Groen vakantiehuis huren en tot rust komen

Op zoek naar een rustig gelegen vakantiehuis midden in de natuur? Ecologisch vakantiehuis? Natuur vakantiehuisje? Huisje in een boomgaard, bos of weiland??

Wie op vakantie wil om helemaal tot rust te komen, kan het beste een groen vakantiehuis huren. Bijvoorbeeld een groen of ecologisch vakantiehuis in Nederland, Frankrijk, Ardennen, Noorwegen, Zweden? Ook leuk voor een weekend weg met hond natuurhuisjes Ardennen


Een huisje in de natuur kan ook een ecologisch vakantiehuis zijn. Hier vind je 100 ecologische vakantiehuizen in Nederland en heel Europa. Maar ook in Nederland vind je volop groene en zeer rustig gelegen vakantiehuizen, bijvoorbeeld een natuur vakantiehuis in de bossen van Drenthe, een ecologisch huisje op de heide op de Veluwe of een afgelegen en duurzaam vakantiehuisje in Twente of Zuid-Limburg. Het is in Nederland zelfs mogelijk een natuur vakantiehuisje, ecologisch vakantiehuis of boshuisje in een boomgaard of stiltegebied te huren.

huisje aan het water in de natuur

Rust is dan gegarandeerd. Je kunt een groen of duurzaam vakantiehuis voor 2, 4 of 6 personen huren maar er zijn ook voor grotere groepen natuur vakantiehuizen te vinden. Op flinke afstand van de snelweg want die wil je tijdens je natuurvakantie niet horen. En als je langer dan 2 meter bent, hier vind je vakantiehuizen lange mensen

Een groen vakantiehuis of natuur vakantiehuisje is ook geschikt voor een spirituele vakantie, mindfulness reis of vogelspot vakantie. Een vakantiehuis op een stille plek in Nederland of elder in Europa, het is geen sprookje, het bestaat echt. Veel groene vakantiehuisjes zijn ecologische vakantiehuisjes, ze zijn duurzaam en milieuvriendelijk. Ook als je een vakantiehuisje met omheinde tuin wilt boeken, kan dit ecologisch verantwoord.


Vakantiehuisjes in de natuur zorgen voor rust. En dat is precies wat je mag verwachten van een natuur vakantie. Even ver weg van de grote massa, even geen tv en internet, gewoon genieten van de geluiden van de vogels, de ruisende bomen of een kabbelend beekje. Zoek nu jouw groen vakantiehuisje, natuurhuisje, ecologisch huisje, pipowagen, huisje op de heide of boshuisje midden in de mooie natuur. Ook voor een vakantiehuisje met omheinde tuin

heide in het Zwarte Woud

Groen vakantiehuis in Nederland huren

De mooiste groene vakantiehuizen in Nederland Om te kunnen genieten van een groene vakantie hoef je niet per naar Noorwegen, Zweden, Tsjechië of Frankrijk af te reizen. Je kunt ook een huisje in het bos in Nederland huren. Ook in Nederland vind je super rust gelegen vakantiehuizen,  ook in het bos, aan de rand van de duinen of op de heide. Of je nu op zoek bent naar een boshuis, ecologisch vakantiehuis of ecolodge, je vindt deze ook in Nederland.  Net zoals je een vakantiehuis met open haard in Nederland kunt vinden.


Een huisje met sauna huren is ook een goed idee. Kies uit een huisje met Finse sauna of infrarood sauna. Huur bijvoorbeeld een ecologisch vakantiehuis voor 2 personen in de bossen van Zuid Limburg, een groen vakantiehuis voor 4 personen in de bossen van Drenthe of een 6 persoons vakantiehuis in the middle of nowhere in Vlieland of Terschelling. Ook voor een boshuis op de Veluwe, een groen vakantiehuis met omheinde tuin voor je hond in Brabant of een zeer rustig gelegen vakantieboerderij of eco vakantiehuis voor een grote groep van 10, 12 of 14 personen in Friesland of Zeeland. Een groen vakantiehuis met veel rust en privacy kan je dus ook in Nederland huren. Rustgevend en relaxend is het huren van een vakantiehuis met jacuzzi. Je kunt ook een vakantiehuis met jacuzzi in Nederland huren welke duurzaam is.


