Hier vind je alle goedkope stedentrips


50% Air Miles korting met een keuze uit 250 hotels

SNP wandelvakanties banner

Goedkope stedentrip?

Wie op zoek is naar goedkope stedentrips, bijvoorbeeld een goedkope stedentrip voor  2, 3, 4, 5,6 of 7 dagen naar Parijs of Londen, vindt deze zeker op deze pagina. Of je nu op zoek bent naar goedkope stedenstrips naar Valencia, Parijs, Barcelona, Madrid, New York of Lissabon, je kunt hier snel goedkope stedentrips zoeken en boeken + de prijzen stedentrips van de verschillende reisaanbieders met elkaar vergelijken. Ideaal voor bijvoorbeeld een vriendinnenweekend of vriendenweekend. Ook voor een stedentrip met kinderen waarbij je kinderkorting krijgt of kinderen tot en met 11, 12 of 13 jaar gratis mee mogen.

In Vlaanderen noemen ze een stedentrip citytrip. Zoek hier een goedkope stedentrip naar New York, de meest populaire bestemmingen onder de 6, 7, 8 of 9 daagse citytrips.

vipio dagaanbieding banner

Ook last minute stedentrips op deze pagina.

Bekijk nu de aanbieders van goedkope stedentrips naar Parijs, Londen, Lissabon en andere steden je boek je goedkope stedentrip bij Travel Bird, City Tijger, D-reizen, Kras Reizen of Tui.

Ontdek dat je voor het online boeken van de goedkoopste stedentrips niet verder hoeft te reizen dan je pc. En de meeste goedkope stedentrips zijn inclusief vervoer ( zoals vliegtickets ) en hotel. En voor wie het nog niet weet, een stedetrip is als last minute nog goedkoper.  Je boekt deze stedentrips met extra last minute voordeel 2 a 3 dagen voor vertrek maar soms is het mogelijk de goedkoopste stedentrips nog één dag voor vertek te boeken.

Op deze pagina staan de goedkoopste en beste aanbieders van goedkope stedentrips bij elkaar. Kijk nu welke citytrip jij gaat boeken.

Tui, goedkope stedentrips naar alle bijzondere plaatsen binnen Europa


Stedentrips

Tui, groot in goedkope stedentrips

Tui, bekend van Arke, heeft een zeer groot aanbod goedkope stedentrips. Omdat ze zo groot zijn, heeft Tui bijna altijd een extra aantrekkelijk last minute aanbod stedentrips.

En je kunt bij Tui niet alleen goedkope stedentrips boeken naar de bekende steden zoals Parijs, Londen, Valencia, Brussel of New York maar ook een goedkope stedentrip scoren naar bijvoorbeeld Toronto, Reykjavik, Krakau, Malaga, Florence, Dresden of Helsinki. 

Wat het stedentrip aanbod van Tui verder zeer bijzonder maakt is dat je kunt overnachten in jouw type hotel, pension of ander verblijf.  Je kunt zelfs bij een last minute stedentrip nog kiezen.

Je kunt bij Tui selecteren op verblijven tijdens de stedentrips die luxe, karaktervol, design en trendy zijn maar ook kiezen voor een hotel met wellness en/ of fitness ruimtes. Daarnaast zijn de goedkope stedentrips van Tui zeker goedkoop en compleet te noemen dus inclusief verblijf, transfer, vervoer en meestal ontbijt. Daarnaast is het bij Tui altijd mogelijk een excursie bij te boeken bij je stedentrip. Dat maakt dat de goedkope stedentrips van Tui niet alleen bijzonder zijn en extra’s bieden.  Ook voor de goedkope stedentrips naar Barcelona, New York, Londen en de vele andere favoriete steden!

Goedkope stedentrips in Nederland


D-Reizen, compleet aanbod goedkope stedentrips.

Je kunt natuurlijk een goedkope stedentrip naar Milaan, Barcelona, Sevilla, New York of Lissabon boeken. Dat zijn fantastisch mooie steden om te bezoeken. Maar wat van ver komt is niet altijd lekker dan dicht bij huis. Nederland heeft ook fantastische steden die perfect zijn voor een stedentrip.

Bekende steden voor een goedkope stedentrip in Nederland zijn natuurlijk Amsterdam, Utrecht, Rotterdam, Den Haag en Maastricht maar ook steden zoals ’s Hertogenbosch, Middelburg, Gouda en Delft zijn meer dan de moeite waard. Kortom, ook goedkope stedentrips in Nederland hebben je heel wat te bieden. Je kunt ook kiezen voor goedkope groepsreizen naar bepaalde steden. Dat zijn stedentrips die je met een groep doet. In met name single groepsreizen is vaak een stad opgenomen.

Kras Reizen, meer dan 200 goedkope stedentrips


Goedkope stedentrips van Kras Reizen.

