Fietsvakantie informatie


SNP Fietsvakanties Frankrijk

Fietsvakantie?

Bijvoorbeeld een fietsvakantie Nederland, Italië, Frankrijk, Ierland of Schotland?

Een fietsvakantie past perfect binnen de categorie duurzaam toerisme. Ook een fietsvakantie met kinderen.

Je kunt hier volledig verzorgde fietsvakanties boeken, zowel voor een individuele fietsvakantie met bagagevervoer als groepsfiets vakantie. Voor fietsvakanties met bagagevervoer en inclusief overnachting.

Met speciale aandacht voor fietsvakanties voor singles, gezinnen met kinderen en 40, 45, 50 en 55 plussers.

Fietsvakantie met een groep??

Een fietsvakantie kan je als groepsvakantie boeken maar ook als individuele vakantie. Er zijn ook leuke fietsvakanties voor singles en éénoudergezinnen. En ook voor 50 plussers, singles en senioren zijn fietsvakanties ideaal. Fietsvakanties zijn avontuurlijk, sportief, gezellig en duurzaam! Als je een fiets groepsvakantie met overnachting boekt, slaap je in groepsaccommodaties of hotels met voldoende privacy en faciliteiten. Meestal is een eigen kamer met eigen toilet en bad mogelijk.

Op deze pagina vind je fietsvakanties van de reisorganisaties Fiets-Fun, Sawadee ( fietsvakanties in verre landen ), SNP Natuurreizen, Kras Fietsvakanties, Peter Langhout, Djoser en Tui. De meeste fietsvakanties zijn inclusief overnachting en met bagagevervoer.
Ook voor fietsvakanties met overnachting binnen Nederland, bijvoorbeeld in Zuid-Limburg, Noord-Holland, Utrecht ( Utrechtse Heuvelrug ) en Gelderland ( Veluwe ). Favoriete landen om een fietsvakantie te houden, ook voor alleenstaanden, zijn Frankrijk, Italië, Duitsland, België en Luxemburg. Kijk nu welke fietsvakantie jij het leukste vindt! Kijk op deze pagina welke unieke fietsvakantie jij zou willen boeken.

Fiets-Fun, fietsvakantie Europa


Fiets-Fun fietsvakanties

Fietsvakanties van Fiets-Fun.


Fietsvakantie binnen Europa boeken? Fiets-Fun!

Bijvoorbeeld een fietsvakantie met kinderen in Frankrijk, Schotland of Italië?

Fiets-Fun is één van de fietsreis specialisten met fietsvakanties binnen Europa voor iedere doelgroep. Ook voor een gezins fietsvakantie of weekend. Hierbij kan een fietsvakantie, bijvoorbeeld in Drenthe of elders in Nederland, gecombineerd worden met een kampeervakantie. Dit kan ook in België, bijvoorbeeld aan de kust. Of u nu als gezin een fietsvakantie wilt boeken, als vriendengroep of als individu, de fietsvakanties van Fiets-Fun zijn geschikt voor alle doelgroepen, ook voor gezinnen met jonge kinderen. Behalve fietsvakanties in Nederland, kunt u bij Fiets-Fun een geheel verzorgde fietsvakantie boeken in Duitsland, Denemarken, Frankrijk, Spanje of Italië.  Met verblijf op een camping, vakantiehuisje of hotel. Ook buiten Europa biedt Fiets-Fun bijzondere fietsvakanties aan.  Ook groepsreizen voor fietsers. Wat dacht u van een groep fietsreis Indonesië of Suriname? Het Amazone regenwoud wacht op u!

Kras fietsvakanties
Fietsvakanties van Kras Reizen.

Kras Reizen, meer dan 130 fietsvakanties binnen Europa.

Met meer dan 130 fietsvakanties is Kras Reizen één van de grootste reisorganisaties op het gebied van verzorgde fietsreizen. Kras biedt fietsvakanties aan voor Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, Oostenrijk, Griekenland, Zwitserland, Italië en Kroatië. Ook fietsvakanties met bagegevoer en overnachting voor 50, 55 en 60 plussers.

De fietsvakanties van Kras zitten doorgaans vol met avontuur en cultuur. Er zijn echter ook fietsvakanties die gecombineerd worden met bijvoorbeeld wandelen en kayakken. De fietsvakanties van Kras Reizen worden in de regel goed gewaardeerd en krijgen een positieve beoordeling. Het is ook mogelijk een specifieke single fietsvakantie bij Kras te boeken.