Groen vakantiehuis in de Ardennen huren

De Ardennen, rust en ruimte op korte afstand van Nederland.Hier vind je de natuur vakantiehuizen in de Ardennen. Op een paar uur afstand van Nederland vind je de Ardennen, de ideale plek voor een eco vakantie of groene vakantie. Als je een vakantiehuisje, ecologisch vakantiehuis of boshuisje op een stilteplek wilt huren, is de kans dat je deze vindt in de Ardennen het grootst. Ook voor een groen 2, 4 of 6 persoons vakantiehuis of chalet in het bos met omheinde tuin. Want de Ardennen zijn ook perfect voor een vakantie met de hond.

wandelen in het bos

In de Ardennen huur je zeker een groen vakantiehuis met veel privacy. Veel vakantiehuisjes in de Ardennen liggen midden in het bos en soms zelfs in the middle of nowhere, je geniet van de pure natuur, de vogels, reeën en misschien zelfs wel een vos, eekhoorn of das. Kortom als je een héél rustig gelegen vakantiehuis, boshuisje of chalet zoekt, ook voor een groep, zijn de Ardennen perfect. Een betere plek voor een natuurvakantie dicht bij Nederland is er niet. Ook voor een ecologisch, groen en duurzaam vakantiehuis in de Ardennen.


Groene vakantiehuizen in Frankrijk

Een groen vakantiehuis met veel privacy in Frankrijk huren. Hier vind je alle groene vakantiehuizen in Frankrijk. Wie in een heel andere omgeving wil zijn dan in Nederland en verlangt naar een groene vakantie met veel rust, ruimte en privacy, kan zeker overwegen een groen en duurzaam vakantiehuis in Frankrijk te huren. Bijvoorbeeld een ecologisch vakantiehuisje voor 2, 4 of 6 personen in Normandië of Bretagne. Wij hebben een aanbod van meer dan 1600 zeer rustig gelegen vakantiehuizen, boerderijen en gites in Frankijk te huur, ook voor een vakantie met de hond. Je kunt ook een groen vakantiehuisje of ecologisch huisje in de bossen met omheinde tuin in Frankrijk huren.

huisje aan het water in de natuur

Of je nu een 2 persoons natuur vakantiehuis in Lotharingen wilt huren, een 4 of 6 persoons boshuisje in de Bourgogne, Champagne-Ardenne, Midi-Pyreneeën of een groen vakantiehuis voor een grote groep van 12 of 16 pesonen in de Limousin, een rustig gelegen vakantiehuis in Frankrijk is altijd binnen handbereik. Voor een groen vakantiehuis Frankrijk midden in het bos, op een stilteplek, in een wandelgebied of een andere rustgevende en natuurlijke omgeving, je vindt de mooiste ecologische en groene vakantiehuizen in Frankijk op deze website. Ook voor een groen, last minute vakantiehuis Frankrijk


Groen vakantiehuis Zweden huren

Een groen en ecologisch vakantiehuis met 100 % privacy in de bossen of aan een meer in Zweden huren? Beschikbare vakantiehuizen in Zweden. Als je een uniek vakantiehuis met héél veel natuur, ruimte, stilte en privacy wilt huren moet je in Zweden zijn. Ook voor een volledig vrijstaand vakantiehuis, optimale privacy en midden in de uitgestrekte bossen van Zweden. En ook voor een romantisch vakantiehuis met houtkachel of open haard, privé sauna, hottub of jacuzzi moet je in Zweden zijn. Ook voor een onvergetelijke vakantie in een duurzaam vakantiehuis in the middle of nowhere. In Zweden hebben veel vakantiehuizen een sauna of jacuzzi