Kras Reizen, van de ANWB, biedt meer dan 200 goedkope stedentrips aan. Hieronder ook stedentrips die je kunt doen met de eigen auto, goedkope stedentrips waarbij je vervoerd wordt met luxe touringcar en stedentrips inclusief vliegtickets. Daarnaast is het ook nog mogelijk om bij Kras Reizen goedkope stedentrips te boeken waarbij je met de snelle en milieuvriendelijke trein reist. Past goed bij het duurzaam toerisme. Je kunt bij Kras Reizen goedkope stedentrips boeken in Nederland, bijvoorbeeld Amsterdam of Maastricht, meer dan 100 bestemmingen binnen en buiten Europa en zoals goedkope stedentrips naar bijvoorbeeld Valencia, Porto, Wenen, New York, Dubai, Beijing ( China, ook als singlereis te boek ) en vele andere bestemmingen.

De stedentrips van Kras Reizen worden als goed tot zéér goed beoordeeld, ze zijn niet alleen goedkoop maar ook compleet. Vaak inclusief vervoer, hotel, ontbijt. En, Kras zou Kras niet zijn als er geen last minute stedentrips en single stedentrips zouden zijn. Ook deze kan je online boeken.

D-reizen, altijd de goedkoopste stedentrips

D-reizen heeft als grote reisaanbieder altijd super goedkope stedentrips en honderden last minutes. Of je nu een goedkope stedentrip naar New York, Sevilla, Rome, Lissabon of New York zoekt, D-reizen heeft deze zeker in de aanbieding. Naast volledig verzorgde stedentrips kan je bij D-reizen ook goedkope "losse vliegtickets" en " losse hotels" boeken, ook weer met de van D-reizen bekende lage prijzen. En wie van nog meer voordeel houdt, D-reizen heeft ook de zogenaamde D-Deals. Dat zijn weekendjes of nachtjes weg met kortingen tot maar liefst 80 %. En tenslotte voor diegenen die een last minute stedentrip zoeken, bijvoorbeeld naar Barcelona, Berlijn, Antwerpen, Praag, Istanbul of Dubai. D-reizen biedt gemiddeld 12 van haar goedkope stedentrips als last minute aan. Dat betekent nog meer voor je stedentrip vriendinnenweekend.

Goedkope stedentrip New York

Heb je je zinnen gezet en op een citytrip New York en ben je nu op zoek naar een aanbieding New York?

Wie van citytrips houdt en  nog nooit in New York is geweest, heeft nu de kans om goedkoop een citytrip naar New York te boeken.

Wij hebben een overicht gemaakt van de citytrips New York en door de aanbiedingen met elkaar te vergelijken vind je altijd de goedkoopste citytrip New York

Ook voor een stedentrip New York van 3, 4 of 5 dagen.

Je boekt je weekendje New York inclusief vliegtickets en goed middenklasse hotel.

Tickets voor goedkope stedentrips


Heb je een goedkope stedentrip geboekt en wil je tijdens je stedentrip de hoogtepunten van de stad zien? Via GuideandGo.com koop je alle tickets voor alle goedkope en last minute stedentrips online.

Stip Zeizen, goedkope stedentrips, last minutes.

Alle last minutes Stip Reizen

Stip Reizen, staat voor wat betreft goedkope stedentrips en last minutes altijd in de top 10. Of je nu een goedkope stedentrip binnen Nederland wilt boeken, bijvoorbeeld een citytrip naar Maastricht of een bijzondere stedentrip naar Dubai, Berlijn, Parijs, Boedapest,Londen of Marrakech ( Marokko ), bij Stip Reizen vind je altijd een goedkope last minute stedentrip of regulier aanbod. De goedkope stedentrips van Stip Reizen zijn altijd compleet, dus inclusief eventuele vliegtickets, hotels, logies en ontbijt of halfpension. Je kunt bij Stip Reizen een stedentrip met een duur van 2,3, 4 of 5 dagen boeken maar het is ook mogelijk om stedentrips te combineren in één reis en bijvoorbeeld 6, 7, 8 of 9 dagen erop uit te gaan. Bij Stip Reizen wordt er bij de meeste stedentrips een kinderkorting gegeven of gaan de kinderen tot en met 12 jaar gratis. Dit geldt ook voor last minute citytrips.

De goedkope stedentrips van City Tijger


De goedkope stedentrips van City Tijger zijn echt goedkoop.

Bij City Tijger kan je goedkope 1 daagse of 2 daagse stedentrips maken. Omdat City Tijger ervoor gekozen heeft om maar een beperkt aantal steden in het stedentrip aanbod op te nemen en veel mensen zo een goedkope stedentrip boeken, zijn de prijzen zéér laag. Met name de stedentrips naar Londen en Parijs zijn echt goedkoop te noemen.  Zeker als je kiest voor een dagje Londen of een dagje Parijs.  Ondanks de lage prijzen heeft City Tijger de Zoover Award in 2016 gewonnen voor de beste stedentrip aanbieder. Het bewijs dat goedkope stedentrips ook kwalitatief goed kunnen zijn. Bij City Tijger hebben ze ook altijd een gepast aanbod last minute stedentrips alsmede interessante aanbiedingen als het gaat om dagjes uit zoals Disney Land Parijs. Kijk nu welke super goedkope stedentrips van City Tijger door jou geboekt kunnen worden.

TUI Fair Travel banner