GroepsreizenShoestring - Groepsreizen

Groepsreis?

Een groepsreis binnen of buiten Europa boeken?

Ben je op zoek naar reisorganisaties die bijzondere en avontuurlijke of culturele groepsreizen aanbieden? Bijvoorbeeld avontuurlijke of culturele groepsreizen naar Mexico, India, Nepal, Vietnam, China, Nieuw Zeeland, Zuid-Afrika of Peru? Een groepsreis met avontuur en cultuur?

Je boekt je groepsreis bij voorkeur bij een reisorganisatie die weet hoe een reis met een groep een succes wordt? Een reisorganisatie die begrijpt dat groepsreizen niet alleen avontuurlijk, spannend en gezellig moeten zijn maar ook kunnen bijdragen aan de welvaart van een onwikkelingsland en de plaatselijke econonie van een bepaald dorp of gebied? Dat Eco en Duurzaam toerisme de toekomst heeft?

Dan is de informatie op deze website over groepsreizen en de reisorganisaties die duurzame en avontuurlijke groepsreizen aanbieden, relevant voor jou. De groepsreis reisorganisaties die hier worden toegelicht bieden avontuurlijke en culturele groepsreizen aan met meerwaarde. Ze bieden ook single reizen aan.

Ze hebben ook speciale mogelijkheden voor jongeren of senioren die een groepsreis willen boeken. Deze reisorganisaties brengen je niet alleen naar de mooiste plekken op aarde, de groepsreizen die ze hebben samengesteld zijn duurzaam, avontuurlijk en altijd verrassend en inspirerend.

Duurzame, avontuurlijke en culturele groepsreizen verrijken je leven en dragen bij aan een duurzame samenleving. Lees verder welke reisorganisaties avontuurlijke en duurzame groepsreizen en groepsrondreizen aanbieden en welke mogelijkheden er momenteel zijn om een groepsreis te boeken die past bij jouw manier van reizen en vakantie vieren met een groep. Je kunt jouw favoriete groepsreis en favoriete groep om mee te reizen, online zoeken en boeken. Je kunt nagenoeg alle groepsreizen op deze website online boeken maar ook eerst een brochuren aanvragen of naar een specifieke groepsreis bijeenkomst gaan.

Sawadee
Sawadee - Vakanties voor reizigers

Een groepssreis van Sawadee is méér dan een belevenis.

Sawadee is specialist in avontuurlijke en bijzondere groepsreizen en groepsrondreizen. Maar Sawadee is ook gespecialiseerd in wandelreizen, single reizen, fietsreizen, culturele reizen en Poolreizen. Sawadee heeft met name een uitgebreid aanbod groepsreizen in Afrika, Azië, Midden- en Zuid-Amerika, het Midden-Oosten, Nieuw Zeeland, Noord-Amerika en Noord-Afrika. Ook voor een uniek yoga weekend of een yoga vakantie.

Maar Sawadee biedt ook bijzondere groepsreizen aan in Europa en, heel bijzonder, groepsreizen in het Noord-en Zuidpoolgebied. Zo wordt er een 16-daagse Pool groepsreis (rondreis) georganiseerd naar Antartica waarbij gekampeerd wordt op het ijs, een wetenschapsstation wordt bezocht en er op gletsers gewandeld kan worden. Sawadee is dan ook de specialist in bijzondere en avontuurlijke groepsreizen en groepsrondreizen in Europa maar vooral ook op de meest afgelegen en bijzondere plekken op aarde. Met name de groepsrondreizen naar Jordanië, Zuid Afrika, Maleisië, Indonesië, Marokko, China, Thailand en Sri Lanka zijn zeer bijzonder en gewild. Je vergeet een dergelijke Sawadee groepsreis nooit meer!

Alle groepsreizen en groepsrondreizen van Sawadee zijn zo duurzaam mogelijk van opzet. Sawadee probeert duurzaam toerisme en duurzaam reizen ook tijdens haar groepsreizen en groepsrondreizen een zo duurzaam mogelijke invulling te geven. Op de website van Sawadee vindt u het aanbod van alle groepsreizen en overige reizen. Ontdek de mooiste gebieden op aarde met Sawadee en boek een onvergetelijke groepsreis of groepsrondreis.

