Eenoudervakanties vergelijken en boeken


Eenoudervakantie boeken? 

SNP wandelvakanties banner

Wie een echt leuke eenoudervakantie wil boeken, kan niet om Cirkel Reizen, One2gethertravel, Estivant en MarisLife heen. Estivant en de andere eenouder vakantie specialisten weten als geen ander hoe je een vakantie voor single ouders moet organiseren.

Het zijn dan ook echte eenouder vakantie specialisten. Ook voor eeneenouder mei vakantie, herfstvakantie, wintersportvakantie of kampeervakantie. Met meer dan 35 éénoudervakanties, onder andere in Nederland, Frankrijk, Spanje, Griekenland, Italië en Kroatië is er altijd wel een vakantie bij die jou en je kids zal aanspreken.

vipio dagaanbieding banner

Ook als je als alleenstaande ouder een skivakantie of langlaufvakantie wilt boeken. En of je nu tienerkinderen hebt, peuters of kleuters, er is voor iedere alleenstaande ouder een heerlijke vakantie te boeken. Voor single parents met kleine kinderen heeft Estivant de zogenaamde "benjamin vakanties"in het leven geroepen. De perfecte vakantie voor jonge moeders ( of vaders ) met kinderen in de leeftijd van 1 tot en met 4 jaar. Estivant biedt eenoudervakanties aan voor single mama’s en papa’s met kinderen in de leeftijd van nul tot en met 18 jaar.

Daarnaast organiseren Estivant, One2gethertravel en Cirkel Vakanties ook leuke single reizen

Wat de eenoudervakanties van Estivant verder speciaal maakt is dat de hele organisatie is ingesteld op eenoudervakanties en singlevakanties en dat merk je aan alles. Betaalbare eenoudervakanties. Vriendelijke en betrokken medewerkers, extra aandacht voor jou en je kids, leuke gelijkgestemde groepen en fantastische reizen. Dat zijn de super leuke eenoudervakanties van Estivant.

Cirkel Reizen, bijzonder leuke kampeer eenoudervakanties

Ook Cirkel Reizen is een echte eenoudervakantie specialist. Ook voor een eenouder wintersportvakanties en een weekendje weg met de kids, bijvoorbeeld naar Kamperland, Zeeland. Cirkel Reizen heeft met name betaalbare campingvakanties voor eenoudergezinnen met kinderen. Als je een goedkope én avontuurlijke eenoudervakantie zoekt, is een kampeervakantie ideaal. Je ontmoet tijdens zo een alleenstaande ouder kampeervakantie andere single ouders met kids en de kinderen vinden er zeker nieuwe vriendjes en vriendinnetjes.

Je kunt bij Cirkel Reizen een kampeervakantie ( met animatieteam ) voor single ouders met kids onder andere boeken in de Ardennen, Frankrijk, Italië en Kroatië. Voor zeer gezellige en goedkope kampeer eenoudervakanties. Naast kampeervakanties biedt Cirkel Reizen ook eenoudervakanties op kindvriendelijke vakantieparken aan. Zo is een vakantie op Vakantiepark Dierenbos een belevenis voor kinderen tot ongeveer 12 a 14 jaar. Kijk nu binnen het aanbod eenoudervakanties van Cirkel Reizen welke vakantie jou en je kids het meeste aanspreekt. Boek nu!

Marislife een ouder vakanties
MarisLife is al vele jaren een eenoudervakantie specialist.

Met een groot aanbod all inclusive vakanties voor een ouder gezinnen,  luxe vakanties voor 1 ouder gezinnen en actieve kampeer reizen.

Met onder andere de bestemmingen Duitsland, Griekenland, Macedonië, Frankrijk en Kroatië kan je ook een actieve en avontuurlijke eenoudervakanie bij MarisLife boeken.

In iedere eenouder vakantie gids worden de all inclusive reizen voor alleenstaande ouder gezinnen van Maris Life aanbevolen. Kijk nu naar het een ouder vakantie programma van het komend jaar. Ook voor een luxe een ouder verwenvakantie!

 

Wie zijn de specialisten in éénoudervakanties?

Eenoudervakanties ( ook wel single parent reizen genoemd ) zijn leuke vakanties voor alleenstaande ouders met kinderen. Op deze pagina vind je informatie over de leukste eenoudervakanties, onder andere in Zeeland, Limburg, de Ardennen, op de Veluwe, op het strand, in Frankrijk, Griekenland, Italië en vele andere mooie vakantielanden.  Ook voor éénouder wintersportvakanties, bijvoorbeeld in Oostenrijk of Frankrijk. Eenoudervakanties voor de zomervakantie, meivakantie, herfstvakantie en kerstvakantie.

Bekende reisorganisaties die zich gespecialiseerd hebben in eenoudervakanties zijn Estivant, Cirkel Vakanties en Koning Aap. Bij Estivant en Cirkel Vakanties kan je ook een eenoudervakantie in Nederland boeken. Op deze pagina presenteren deze kindvriendelijke en eenoudervriendelijke reisorganisaties zich. Je kunt per reisorganisatie vervolgens direct zien welke alleenstaande ouder vakanties er voor jou en je kids zijn. Veel plezier bij het doorbladeren van de eenouderreizen en het boeken van jouw favoriete eenoudervakantie!

Alle eenoudervakanties van Estivant:  Estivant.nl 

Koning Aap, specialist in verre reizen eenoudervakanties


Koningaap - Familiereizen

Ben je een alleenstaande ouder met kind(eren) en zou je wel eens met andere single parents een verre reis willen maken? Bekijk dan eens het sensatione reisprogramma van Koning Aap, single parent reizen. Deze spannende Koning Aap eenoudervakanties brengen je naar bestemmingen zoals Thailand, Noord-India, Sri Lanka, Maleisië en Kenia. Speciale single parent reizen met een duur van 19 tot 23 dagen. Deze spannende eenoudervakanties zijn in principe bedoeld voor single ouders met kinderen tot 19 jaar. Je kunt tijdens deze eenoudervakanties in Azië en Afrika deelnemen aan safari’s en de mooiste wilde dieren spotten, bhoedistische tempels bezoeken, paleizen en forten bekijken, in de jungle je ogen uitkijken, de onderwaterwereld bekijken en veel meer. Alle eenoudervakanties van Koning Aap zijn één groot avontuur voor jou en je kinderen. Geen dag is saai, je ontmoet de leukste mensen en zult nog vele jaren kunnen terugkijken naar jouw onvergetelijke met kids avontuur. Kijk nu binnen het aanbod single parent reizen van Koning Aap welke reis jij misschien wel op korte termijn gaat beleven. Je kinderen zullen het er nog jaren over hebben.

Links eenoudervakantie

Zie verder uitgebreide infornatie over het boeken van een eenoudervakantie via de volgende links:

Eenouder vakanties informatie

Eenoudervakantie wintersport

1 ouder vakantie

Je kunt per reisorganisatie zien welke eenoudervakanties ze aanbieden en wat de kosten ervan zijn.

TUI Fair Travel banner