Net zoals bij de andere fiets reisorganisaties wordt tijdens de fietsvakantie voor vervoer van de bagage gezorgd en is het mogelijk gebruik te maken van een huurfiets. Er wordt meestal overnacht in 3 of 4 sterren hotels. Bij iedere verzorgde fietsvakantie van Kras staat vermeld hoe lang de vakantie op de fiets is, bijvoorbeeld 5, 6, 7, 8 of 9 dagen. Toppers zijn onder meer de 9 daagse fietsvakantie naar Italië, Gardameer en Venetië, de fietsvakantie langs de Bodensee in Duitsland en de 8 of 15 daagse fietsvakantie in Griekenland.

Op het gebied van single fietsvakanties heeft Kras vele mogelijkheden, o.a. single reizen in Noord Brabant, op de Veluwe en andere gebieden in Nederland. Het fiets vakantie programma van Kras Reizen vindt u hieronder.

Fietsrelax, meer dan 20 jaar ervaring in fietsvakanties

Specialist in fietsvakanties voor gezinnen, groeps fietsvakanties.

Met meer dan 20 jaar ervaring in ontzettend leuke fietsvakanties, is Fietsrelax.nl één van de bekendste spelers als het om een complete fietsvakantie gaat. Ook voor een fietsvakantie met kinderen. Voor bijvoorbeeld een geweldige fietsvakantie in Nederland, Frankrijk of Italië. Fietsvakanties voor iedere doelgroep en vele landen binnen Europa. Of je nu tijdens je fietsvakantie wilt overnachten in een luxe hotel of wilt slapen in een kampeertent of caranvan, alles kan bij Fietsrelax.  Ook voor fietsgezin vakanties.  Kijk nu welke goedkope of luxe fietsvakantie jou op het lijf geschreven is.

Ook voor een goedkope gezins fietsvakantie in Nederland of elders in de Benelux. En, als je op het laatste moment wilt inschrijven voor een indvididuele fietsvakantie, bij Fietsrelax.nl kunt je in bepaalde tijden van het jaar ook een last minute fietsvakantie boeken.

Fietsvakantie SNP


SNP Fietsvakanties


Avontuurlijke fietsvakantie boeken?  SNP Reizen!

Fietsvakantie met routes in de natuur?

SNP Natuurreizen is gespecialiseerd in natuurlijke fietsvakanties. Ook voor een unieke fietsvakantie in Nederland. SNP staat voor prachtige fietsvakanties, meestal met GPS, bagagevervoer, gedetailleerde routebeschrijvingen en verblijf in mooie en rustig gelegen accommodaties. SNP staat voor natuurreizen.

De fietsvakanties van SNP zijn met zorg uitgestippeld en brengen u op de mooiste plekjes binnen en buiten Europa.  Ook voor een fantastische fietsvakantie in Nederland, bijvoorbeeld op de Veluwe..

Bij SNP kunt u fietsvakanties met kinderen boeken, mountainbike vakanties, groepsreizen en E bike fietsvakanties. Met vele bestemmingen binnen en buiten Europa. En als u een fietsvakantie wilt boeken op een topfiets. Bij SNP Natuurreizen kunt u uitstekende fietsen huren, ook E-bikes. Hieronder vindt u alle informatie over de unieke fietsvakanties van SNP. 


SNP Fietsvakanties Een programma met fietsvakanties voor iedereen. Voor familie en vrienden, van pasgetrouwden tot solisten, van vaders en zonen tot groepjes hartsvriendinnen. Peddelt u graag door de Provence of beklimt u liever de Peruaanse toppen? Aan u de keus, aan ons de organisatie. De wereld is te mooi om ongemerkt aan je voorbij te laten gaan.

Sawadee, avontuurlijke fietsvakanties in buitenland

Avontuurlijke fietsvakanties van Sawadee.

Fietsvakantie boeken in ver land?  Sawadee!

Fietsvakantie boeken in bijvoorbeeld Zuid-Afrika, Thailand, Costa Rica, Tanzania of Sri Lanka?  Sawadee avontuurlijke reizen organiseert het hele jaar door avontuurlijke fietsvakanties in het buitenland. Ook binnen Europa heeft Sawadee een uniek aanbod fietsvakanties. Wat denk je van een fietsvakantie in Spanje, Italië, Portugal, Frankrijk of Roemenië? En het is ook mogelijk om een fietsvakantie in Nederland te boeken via Sawadee. De fietsvakanties van Sawadee staan bol van genieten en avontuur. En de fietsvakanties met Nederlandse groepen worden samengesteld met Cycletours.

Sawadee heeft ook een uniek aanbod fietsvakanties voor singles en alleenreizenden. Kijk naar hun vakantie single fietsprogramma.

Of je nu een 10 daagse of 24 daagse fietsvakantie in Frankrijk boekt, een 17 daagse fietsvakantie in Duitsland of een 35 daagse fietsvakantie in Nieuw Zeeland, de fietsvakanties van Sawadee staan voor kwaliteit, avontuur en prachtige natuur.