Een groepsreis naar traditioneel Indonesiƫ boeken


Merapi Tout & Travel

Groepsreis Indonesië?

In het traditionele Indonesië valt veel te ontdekken. Lieve en vriendelijke mensen, een prachtige cultuur en natuur, authenticiteit.  Beleef het echte en authentieke Indonesië met de groepsreis en rondreis Specialist van Indonesië. Bij Merapi, een kleinschalige Indonesië groepsreis specialist, boek je een authentieke groepsreis Indonesië.  Maak kennis met de plaatselijke bevolking, ontdek niet toeristische gebieden en ervaaar de prachtige natuur en cultuur van Indonesië.  Reis met gelijkgestemden en in kleine groepen! 

Een groepsreis of rondreis Indonesië, een unieke ervaring die je altijd zal bijblijven.

Koning Aap, de duurzame specialist in groepsreizen en verre Reizen


Koningaap - Groepsreizen en Familiereizen

Een groepsreis van Koning Aap is altijd bijzonder.

Koning Aap is dé specialist in duurzame en verre groepsreizen. En, iedere groepsreis bij Koning Aap is uniek. Of je nu een avontuurlijke groepsreis wilt boeken naar Azië, China, Nieuw Zeeland, Thailand, Zuid-Afrika of Marokko, iedere groepsreis krijgt bij Koning Aap de aandacht die het verdient. Hierbij wordt ook naar de samenstelling van de groepen gekeken want een groepsreis wordt nog leuker als de groep met aandacht is samengesteld.

Koning Aap biedt ook groepsreizen aan voor singles en familiereizen.

En voor single parents zijn er bij Koning Aap aparte reisprogramma's en groepsreizen. En omdat Koning Aap behalve duurzaam ook vernieuwend is, er zijn ook festivalreizen en pioniersreizen in het programma groepsreizen opgenomen. Koning Aap maakt werk van duurzaamheid. Dit merk je aan het milieuprogramma, de wijze waarop de medewerkers geschoold worden, de mogelijkheden om je reis met vrijwilligerswerk te combineren en veel meer. Op de website van Koning Aap lees je alles over de groepsreizen, het actuele programma, de mogelijkheden om reizen met elkaar te combineren en nog veel meer. Veel plezier bij het vinden van jouw ideale groepsreis bij Koning Aap.

Koning Aap

Groepsreizen van Djoser
Djoser.nl     

Een groepsreis van Djoser is méér dan een beleving!

Djoser, groepsrondreizen wereldwijd

Naast Koning Aap en Sawadee Reizen is Djoser de meest bekende reisorganisatie in Nederland welke avontuurlijke en culturele, duurzame groepsreizen en groepsrondreizen organiseert en aanbiedt.

Met name de groepsreizen en groepsrondreizen van Djoser naar Nepal, Zuid-Afrika, Costa Rica, Nicaraqua, India, Nieuw-Zeeland, Vietnam, Egypte, Jordanië en Marokko zijn zeer gewild. De groepsreizen van Djoser worden gekenmerkt door veel individuele vrijheid. Djoser is specialist in het samenstellen van groepsreizen en groepsrondreizen op maat. Voor iedere groep vanaf 10 personen kan Djoser een groepsreis of groepsrondreis op maat samenstellen.

De reisleiders van Djoser zijn veelal ervaren reisgidsen en kennen de vakantie bestemming als geen ander. Alle reisleiders van Djoser hebben een passie voor reizen en vinden het leuk om groepen te begeleiden op reis. Djoser is naast groepsreizen ook gespecialiseerd in bijzondere reizen zoals cultuurreizen, fietsvakanties, safarireizen, gezinsreizen en  natuurreizen. Het is ook mogelijk om bij Djoser wandel- en fietsreizen te boeken. Dit is ook mogelijk als groepsreis.

