Eenoudervakantie

Eenoudervakantie, leuk en betaalbaar


Wie als alleenstaande ouder op vakantie wil, kan een eenoudervakantie boeken.
Een eenoudervakantie is een vakantie die puur is gericht op alleenstaande ouders en hun kinderen tot 18, 19, 20 of 21 jaar. Afhankelijk van de reisorganisatie die de eenoudervakantie organiseert, worden er ook specifieke eenoudervakanties georganiseerd voor ouders met jonge kinderen van 1, 2, 3 of 4 jaar.
Bij deze special kinds eenoudervakanties, is er een aangepast recreratieprogramma zodat ook de allerkleintjes extra kunnen genieten van een vakantie met papa of mama.
Eenoudervakanties zijn betaalbaar, al voor een 300 a 400 euro boek je al als alleenstaande ouder een vakantie met je kroost. Populaire vakantiebestemmingen in het kader van eenoudervakanties zijn onder andere Frankijk, Italië, Oostenrijk, Spanje en Nederland.
Je vindt de leukste eenoudervakanties ook op de website eenouder vakantie.be
Deze website is specifiek voor single ouders in Nederland en België.


Je boekt al een eenoudervakantie vanaf 400 euro


Maris Life, specialist in één ouder vakanties.

Ook als je als alleenstaande moeder of vader met je kind op vakantie wilt en niet zo veel geld hebt, is het mogelijk op vakantie te gaan. Zo boek je bij Maris Life bijvoorbeeld al een eenoudervakantie voor 399 euro ( afhankelijk van de beschikbaarheid ). Een een last minute vakantie is nog goedkoper. En je hoeft niet in Nederland te blijven. Je kunt als alleenstaande papa of mama ook een eenoudervakantie boeken naar bijvoorbeeld Frankrijk, Italië, Spanje, Griekenland of Oostenrijk. Ook voor een eenoudervakantie in de kerstvakantie, herfstvakantie of meivakantie. Overigens in Maris Life de enige reisorganisatie die zich puur op vakanties voor alleenstaande ouders richt. Andere reisorganisaties die eenoudervakanties aanbieden richten zich ook op singlereizen.
Je kunt, als alleenstaande ouder, natuurlijk ook een singlereis boeken. Alleen zijn singlereizen niet geschikt voor een vakantie met kinderen. 

Andere single ouders ontmoeten

Het leuke van eenoudervakanties is dat je er ook andere alleenstaande ouders ontmoet. En dat geeft in de regel snel een band. Je kunt met andere ouders ervaringen uitwisselen en de kinderen maken snel contact met elkaar. Omdat het recreatieteam de kinderen op een leuke manier bezighoudt heb je volop tijd voor jezelf en het aangaan van nieuwe contacten. Dat verrijkt je vakantie en de gedeelde ervaringen met andere alleenstaande ouders zijn zeker ook waardevol. Omdat er alleenstaande papa's en mama's meegaan op deze eenouderreizen, is de sfeer altijd bijzonder en wordt er veel gelachen. Dat is waar een vakantie natuurlijk ook om draait, plezier maken met elkaar. 

Datingsites voor alleenstaande oudersDe commercie is ook ingesprongen op het fenoneem alleenstaande ouder en er zijn tegenwoordig hele leuke datingsites voor single papa's en mama's. Hieronder vind je 2 logo's van specifieke datingsites voor alleenstaande ouders.