hond aan een meer bij een opkomende zon

Veel van onze vrijstaande vakantiehuizen in Zweden liggen aan een meer, in een beschermd natuurgebied of midden in de bossen. Er zijn veel ecologische vakantiehuisjes in Zweden. Soms zelfs heb je een eigen meer of landgoed ter beschikking.  Liefhebbers van flora en fauna kunnen in Zweden hun hart ophalen. De kans dat je vanuit je vrijstaande vakantiehuis aan het meer of midden in het bos een eland, vos of hert tegen komt, is levensgroot. Ook voor het huren van een 2, 4 of 6 persoons boshuis in Zweden. En als je een afgelegen vakantiehuis zoekt met omheinde tuin voor een vakantie met de hond. Zeker ook voor een last minute vakantiewoning.Ook je hond zal kunnen genieten van zéér veel ruimte en natuur. Een groen en eco vakantiehuis  in Zweden is voor iedereen bereikbaar want vanaf een 300 euro per week boek je al een 2 of 4 persoons vakantiehuis midden in de natuur.


Groene vakantiehuizen in Duitsland

Een vrijstaand en groen vakantiehuis midden in het bos in Duitsland huren? Hier vind je groene vakantiehuizen in Duitsland. Dat is zeker mogelijk want een 2, 4, of 6 persoons vakantiehuis in het bos in Nedersaksen, Sauerland, Vogelsberg, Thüringen, Hessen of Saksen is zeker voor jou beschikbaar. Ook als je een ecologisch vakantiehuis in Duitsland zoek, zijn er veel unieke mogelijkheden.

wandeling in het bos

Een groen vakantiehuis in Duitsland met veel ruimte, rust en privacy dat is wat wij te bieden hebben. Ook grote vakantiehuizen voor 10, 12, 14, 20 of 30 personen midden in de bossen of de fantastische natuur. Huur bijvoorbeeld een 4 persoons boshuis in het Sauerland, een vrijstaand vakwerkhuis in de Duitse Eifel of een vrijstaand houten chalet met houtkachel en omheinde tuin voor 8 tot 10 personen in Beieren of Brandenburg. Ook voor een vakantie met hond in Duitsland. Je kunt ook een vrijstaand vakantiehuis of boshuis in Duitsland met geheel omheinde tuin huren. Of je nu een eenvoudig vakantiehuis in het bos zoekt, een ecologisch vakantiehuis met zonnepanelen en zonneboiler of een watermolen met houtoven en sauna, de groene vakantiehuizen in Duitsland zijn bijna allemaal vrijstaand, bieden optimale privacy en comfort naar wens. Het is ook mogelijk een groen en ecologisch vakantiehuis voor een grote groep in Duitsland te huren, ook met een grote tuin en mogelijkheid kampvuur.


Groene vakantiehuizen in Zeeland

Zeeland, de groene provincie met vele windmolens. Zeeland is de provincie met de mooie kusten, brede stranden, duinen en veel aandacht voor de windenergie. In Zeeland vind je vele windparken op zee en aan de kust.En een vakantie in eigen land is milieuvriendelijk

Dat maakt dat veel woningen, vakantiehuizen en vakantieparken in Zeeland CO2 neutraal zijn wat met name komt door de levering van groene windenergie uit Nederland. Een groen vakantiehuis in Zeeland kan je ook vinden op de website www.vakantiehuis-zeeland.be

Hier vind je alle types vakantiehuizen, ook ecologische en duurzame vakantiehuizen met zonne energie of windenergie.


Vakantiehuis met vegetarische catering

Op zoek naar een vakantiehuis in Nederland met biologische en vegetarische catering? In de Achterhoek vind je een 120 jaar oude boerderij met appartementen.

Hier kan je een vegetarische vakantie boeken. Klankschaal healing, meditatie. Hier is dit vakantieverblijf Nederland met vegetarische maaltijden.

sauna opgieten

Vakantiehuis met sauna

Wie aan een vakantiehuis met sauna denkt, denk aan een luxe vakantiewoning aan zee, in de duinen of nabij een grote stad. Eenvakantiehuis met sauna kan echter ook een duurzaam vakantiehuis zijn. Als zo een vakantiehuis zonnepanelen heeft en aardwarmte bijvoorbeeld, kan zo een huis ook CO2 neutraal zijn. Een natuurlijk kan je ook je huis goed isoleren als het een wellness huis is.

Op de website vakantiehuis-met-jacuzzi.com vindt je alles over huisjes, bungalows en villa’s met eigen sauna.