Djoser organiseer regelmatig informatiedagen waar films getoond worden van bepaalde reizen en vakantiebestemmingen. Djoser is met recht een duurzame reisorganisatie te noemen. Djoser is al 20 jaar partner van Unicef, compenseert (gedeeltelijk) de CO2 uitstoot en stelt zoveel mogelijk duurzame en verantwoorde reizen en groepsreizen samen. Met respect voor de natuur, mens, dier en milieu. Een groepsreis van Djoser is altijd bijzonder en inspirend. Reizen met Djoser is anders, avontuurlijk en verantwoord.

Kijk nu welke groepsreis van Djoser jou aanspreekt.  Of je nu een groepsreis zoekt voor avonturiers, 50 plussers, fietsers of natuurliefhebbers, Djoser maakt iedere vakantie droom waar.

 

Groepsreis voor singles


Single vakanties

Wie single is en op zoek naar een passende groepsreis heeft wellicht een heel andere behoefte voor de invulling van de groepsrondreis dan iemand die een familie reis zoekt.

Voor singles worden er daarom single groepsreizen georganiseerd. Rond reizen waaraan alleen singles kunnen deelnemen. Bij deze single groepsreizen ga je op stap met andere vrijgezellen en die van je eige leeftijdsgroep. Eén van de organisaties die ontzettend leuke en goed georganiseerde single reizen organiseert is Cirkel Vakanties.  Kijk nu welke reis jij gaar boeken!


Op zoek naar groepsreizen voor singles? Zie de speciale pagina single reizen

SRC Groepsreizen
Culturele Groepsreizen

SRC Reizen is al vele jaren de specialist in culturele groepsreizen.
Van een culturele groepsreis Spanje tot Afrika.

Bij SRC groepsreizen kom je op plaatsen in de wereld waar geen massa toerisme is, waar je kunt ontdekken, bewonderen en echt cultuur kunt snuiven.
Je reist met reisgenoten die cultuur en bijzondere vakantie plekken net zo belangrijk vinden als jij. Authenticiteit, ontdekken, genieten met gelijkgestemden.
En bijzondere, culturele groepsreis boek je bij SRC.

Fox Verre groepsreizen van de ANWB


Single maar niet alleen

Groepsreis Fox Reizen boeken?

Fox Reizen, een dochter van de ANWB, biedt betaalbare groepsreizen aan.

Zowel binnen als buiten Europa. Deze groepsreizen zijn volledig verzorgd en van hoge kwaliteit. Ook groepsreizen voor singles bij Fox.

Of je nu een budget hebt van €1.000 euro of genoeg gespaard hebt voor een verre groepsreis naar Amerika, Zuid-Amerika, Azië of Zuid-Afrika, de groepsreizen van Fox zijn van hoge kwaliteit, altijd anders en zéér betaalbaar.  Fox Reizen biedt ook verre single reizen aan.


Groepsreizen van Mambo, jongeren tot 35 jaar


banner algemeen

Mambo, Groepsreizen wereldwijd, specialisatie jongeren groepsreizen en singlereizen.

Een groepsreis met jongeren boeken?

Mambo Reizen!


Mambo Reizen is met name gespecialiseerd in groepsreizen voor jongeren tussen de 17 en 35 jaar.

In deze categorie goepsreizen heeft Mambo Reizen een zeer goede naam opgebouwd. Mambo biedt rondreizen, groepsreizen, singlereizen en verre reizen aan. Maar ook actieve strandvakanties, singlereizen, zeil- en surfvakanties, wintersportvakanties en groepsrondreizen op maat. Voorbeelden van georganiseerde Mambo groepsreizen en groepsrondreizen op maat zijn groepsreizen naar Frankrijk, Costa Rica en wintersport groepvakanties. Mambo organiseert ook groepsreizen voor scholen, bijvoorbeeld wintersportvakanties in het kader van schoolreizen of schoolkampen. 

Voor Mambo Reizen is duurzaam reizen meer dan het compenseren van CO2 uitstoot. Alle Mambo reizen en groepsreizen zijn duurzaam van opzet en er wordt zoveel mogelijk overnacht in kleinschalige, plaatselijke accommodaties. Mambo Reizen probeert zo de locale economie van een bepaald land of streek te stimuleren. Bovendien kiest men altijd voor milieuvriendelijk vervoer tijdens de reis of groepsreis en vindt dit zo veel mogelijk met openbaar vervoer plaats. Mambo is door al deze aspecten dè reisorganisatie voor duurzame en betaalbare groepsreizen op maat, voor jongeren, scholen en een ieder die zich voelt aangesproken tot een duurzame en vernieuwende werkwijze van op vakantie gaan.
 