Fietsvakantie Djoser

Unieke fietsvakanties van Djoser.

Fietsvakantie in Indonesië, Thailand of Marokko boeken? Djoser!

Djoser organiseert behalve avontuurlijke groepsreizen ook avontuurlijke fietsvakanties. Wat dacht u van een fietsvakantie in Marokko, Costa Rica, Cuba, Sri Lanka, Indonesië, Thailand, Indonesië of Rusland?  Djoser biedt in veel landen fantastische fietsvakantis aan. Omdat het hier om verre bestemmingen gaat, duren deze fietsvakanties al gauw 8, 9 of 10 dagen. Er zijn bij Djoser echter ook 14 en 18-daagse fietsvakanties beschikbaar, bijvoorbeeld in Cuba of de Azoren.

Het is verder ook mogelijk om bij Djoser een gecombineerde fiets- en wandelvakantie te boeken, bijvoorbeeld in de Azoren. Indien u een fietsvakantie dichter bij huis wilt boeken,zijn er ook mogelijkheden. Wat dacht u van een 8 daagse fietsvakantie in Sardinië, of een fietsvakantie van 9 dage in Portugal. De fietsvakanties van Djoser zijn authentiek, meestal avontuurlijk en altijd duurzaam.

Ze, de fietsvakanties van Djoser,  passen uistekend binnen het kader van duurzaam toerisme en duurzaam reizen.


Djoser fiets - fietsreizen wereldwijd

Groepsfietsreizen wereldwijd. De fietsreizen zijn geschikt voor iedereen met een goede conditie en gezondheid, die regelmatig op de fiets stapt.
Fietsvakantie Tui

Tui, groot aanbod fietsvakanties heel Europa.

Waarom een fietsvakantie Europa boeken via Tui?

Tui is één van de grootste en bekendste reisorganisaties op het gebied van wandel groepsreizen en individuele wandelreizen.

Ook op het gebied van actieve vakanties zoals fietsvakanties, wandelvakanties, zeilvakanties en wintersport reizen.

Tui staat onder andere bekend vanwege haar grote aanbod goedkopevakantiehuisjes, hotels, complete reizen en vliegtickets. Tui heeft echter ook een uniek aanbod fietsvakanties in haar reispakket. Zo kunt u bij Tui een fietsvakantie boeken in landen zoals België, Italië, Portugal, Zwitserland, Oostenrijk, Portugal en Frankrijk. Populaire fietsvakanties van Tui zijn de 8-daagse fietsvakantie van Passau naar Wenen ( van Duitsland naar Oostenrijk ), de 7 daagse fietsvakantie langs de Bodensee ( Duitsland, Oostenrijk, Zwiterserland ), de 8 daagse fietsvakantie in Frankrijk en de 7 daagse fietsreis langs de Belgische kust en Brugge. Maar u kunt ook voor een leuke fietsvakantie in Nederland bij Tui terecht.

En, als u een individuele fietsvakantie in Nederland wilt boeken met een eigen fiets, kunt u hier eventueel de beste fietsverzekering afsluiten. Zo kunt u inschrijven op een 7 daagse fietstocht langs het IJsselmeer waarbij u door historische plaatsen zoals Kampen, Volendam en Enkhuizen fietst. U verblijft tijdens uw fietsvakantie in geselecteerde hotels en Tui zorgt ook voor het bagagevoer. Daarnaast is het ook mogelijk om via Tui een goede en comfortabele fiets te huren. Omdat Tui groot inkoopt, bieden zij relatief goedkope fietsvakanties aan. Echter altijd tot in de puntjes verzorgd en zéér compleet. De fietsvakanties van Tui zijn ook geschikt voor minder geoefende fiesters, groepen en senioren. Via de link hieronder krijgt u een overzicht van alle fietsvakanties van Tui.

Fietsvakanties  ( alle fietsvakanties van Tui in één overzicht, ook lastminutes )

FietsFun, fiets- en kampeervakantie in één

Fietsvakantie en kamperen, ook in Nederland.

Als je een verzorgde fietsvakantie zoekt en tegelijkertijd het leuk vindt om te kamperen, moet je bij Fiets Fun zijn. Zie boven voor verdere informatie. Deze wandel- en fietsreisorganisatie heeft een ontzettende leuk aanbod fietsvakanties welke geschikt zijn voor gezinnen, vrienden, singles, vriendinnen en veel meer doelgroepen.  Met aantrekkelijke fietsvakantie bestemmingen zoals Frankrijk, België en Duitsland. Maar ook voor een leuke fiets- en kampeervakantie in Nederland. Fietsen en gezellig kamperen, een mooie formule. Tevens een aantrekkelijke manier als je een goedkope fietsvakantie en actieve kampeervakantie wilt boeken.

