar bewoners van dichtbij te leren kennen. Je kunt lekker buiten actief zijn, maar ook ontspannen, kletsen, eten en spelletjes doen of wat je nog meer bedenkt. De reizen worden begeleid door geselecteerde en opgeleide vrijwilligers die zorgen voor ondersteuning. Dit zijn mensen zoals jij en ik die vanuit passie en enthousiasme doen wat ze leuk vinden en anderen daar graag in meenemen.

Kenmerk van Nivonreizen is de sociale plus: mensen die genieten van een goed evenwicht tussen samen sociaal actief, maar wel met behoud van de eigen kleur. Met elkaar treed je buiten de paden van het massatoerisme. Veel reizen gaan juist naar het onbekende achterland. Je ervaart de pure cultuur en natuur van een gebied. We reizen zoveel mogelijk op een natuur- en milieuvriendelijke wijze. Veel reizigers gaan meer dan één keer met een Nivon groepsreis mee, omdat ze de bestemming, de manier van reizen en de sfeer in de groep als unieke combinatie zien.


Ecotoerisme Adressen

Ben je op zoek naar ecotoerisme adressen?

Op de volgende verzamel websites vind je een groot aantal ecotoerisme adressen. Houd er wel rekening mee dat veel ecotoerisme adressen op verzamel websites niet gecontroleerd zijn en overtuig je er dus zelf van of een bepaald eco toerisme adres daadwerkelijk zo duurzaam zijn als ze zich presenteren.

www.ecotoerisme.jouwpagina.nl
www.eceat.nl

Regenwoud van Costa Rica

Eco toerisme reisorganisaties en boeken met zekerheid

Houd er ook rekening mee dat met name kleinere eco toerisme reisorganisaties niet altijd aangesloten bij organisaties zoals de ANVR, SGR of Stichting Calamiteitsfonds Reizen. Dit betekent concreet dat als je een eco reis boekt bij een dergelijke organisatie en de reis gaat om wat voor reden niet door, je de betaalde reissom kwijt kunt zijn. Boek een groepsreis of individuele reis bij voorkeur bij een erkende reisorganisatie.

Indien een eco toerisme reisorganisatie niet aangesloten is bij de ANVR, SGR of ander garantiefonds wil dat natuurlijk niet zeggen dat ze onbetrouwbaar of niet solide zijn. Veel kleinere reisorganisaties kunnen de financiële lasten van een bepaald keurmerk of garantiefonds gewoon niet dragen maar zijn wel degelijk betrouwbaar. Indien je leuke eco toerisme adressen tegen komt, vraag dan naar de reiservaringen van andere gasten en check zoveel mogelijk via internet en de telefoon.


Vakantiehuizen met jacuzzi

Wie een vakantiehuis  met jacuzzi wil boeken, kan terecht op de website www.vakantiehuis-met-jacuzzi.com. Hier vind je reisorganisaties die vakantiehuizen en villa’s met jacuzzi verhuren. Ook voor een vakantiehuis met jacuzzi aan zee


Hotel met jacuzzi

Voor een luxe wellness vakantie, boek je eenhotel met jacuzzi Er zijn ook hotels met bubbelbad of privé sauna te huur.

Reisorganisaties voor een vakantie met hond

Als je met de hond op vakantie wilt, moet je een accommodatie zoeken waar honden welkom zijn. De volgende reisorganisaties bieden vakanties aan waar honden welkom zijn.


TUI Fair Travel banner