Tenzing Travel, 35 jaar unieke groepsreizen


Tenzing Travel

Een groepsreis bij Tenzingtravel boeken!

Tenzingtravel, voorheen Kuoni, biedt al 35 jaar vele soorten groepsreizen aan. Voor kleine en grote groepen voor familie- en vriendengroepen, voor bergbeklimmers, fietsers, wandelaars, natuurliefhebbers, cultuurliefhebbers en meer. Daarnaast biedt Tenzing Travel safarireizen aan, culinaire reizen, cruises en incentives. Voor wat beteft de verre groepsreizen, bijna iedere verre bestemming is in het reisprogramma van Tenzing Travel opgenomen, ook singlereizen.

Of je nu een groepsreis wilt boeken met bestemming Afrika, Azië, Noord Amerika, de Carebean, Midden- of Zuid Amerika of de Pacific Eilanden, Tenzingtravel biedt het aan. Tenzing Travel werkt samen met ervaren reisspecialisten en geeft veel achtergrondinformatie over haar reizen en bijzondere groepsreizen. Kortom, voor een verre groepsreis is Tenzingtravel een goede partij. Ook voor een maatwerk groepsreis! Zoek nu binnen het aanbod van Tenzing Travel naar de mooiste groepsreizen en de beste deals.

Travelbird, verre groepsreizen

Travelbird is gespecialiseerd in Verre en inspirerende groepsreizen. Maar Travelbird is ook groot geworden door haar bijzondere stedentrips, ook in Europa. Altijd scherpe aanbiedingen en compleet verzorgd. In het programma van Travelbird is onder andere opgenomen een 12 daagse rondreis Oost-Canada, een 14 daagse groepsreis in Nepal, een 12 daagse groepsreis in China, een rondreis in Costa Rica inclusief huurauto en een safari met jeep in Afrika. Bijzondere, inspirerende en avontuurlijke groepsreizen. In veel van de groepsreizen van Travelbird zijn excursies verwerkt zodat je een completer beeld krijgt van een bepaald land, landschap, cultuur en regio. De groepsreizen van Travelbird zijn zéér scherp geprijsd en voor een brede doelgroep toegankelijk. De gids die de groepsreis begeleidt spreekt meestal Engels. Maak nu kennis met Travelbird en wie weet maak jij binnenkort deel uit van een enthousiaste groep op verre reis. De webteksten voor deze website zijn ook geschreven door de website tekstschrijver. Specialist in webteksten schrijven voor inspirerende groepsreizen.


Goedkope vliegticket bij groepsreizen

Ook bij groepsreizen en individuele reizen is het mogelijk als groep een goedkope vliegticket af te sluiten.
U kunt dit bijvoorbeeld doen via de website van Tui.

Meest complete overzicht groepsreizen

Als je het meest complete overzicht van groepsreizen zoekt, is de startpagina groepsreizen wellicht de beste informatiebron.  Op deze pagina vind je veel groepsreis reisorganisaties en specialie aanbiedingen. 

Groepsreizen voor jongeren

Ook als jongere kan je een groepsreis boeken. Dat kan al als je minimaal 15 jaar bent. Er zijn vele types groepsreizen voor jongeren, van strandavakanties tot culturele vakanties en van wandelvakanties tot surfvakanties.  Hier vind je vakantiemogelijkheden jongeren

Vakantiehuis voor groep boeken?

Gaat u met een groep op vakantie en bent u op zoek naar een groot vakantiehuis?

Op de website vakantiehuizen 20 personen.be vindt u honderden grote vakantiehuizen en groepsverblijven. Van grote vakantiehuizen aan zee tot appartementen in een grote stad als Londen of Rome. Of u nu een vakantiehuis voor 20, 22, 24 of 26 personen zoekt, uw grote vakantiehuis vindt u gegarandeerd op deze website.

Ook vakantiehuizen voor groepen met zwembad en conferentieoorden.