Fietstocht van één dagdeel boeken tijdens je vakantie


Praag

Fietstochten van Adventuretickets

Wil je een fietsvakantie, stedentrip of natuurvakantie organiseren met een georganiseerde fietstocht?  Via Addventure Tickets kan je je inschrijven voor verschillende bijzondere fietstochten. Bijvoorbeeld een fietstocht in Krka, een Nationaal Park in Kroatië, een georganiseerde fietstocht door Parijs, een fietstocht door het stadspark van Stockholm of een fiesttocht door het ongekend mooie Praag.
Je kunt je bij Adventure Tickets ook inschrijven voor vele outdoor activiteiten in vele landen, denk aan duiken in Rhodos of Gran Canaria, Kajakken in Valencia of in Kroatië en veel meer. Zo kan je een duurzame vakantie koppelen aan actieve activiteiten. Deze outdoor activiteiten zijn ook zeer geschikt voor jongeren en jongeren groepen.

Fietsvakantie met racefiets

Met de racefiets op vakantie??

Een racefiets fietsvakantie is ook mogelijk. Hierbij kun je gebruik maken van je eigen racefiets of een fiets huren.  Een fietsvakantie met de racefiets leent zich met name voor een individuele fietsvakantie maar het is ook mogelijk een groepswandel fietstocht of reis te boeken.
Als je een avontuurlijke fietsvakantie hebt geboekt en deze met de eigen racefiets wilt doen, zorg er dan voor dat de fiets in goede conditie is en met name de remblokken of ander remsysteem in orde zijn.

Een fietsvakantie met de racefiets in bijvoorbeeld de Alpen, Ardennen of ander heuvelachtig of bergachtig gebied vraagt om een goede en veilige racefiets, mountainbike of sportfiets.

Als je met de racefiets op vakantie wilt is een sportieve fietsvakantie in bijvoorbeeld Duitsland, Frankrijk, Italië of Tsjechië een goede optie. Bagevervoer en overnachtingen kunnen altijd door de reisorganisatie verzorgd worden.

SunWeb Actieve fietsvakanties
Sunweb, voor voordelige fietsvakanties.

We kennen Sunweb van de goedkope strandvakanties en vliegvakanties.  Sunweb heeft echter ook een groot en bijzondere aanbod sportive fiets- en tourvakanties. En zoals bij Sunweb hoort voor een lage prijs. Deze Cyling vakanties naar vele bestemmingen binnen Europa zijn geschikt voor alle fietsers met een redelijk tot goede conditie. Je kunt een goede sportfiets huren en de fietsvakantie bestemmingen zijn met de eigen auto goed bereikbaar.  Voor diegenen die liever met het vliegtuig gaan, je kunt bij Sunweb ook een sunweb cycling vakantie boeken inclusief vlucht.

Kijk nu welke fietsvakantie van Subweb jou op het sportieve lijf geschreven is.

Fietsvakantie en fiets huren

Een fiets huren voor je vakantie??

Als je zelf niet over een goede fiets, sportfiets, racefiets of mountainbike beschikt, kan je bij een aantal reisorganisaties een goede en veilige fiets huren.

Zeker als je een verre reis gaat maken en het moeilijk is de eigen fiets mee te nemen, is een huurfiets ideaal. Geef bij het boeken van je fietsvakantie op dat je een fiets wilt huren.

Programma fietsvakantie zelf samenstellen

Als je niet gecharmeerd bent van een georganiseerde fietsvakantie en deze helemaal zelf wilt samenstellen, kan je natuurlijk ook zelf een fantastische fietsreis tot stand brengen. Als bijvoorbeeld zelf een fietsvakantie Frankrijk wilt regelen, is het wel verstandig de nodige fietsroute kaarten van Franrkijk te verzamelen.

Goede fietskaarten koopje bijvoorbeeld bij de ANWB of de fietsvakantie winkel. Tegenwoordig zijn er ook tal van apps waarmee je zelf eenvoudig een fietsroute kunt samenstellen, ook voor een zelf samengestelde fietsvakantie in Frankrijk.

Fietsvakantie in de Ardennen

De Ardennen zijn de ideale plek voor een fietsvakantie,.
Indien je zelf je reis wilt samenstellen en een vakantiehuisje in de Ardennen wilt huren, heb je vele opties. Kijk voordat je een huisje in de Ardennen gaat boeken, welk gedeelte van de Ardennen de mooiste fietsroutes liggen. Het is natuurlijk heerlijk als je vanuit je vakantiehuisje zo een fietstocht kunt volgen.

Veel fietsroutes in de Ardennen zijn goed gemarkeerd.  Het is wel aan te raden van tevoren wat mooie fietsroutes te downloaden of een fietsroute kaart van de Ardennen te kopen.

Boek hier je vakantiehuisje Ardennen.